• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve boşanmaya karar vermemi sağladı sonunda

Haklısınız hastaneye falan göturmuyor izin vermiyor gitmemek çok sıkıntı oluyor birde kendi içinde öyle ölse hastaneye gitmez ölse ilaç içer oturur böbreklerin agriyo söyledim goturcem diyo tek izin vermiyor asla hastalık tarzında kıskanç bunu nasıl aşarız bilmiyom haklısınız ne olursa olsun net olacağım iyiki varsınız arkadaşlar ben sert olmalıyım ki tarafını bilsin aslında benden çokta çekiniyor çok değişik bir adam bir kizacagim birşey yapsa gözümün içine bakıyor direk beni çok sevdiğini biliyorum ama çok etkide kaliyo aile yönünden benimde ailem var ama ben artık onun ailesiyim ben değil o beni korumalı

Kıskançlık konusu çok ayrı.

Madem sizden çekiniyor ve seviyor öyleyse bu hastane konusunu da gündeme getirin, oturun her şeyi net bir şekilde konuşun kavgaya çevirmeden.

Boşanma kelimesinin geçmesi için tam boşanmaya karar vermek gerekiyor.

Ciddi anlamda bu kelime evin huzurunu bereketini alıyor.

Kıskançlık konusu çok ayrı.

Madem sizden çekiniyor ve seviyor öyleyse bu hastane konusunu da gündeme getirin, oturun her şeyi net bir şekilde konuşun kavgaya çevirmeden.

Boşanma kelimesinin geçmesi için tam boşanmaya karar vermek gerekiyor.

Ciddi anlamda bu kelime evin huzurunu bereketini alıyor.
İzin vermeme sebebi kiskanclikmis öyle diyo bana guvenmiyormusun diyom guvenmezsen öldürürüm güveniyorum bunu asacagimizi zannetmiyorum doğrusu adam hasta gibi ben ne zaman diyom ben gideyim adam sonra beni götürüyor bir gün evlendigimde böyle bir durum yaşayacağım aklımın ucundan bile geçmezdi ben eşimi plotonik seviyordum ona kavuşunca ben çok mutlu olacağım demiştim 😔olamadım evliliği kolay sanıyordum çok zormus

sizi huzursuz edecek insani yemege cagirmak istiyor hem de siparis listesi veriyor pes.. kv niz hayatta mi? genelde evlatlar arasinda kusluk olmasin diye onlar bastiriyor illa gorusun diye.. haksizliga ugrayan gelini yok sayarak, digerinin ayibini kapatarak.

Sadece elti meselesi değil ne yazikki eşimin o eve çağırmak istediği kardeşi sözde kendisine iftira atmıştı eşimin bir bayanla buluştuğunu konuşmuş her yerde bende duydum büyük olay çıktı eşim kardeşim bana iftira attı dedi ben harap oldum kanidim yok eşim hüngür hüngür ağladı yalan diye eşimin o kardeşi eşimi kardeşten bile saymaz ve onları yemeğe cagiriyo bi hastalik durumunda ne beni hastaneye goturuyo nede yanlız gitmeme izin veriyo artık kaldıramıyorum 😭 çok sıkıntıları var
Iftira değil belki

Ben mi yanlış anlıyorum.
10 yıllık evlisin 9 ve 7 yaşında çocuğun var.
Ve
26 yaşındasın.

Sen kaç yaşında evlendin? İlk çocuğun doğduğunda kaç yaşındaydın?

Eşim ailesine karşı hep ezdirdi beni annesi babası hep küfür etti sustu kaynım küfretti sustu onlarda ondan cesaret alım annemden emdigim sütü burnumdan getirdi kaynimlar bize bir damla su vermezken bir kaynım benim boş olan evimde oturuyor
Esınız susmus olabılır sız neden sustunuz?

Eltinizin size attığı iftiralarla eşinin eşinize attığı iftira arasında dağlar kadar fark var. Kaynanaya şunu dedi bunu dedi zart zurt eltiler arası çekememezlik falan fistan. Elti el kızı. Ama eşinizin kardeşi eşinizin hayatında başka bir kadın olduğunu söylemiş. Zina ile suçlamış. Bu her baba yiğidin harcı değil. Bu yüzden bence yüksek ihtimalle aldatılmışsınız.

Eşiniz aldatmasa kardeşim de kardeşim diye ölüp bitip yemeğe çağırmaz. Anne baba olsa neyse. Ana babasını bile silen var. Hem de böyle bir iftira. O yüzden direk boşanın bence.

Ama siz ilk başta hayır demişsiniz bağırmışsınız sonra da geleceklermi diye sormuşsunuz orda hatalı olan sizsiniz öyle dile sorarsan adamda farklı anlar tabi
Bence eltiniz yüzünden boşanmayın o kim oluyo ki yuvanızı yıkmayın

Sadece elti meselesi değil ne yazikki eşimin o eve çağırmak istediği kardeşi sözde kendisine iftira atmıştı eşimin bir bayanla buluştuğunu konuşmuş her yerde bende duydum büyük olay çıktı eşim kardeşim bana iftira attı dedi ben harap oldum kanidim yok eşim hüngür hüngür ağladı yalan diye eşimin o kardeşi eşimi kardeşten bile saymaz ve onları yemeğe cagiriyo bi hastalik durumunda ne beni hastaneye goturuyo nede yanlız gitmeme izin veriyo artık kaldıramıyorum 😭 çok sıkıntıları var
Eşiniz belki de sizi aldattı kardeşi nasıl bi insandır iftira atcak birisi mi az çok tanımışsınızdır
İnsan kolay kolay kardeşine böyle demez bu işin arkasını arasaydınız bence

Bazen insan akıl tutulması yaşıyor sizde onu yaşıyorsunuz galiba öncelikle ilk yazdıklarınızı duzenleyin basit bir konuymuş gibi algılanıyor halbuki aldatilmissiniz eşiniz çok kıskanç sizi yalnız dışarıya göndermiyor psikolojik şiddet uyguluyor söz hakkınız yok hakkımızda hayırlısı olsun artık silkelenip kendinize gelin boşan ya da bosanma diyemem herkesin kendi hayati

sizi huzursuz edecek insani yemege cagirmak istiyor hem de siparis listesi veriyor pes.. kv niz hayatta mi? genelde evlatlar arasinda kusluk olmasin diye onlar bastiriyor illa gorusun diye.. haksizliga ugrayan gelini yok sayarak, digerinin ayibini kapatarak.
Aynen öyle canım zatenbacikca yüzüme soyledi haksız biliyorum dedi affede getiriyo

Ben mi yanlış anlıyorum.
10 yıllık evlisin 9 ve 7 yaşında çocuğun var.
Ve
26 yaşındasın.

Sen kaç yaşında evlendin? İlk çocuğun doğduğunda kaç yaşındaydın?
16 nisanlandim 17 evlendim neden derseniz annemin babamla sorunları vardı sürekli şiddet uyguluyordu bana kaçış olarak gördüm evliliği annem evlendikten sonra kıymet anladı çok geçcc

Bazen insan akıl tutulması yaşıyor sizde onu yaşıyorsunuz galiba öncelikle ilk yazdıklarınızı duzenleyin basit bir konuymuş gibi algılanıyor halbuki aldatilmissiniz eşiniz çok kıskanç sizi yalnız dışarıya göndermiyor psikolojik şiddet uyguluyor söz hakkınız yok hakkımızda hayırlısı olsun artık silkelenip kendinize gelin boşan ya da bosanma diyemem herkesin kendi hayati
Aldattimi bilmiyom guvenmiyormusun hayır yıllar önce kardeşi öyle dedi yıllar geçti üzerinden ama unutamadım

Esınız susmus olabılır sız neden sustunuz?
Bayram üstü kavga çıksın istemedim ben üzgün olunca çocuklar anliyo küçük oğlum bana cokbduskun gidip geliyo anne niye gözünde su var diyo gözlerim doluyor kıyamam anliyo ben kesin vazgeçer dedim emindim yinede sorayım temizlik yapmam gerekir diye

Iftira değil belki
Bende yıllarca hep doğru diye düşündüm hep başına kalktım huzur vermedim kackez ağladı yapmadım Allah şahit dedi yani belki yapmadı kardeşi çok kıskanç durumları iyi değil sürekli bak biz bunu aldık bu sizin örneğin bu koltuktan pahalı bizim bu güzel sizin böyle hep kıyaslama yapiyo evlat ayrımı olmaz evlatlarima bile dil uzattı çocuklarını çok seviyorsun erkekler diye diyo ayrım yapanlar kendisi kız olsun erkek olsun onları dünyanın hiç birseyine degismem çok kıskanç ve çok belli ediyo iftira atmış olabilir bir ihtimal

Eltinizin size attığı iftiralarla eşinin eşinize attığı iftira arasında dağlar kadar fark var. Kaynanaya şunu dedi bunu dedi zart zurt eltiler arası çekememezlik falan fistan. Elti el kızı. Ama eşinizin kardeşi eşinizin hayatında başka bir kadın olduğunu söylemiş. Zina ile suçlamış. Bu her baba yiğidin harcı değil. Bu yüzden bence yüksek ihtimalle aldatılmışsınız.

Eşiniz aldatmasa kardeşim de kardeşim diye ölüp bitip yemeğe çağırmaz. Anne baba olsa neyse. Ana babasını bile silen var. Hem de böyle bir iftira. O yüzden direk boşanın bence.
Kardeşiyle kavga etti o dönem ipleri koptu eşim çok ailevi anne babam ne der diyo herşeye kaynım senin yüzünden Esin baba bir sürü şey söyledi dedi olayı duyar duymaz benim yanımda artı bunu konuşan şahısları direk aradı tartıştı gözünle gördünüz mü niye yuvamla oynuyonuz dedi bilmiyom belki yaptı belki yapmadı yıllar öncesi bilmiyom bana şuan dersen basını namaz ibadetten kaldırmaz artık yapmaz ama yinede erkek milleti güven olmuyo

Ama siz ilk başta hayır demişsiniz bağırmışsınız sonra da geleceklermi diye sormuşsunuz orda hatalı olan sizsiniz öyle dile sorarsan adamda farklı anlar tabi
Bence eltiniz yüzünden boşanmayın o kim oluyo ki yuvanızı yıkmayın
Haklısınız sanırım onların istediği bu zaten onun için her taraftan saldırıyorlar ben onlara bundan sonra yapacağımı bilirim ipleri sert bir şekilde elime alacagim

Kardeşiyle kavga etti o dönem ipleri koptu eşim çok ailevi anne babam ne der diyo herşeye kaynım senin yüzünden Esin baba bir sürü şey söyledi dedi olayı duyar duymaz benim yanımda artı bunu konuşan şahısları direk aradı tartıştı gözünle gördünüz mü niye yuvamla oynuyonuz dedi bilmiyom belki yaptı belki yapmadı yıllar öncesi bilmiyom bana şuan dersen basını namaz ibadetten kaldırmaz artık yapmaz ama yinede erkek milleti güven olmuyo
Yukarıda yazmışsınız kardeşi kıskanç ondan yapmış olabilir diye, yani bir erkek kardeşini kıskanıyor diye zina ediyor diye “iftira” atmaz. Erkeklerin yöntemi bu değil. Ancak adam bir kadınla ilişkisi olduğunu biliyordur görmüştür o zaman kıskanıyorsa bunu da dile getirmiştir. Eşiniz o dönem ipleri koparmıştır sizin de tepkinizi çekmemek için. Ama şu anda gelinen nokta bu. Adam kendisine “iftira” atan kardeşine yaranmaya çalışıyor onu evine davet ediyor. Neden ? Belki de onunla iyi geçinmek istiyordur. Belki de gizli gizli dışarıda görüşüyordur. Belki de kardeşi eşinizin sizi şu anda aldattığını biliyordur. Kardeşi ağzını açsın istemiyordur. Al bu da komplo teorileri. Ayrıca adam sizi hastalık derecesinde kıskanıyor. Size güvenmiyor çünkü aslında kendine güvenmiyor. Her şeyi yapabilir diye.

Back