Ve boşanmaya karar vermemi sağladı sonunda

Allah kolaylık versin tek sorun elti değilki kocanizda ömrünüzü yemiş aileniz arkanizdaysa destek olursa kurtulun bu aileden.herseyi yap yap yinede görüş nasıl mideleri alıyor anlayamadim

Ayaklarımın üzerinde durabilecek olduğumu düşünüyorum zira başkalarının dadiligini tutamıyorum annem babam destek çıkar biliyorum çocuklar büyük tek derdim yanımda olsunlar annemde babamda calisiyo

Yanlış yazmışım. Evleneyim istiorum birazda cocuk için. .ama tam işte bu dediim kişi çıkmadı. .

Allah kolaylık versin tek sorun elti değilki kocanizda ömrünüzü yemiş aileniz arkanizdaysa destek olursa kurtulun bu aileden.herseyi yap yap yinede görüş nasıl mideleri alıyor anlayamadim
Alsa iyi banada aldırmaya çalışıyorlar kabul etmeyince ailesi beni kötü görüyor ben daha 26 yaşındayım elli yaşında gibi hissediyorum

Zo
Alsa iyi banada aldırmaya çalışıyorlar kabul etmeyince ailesi beni kötü görüyor ben daha 26 yaşındayım elli yaşında gibi hissediyorum
Zor esinizle açıkça konuşun ya ben görüşmem o kisilerle yada seni boşarim diye bazen laftan anlamıyorlar net olun krlimelerinizde açık kapı bırakmayın hicbirzaman,hastane felan içinse dışarı çıkma kısmına hiç girmeyim kaç yaşında insansınız kendi götürmüyor nasıl kısıtlama koyabilir aşırı saçma istediğinizi yapın gidin gelin bu hayat çekilir mi ya..

kuzum iyice düşün adımlarını sağlam at boşanmak kolay değil ,son sebep (laf anlamayan insanlarla ne kadar zor olduğunu bilen benide çok kızdırdı ama )ya bir konuşsaydın olan inan çocuklara oluyor ,iftiracı bir elti için ..yani özetle bu sondu tamam dediğin birşeyin cidden büyük birşey olması lazım ,bak herkesin hayatı bir değil boşanmayı kolay atlatan da var içine girince pişman olan da iyice düşün konuş ne bileyim belki son bir şans..

10 yılda boşanmadıysanız daha da boşanmazsiniz siz. Ben genede söyleyeyim bi tanidigim 60 a merdiven dayadiginda boşandı
Bilmiyom canım ya küplere bindim burnundan getirdim eşimle konusadigim da deli oluyo baya süründü degermi bilmiyom değmez diye düşünüyom belkide başka bir şehire tasinmaliyiz ikna etmeliyim belki ailesinden uzak olunca düzelir yani misal giyim örneği vereyim herkesin giyim tarzına saygı duyuyorum ben kapalı bir bayanım pantolon giyiyordum nisanliyken eşimde çok beğenirdi giyim seklimi ailesi bir sürü laf söyledi eşimde izin vermedi o kadar rahatsız ettiler ki talep bile etmedim belki başka şehir de onlardan uzakta adam değişir yontulur bir umut yoksa bu adamdan hayır gelmez başka şehir düşüncesi var ikna etmeliyim kafasına girip belki kesin karar için çocuklarım için kendim için olsa o değil bir baskadi kocamı yok

Evet haklısınız kesin tavırlı olmalıyım eltimin beni kiskabdigina eminim maddi durumum iyi esin seni çok seviyo diyor sürekli eşim zor bir adam hastalık derecesinde kıskanç biri seni gözümden kıskanıyorum sen bana guvenmiyonmu diyom kavga edip senden şüphe bile duysaydim seni oldururdum diyo sana bakmasın diyo kimse sağlıklı bir düşünce değil bu güne kadar çok hatasını düzeltti eltim konusunda delirtti beni net olmalıyım cephesini bilsin artık ya bilsin ya bitirsin bu evlilik yurumucek yoksa

İyide bu kadar net istemiyorsanız ertesi gün neden geliyorlar mi diye soruyorsunuz? Ki eşiniz sen istemiyorsan cağirmayacagim dediğinde sen bilirsin diyorsunuz. Hayır hayırdır. Bu duruma (yemek meselesine) çanak tutan siz olmuşsunuz
Ayrıca korona yok mu yahu. Ne misafirciliği biz markete bile gidemiyoruz

Genel manada söylüyorum evlilikte aileler evlenir kısmının suyunu ckarttiklari için koru.körüne katılmıyorum buna?, esine güzel güzel konuş bir konu olduğunda huzuru seninnyaninda bulursa ailesini dinlemez.çocukların var yılların evlilikgi var bir mevzu olduğun da gül geç rahat değilsen bile öyle yansıt benim Ablam in evliliği eski.eniştemin ailesi yüzünden bitti ve inan çok kötü bitti sen bir adam alıyorsun evlilik 2 kişiliktir bunu sakin unutma kocana da unutturma ailesiyle tabiki bağlarını. Koparamaz ama sen siyasi davran kendine çek. ,bak ablam.yaşadı diyorum çok zor çocuklar perişan oluyor çünkü aileler huzur vermiyor boşanince çocuklara

İyide bu kadar net istemiyorsanız ertesi gün neden geliyorlar mi diye soruyorsunuz? Ki eşiniz sen istemiyorsan cağirmayacagim dediğinde sen bilirsin diyorsunuz. Hayır hayırdır. Bu duruma çanak tutan siz olmuşsunuz
Tamam demedi çünkü sustu ben sordum geleceklermi ona göre temizlik yaparım mantığıda vardı bide sen istemiyorsun diyince tavırlı bir şekilde dedim sen bilirsin nasılsa cagirmaz anlar kavga çıkacağını diye düşündüm gibi olmadı niyetlendi baktı kavga çıkacak geri fites yaptı tabiri cayizse Tek düşündüğüm çocuklar yıllarca niye katlandim bu adama gencecik kadınım yavrularima kıyamadım insan evlenince baba evi eskisi gibi ya olmuyo ya gelmiyo çocuklarım herşeyin çok düşkünler bana sanki ben değil onlar benim annem onlar mutlu olsun istiyorum maddi durum iyi herşeyi yiyip giyiyorlar babamlarin ev karışık destek oluyorlar ama kalacak bı ev yok onu düşünüyorum çekilecek adam değil yoksa ben ya bosancam ya başka şehire gidicem yada onlarla olan bağları bir şekil koparticam eşim aile sözüne çok bakiyo

Ya bu erkekler madem ailelerinden bağımsız değiller niye olgunlasmadan evleniyorlar anlamıyorum ailemde de yaşadım burada da okuyorum yok hepsi aynı, hayır ortaya bulsalar yine idare edilir ama yok neyi ispatlamaniz.lazım evlat veriyorsunuz adama ama hala.ailem de ailem...sanki görünmeyen prangalarla bağlılar...Tek hücreler sizi.

Sorma canım ailesinin yanında geçen misafirlerdi sesini falan yükseltmeye kalktı erkeklik taslicakya bağırdım laf söyledim kesti sesini gitti evin reyisi yani yemezler eskiden çok ön verdim eşim benden dokuz taş büyük küçükte değil sanırsınız beşikte bebek e millette öyle görünce herkes yuklensin

Evet koca çok ama çocuklarınızın babası bir tane.

Çok ciddi sorunlar Yoksa öyle Her kavgada bosanacagim denmez.

Ki gördüğüm kadarıyla eşiniz sizi yok saymamis. Yine ağzınızdan çıkan söze göre hareket etmiş.

" Sen bilirsin " diye iyiyi oynayıp " o anlasaydi " diye beklemeniz büyük hata. Iletisimsizlik bu.

Neyse isteğiniz tavrını net olacak. 10 yıllık bir evlilik ve çocuklar var ortada.

Çocuk oyuncağı değil evlilik.

Elbette ki olmuyorsa boşalır insanlar ama " kocamı yok " olmamalı kistasiniz , onceliginiz cocuklarsa daha yapıcı olun ikinizde.

Haklısınız hastaneye falan göturmuyor izin vermiyor gitmemek çok sıkıntı oluyor birde kendi içinde öyle ölse hastaneye gitmez ölse ilaç içer oturur böbreklerin agriyo söyledim goturcem diyo tek izin vermiyor asla hastalık tarzında kıskanç bunu nasıl aşarız bilmiyom haklısınız ne olursa olsun net olacağım iyiki varsınız arkadaşlar ben sert olmalıyım ki tarafını bilsin aslında benden çokta çekiniyor çok değişik bir adam bir kizacagim birşey yapsa gözümün içine bakıyor direk beni çok sevdiğini biliyorum ama çok etkide kaliyo aile yönünden benimde ailem var ama ben artık onun ailesiyim ben değil o beni korumalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…