ya sizde haklısınız yani oradan ben en fazla bu kadar anlatabilirim sizde haklısınız peki erkek nasıl ilgi gösterir siz bana onu söyleyin bende size bu abimde varmıydı yokmuydu bunu söylim_ayrılmak için bütün bunlar geçerli sebep bence abinizin çok ilgisiz olduğunu anladım
aslında ben şaşırıyorum ilgisiz olduğu için ayrılmalarına hak verene.Öyle değil ama öyle olsun diyelimki ilgisiz alakasız ama geri kalan her şey yerli yerinde tipi huyu boyu posu kazancı vs..Şimdi bu ilgisizlik bi yuvanın yıkılması için yeterli bi neden mi sizce bunu bizim olayımız için söylemiyorum sadece genel olarak konuşuyorum.hepiniz aynı şeyi söylemişsinizdir zamanın en başta helal süt emmiş olsun dersiniz kimse ben helal süt emmemiş olsun ama ilgili olsun demez çok ilgili bi kocanız var ama kumardan içkiden çıkmıyor,çok ilgili bi kocanız var ufak bi tartışmada sövüp sayıyor küfrediyor ve dayak atıyor bazen var olanla yetinmek gerekir taş taşa değer değmez boşanmak mı ayrılmak mı gerekli, forumlarda görüüyoruz ne çilelr çektiği halde yuvasını kurtarmaya çalışan arkadaşlarımız var.Kimse siparişine göre erkek bulmuyor ki illaki bir takım eksiklikler olacak ama bazı şeyleride görmezlikten gelmemiz lazım.bazen aman be boşver diyebilmemiz lazım zevk meselesi yüzünden yuva yıkıldığı nerde görülmüş şimdi bizim gelin başkasıyla nişanlandığında o çok mu ilgili olacak beterin beteri vardır derler ve bu gerçektende böyledir.Ve ben şuna inanırım bir insan kendisini sürekli başkasıyla kıyaslarsa başka ailelerle evliliklerle nişanlılılarla kısaslarsa hayatta mutluluğu yakalayamaz çünkü beyin odaklanmıştır artık başkalarının güzelliklerini görmeye ve görüş kendi içimizdeki güzellikleride bize farkettirmez sürekli mutsuz oluruz.Benim tek temennim var ailesine sahip çıkan beni namusu sayan evine bağlı olan yalan dolan küfür dayak nedir bilmeyen huzurlu bi insan olsun varsın ilgisiz olsun bn çekerim onu kendime dedim ya zevk için ayrılık olmaz biraz kendimizden de ödün vermemiz lazım aynaya bi bakıp ne istiyorum diyebilmemiz lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?