- 7 Mayıs 2015
- 2.412
- 5.865
- 158
Yorum yapmıştım aslında ama bu mesajı görünce fikrim değişti biraz.Sadece elti meselesi değil ne yazikki eşimin o eve çağırmak istediği kardeşi sözde kendisine iftira atmıştı eşimin bir bayanla buluştuğunu konuşmuş her yerde bende duydum büyük olay çıktı eşim kardeşim bana iftira attı dedi ben harap oldum kanidim yok eşim hüngür hüngür ağladı yalan diye eşimin o kardeşi eşimi kardeşten bile saymaz ve onları yemeğe cagiriyo bi hastalik durumunda ne beni hastaneye goturuyo nede yanlız gitmeme izin veriyo artık kaldıramıyorum çok sıkıntıları var
Kendisine bunu yapan kardeşini normalde eşinizin de ya silmesi yada mesafe koyması lazımdı.
Bunu yapmıyorsa da sizi üzmek istemem ama demekki kardeşi iftira atmamış gerçekten aldatılmışsınız diye düşünüyorum. Emin misiniz kardeşinin söylediklerinin iftira olduğundan?Kendisine böyle bir iftira atıp evliliğine dinamit koyan kardeşi normal birisi hayatında tutmaz. Ne olursa olsun kardeşim o benim diyecek zihniyetteyse de hâlâ karısının gözüne sokmaz en azından görüştüğünü.