belki sizde bilirsiniz aveanın 5000 mesaj kampanyası varya aylık 3000 adet mesaj harcıyormuş gğnde en az 25-30 kere mesajlaşırlardı telefon görüşmeleride cabası bir an telefon düşmezdi elinden işyerindeki arkadaları bile şaka maksatlı takılırlarmış abime tel. elinden düşmüyo diye ilk zamanlar gelin bize abimin ilgisiz olduğunu düşününce biz de hak verdik abim namazında niyazında ağır bi adamdır fazla cıvıklığı sevmez bizde abim acaba aşkım cicim falan demiyomu diye kızda üzülüyodur zannettik babam falan baya bi öğüt verdi sonra attığı mesajları bana gösterdi ben bile şaşırdım abimin bu kadar romantik olduğunu bilmiyodum...kısacası abim hediyeler güller çiçekler ne yaparsa yapsın yaranamıyormuş kızda yaptıklarını inkar etmiyordu ama en ufak bişeyde velvele oluyordu neyse oldu bitti..hayırlısı..bu arada daha onbeş gün olmasına rağmen bir kaç ail kendi ağzıyla gelin kızımızı isteyin dedi artık siz düşünün.çok üzüldük hala şoktayız.yapılan onca masraf bütüm emekler hepsi çöpe gitti hayırlısı buymuş demekki.
arlarında kimbilir ne geçmiş...
bence aramızda olamayan birinin arkasından konuşmayalım...allah her ikisi için hayırlısı neyse onu nasip etsin...kısmet değilmiş demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?