• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve boşanmaya karar vermemi sağladı sonunda

Yukarıda yazmışsınız kardeşi kıskanç ondan yapmış olabilir diye, yani bir erkek kardeşini kıskanıyor diye zina ediyor diye “iftira” atmaz. Erkeklerin yöntemi bu değil. Ancak adam bir kadınla ilişkisi olduğunu biliyordur görmüştür o zaman kıskanıyorsa bunu da dile getirmiştir. Eşiniz o dönem ipleri koparmıştır sizin de tepkinizi çekmemek için. Ama şu anda gelinen nokta bu. Adam kendisine “iftira” atan kardeşine yaranmaya çalışıyor onu evine davet ediyor. Neden ? Belki de onunla iyi geçinmek istiyordur. Belki de gizli gizli dışarıda görüşüyordur. Belki de kardeşi eşinizin sizi şu anda aldattığını biliyordur. Kardeşi ağzını açsın istemiyordur. Al bu da komplo teorileri. Ayrıca adam sizi hastalık derecesinde kıskanıyor. Size güvenmiyor çünkü aslında kendine güvenmiyor. Her şeyi yapabilir diye.
Şuanda beni aldatmadigina eminim geçmiş için aynı şeyi söyleyemem eşimin ailesi biraz farklı çok çok ailevi birbirlerine ne yapsalar da gene konusuyorlar eşimin babasi yüzüne curuyo eşimin böyle yapma sen büyüksün diyo kaynım tahmin edemeyeceğiniz kadar p......k bir adam ondan hersey beklenir biz eşimle evlenmeden önce bana çok asilmisligi var esimle aramda birsey yokken eşim soğuk davranır kardesine ailesi yüzünden çağırmak istiyo söylüyorlar cagirmadiniz diye herşeye marul oluyorlar şuan yaptığını sanmıyorum ama geçmişte yapmıştır belki

Back