Vazgeçtim evliliğimden...

Bazen çok kapris yapıyorum diye kızıyorum kendime çok fazla şey bekliyorum yaptırıyorum diye ama böyle şeyler görünce gerçekten bi kez daha anlıyorum deveye diken yaranıyormuş

Yaa psikolog soyledi yani narsist diye...peki eşin sana ağza alınmayacak cok kırıcı laflar da eder miydi kaybetme korkusu olmadan
Yani dha öncesinde burda bir arkadaş yazmıştı. Narsist kocam diye bende merak edip internetten bakmıştım. Sonrasında biz mahkemeye basvurma kararı almadan psikologa gitmiştik. O zaman önce ikimizi beraber sonra tek tek aldı sonrasında öyle söyledi. Hatta ailesiyle görüşmek istiyorum falan dedi.ben söyledim gitmediler

Agza alınmayacak sözler değil ama Ben asla hata yapmam. Ben hata yaptıysam eğer birisi bana bunu zorla yaptırmıştır. Yani hata yapsam bile ben haklıyım. Asla kimseden özür dilemem dedi. Hayatımda kimseden özür dilemedim. Ben hata yapsam bile eşimin yüzündendir gibi biseyler dedi psikologa. Bunun gibi şeyler.

Yalnız değilsin canım . İnan ki ben dahil bir çok kadın bunu yaşıyor. Benim de o kadar çok keşkem var ki . Ben de her gün mutluymuş gibi kendimi kandırmaktan bıktım. Şimdi kendim için değil çocuklarım için doğru kararı almaya çalışıyorum. En azından iyi bir baba buna şükür ediyorum. Yakın zamanda benim de konumu okursunuz. Gerçekten desteğe ihtiyacım var. Hepimiz gibi her insan gibi her kadın gibi her anne gibi ...

Okurken her satırında kendimi buldum. Yaşamayan bilmez. Bizde bir de başka büyük sorunlar var. En zoru yok sayılmak. Saygı duyulmamak. İnsan tek taraflı muhabbeti sürdüremiyor. İşte sizin gibi bir gün bir yerde mücadeleden yıprana yıprana tıkanıyor. Söylemek istediği her sözcüğü yutuyor. Zamanında yapıp karşılığında kalbi kırıldığı her durumu içine atıyor.... Değersiz hissettikçe değerini yitirdiğini hissediyor. Çok iyi anlıyorum sizi... Sevgisiz bir evliliği yürütmek yaşarken ölmek gibi.

Konunun üzerinden neredeyse dört sene geçmiş acaba ne yaptı konu sahibesi buralarda mı eşi yola girdimi merak ettim

Tam yazacaktım belki bu mu dert der çoğunuz deyince sustum herkesin yükü farklı tabi ama inanin bazı insanlar dan çok çok şanslısınız . Tamam illa küfür dayak gerekmiyor bunlar da soğutur evlilikten ama eşiniz yanınızda sadece ilgisi size göre az o kadar biraz daha düşünün derim. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün her iki cihanda

Okadar sevmissinizki ama artık insan biyere kadar gerçekten vazgectiyseniz demek sizi kaybetmek icin elinden geleni yapmış ayrılın bırakın kendi dünyasına

Ben hala alısamadım alısamıyorum ve durum gittikçe kötüye gidiyo. Çünkü o mükemmel bir eş ve baba ben cok beklenti içindeyim bütün hatalar benim bu yüzden bizden olmazmıs.

Bu evliliğin üstüne bir de çocuğu ile ilgikenmeyi bile beceremeyen daha 3 yaşındaki çocuğun dönüp yğzüne bakma tenezzülğnde bulunmadığı babalar da var malesef.

Seni gayet iyi anliyorum.evlenmeden once sevgin karsilikli sanarsin ucarak gidersin herkesi karsina alarak.evlenince erkek kopruyu gecmistir bi kere vurdum duymaz tavirlar filan.sonrasinda canini verecek kadar seviyosunya zaten o sevgiyi katlayarak seversin ki nasil sevgiye ihtiyacin oldugunu gorsun bilsin tek kisilik aski yasarken nasil izdirap cektigini anlasin diye ama nafiledir canim.ve lakin sen ilgi alaka sevgi ask diye zamanini ona heba ederken medet umarken ogreniyosun zalimligi.kalbinin koca kapilarini ona sonuna kadar acmisken kartlarini acik oynamisken tecrube ediyosun hic bir varligi yuceltmemek gerektigini.

Nitekim bu dunyadaki en kiymetli sey sadece senin mutlulugun.bi damla sevgi gormek icin kendini bi baskasina adama.ardinda kosan degil kosturulan birinin daha kiymetli oldugunu ben yasayarak ogrendim.dilerim bu anlattigim sen bunu bu sekil tecrube etmezsin.yazdigim sana akil tokmagi olsun.

Sanki tıpatıp benim yaşamış olduğum 6 yıllık ilişkiyi anlatmışsınız. Ben, aynen sizin gibi, eşiniz de aynen ayrıldığım kişi gibi. Tek fark sizin bir çocuğunuzun olması. Onun dışında herşey birebir aynı.

Hani konuyu açarken, insan acile hiç yanlız gider mi, diye yazmışsınız ya...evet, gider. Ben de acillere, hastanelere sık sık yalnız giderdim.

Benimki de çok büyük ihtimalle narsist idi. Bir psikiyatriste gitmeyi hiç kabul etmedi. Zaten okuduklarıma göre, narsisizmin çaresi neredeyse yok gibi.

Garip bir duygu yoksunluğu içindeydi. Sorumsuz, sevgisiz, merhametsiz, şefkatten uzak, asla özür dilemeyen, eğlenmekten, gezmekten hoşlanmayan, tembel, gözler donuk, ifadesiz, nadiren kahkaha atan.....
Bunları fark ettiğimde inanamamıştım böyle bir insan türü olabileceğine. İnsan dışında bir varlık gibi diye düşünmeye başlamıştım. Vampir gibiydi.

Tükendim. Hatta artık kendimi bir kadın gibi bile hissetmiyordum. Ne yapsa, ne etse sevgi alamayan ve en sonunda kendini artık bir çöp gibi hissetmeye başlamış bir kadına dönüşmüştüm.

Bağımlı bir kişiliğim olmasına rağmen, en sonunda bıraktım. Uzunca bir süre geçmiş olmasına rağmen hala iyileşmiş değilim. Uğradığım hasar çok derinlerde.

Artık bir narsistin zaten ölü ve çevresindekileri de öldüren, herkese sadece zarar veren, bir başka tür varlık olduğunu düşünüyorum. Bazı yazılarda onlar için şeytan gibi benzetmesi yaparlar. Aynen öyle.

anneYILDIZ, kaç ve hem kendini, hem de çocuğunu kurtar. Ayrıca çocuğun için de çok kötü bir baba, kötü bir evlilik modeli oluşturuyor bu durum.

Aşkın gözü kördür denilen şey bu işte..biras geri adım atın biraz serin durun ilginiz alakanız sevginiz boğmuş olabilir adamı.eşimle evliliğimizin ilk yıllarında hiç aramaz msj fln atmazdı dedimki gün içinde neden aramıyorsun hiçmi merak etmiyorsun dedm adam bana dediki senden fırsat olmuyorki müsade etmiyorsunki sevgimi ilgimi göstermeme heran sen sevgi ilgi içindesin bana sıra gelmiygelmiy

Ben bunu nisanliyken fark ettim ve yakın zamanda ayrıldım acı çekerken yazınıza denk geldim ve Bi nebze olsa içim rahatladı gerçekten

Çok doğru demişsiniz.
Ben bunu nisanliyken fark ettim ve yakın zamanda ayrıldım acı çekerken yazınıza denk geldim ve Bi nebze olsa içim rahatladı gerçekten
Eğer öyle özellikleri var idiyse, nişanlınızdan ayrılmakla çok iyi yapmışsınız. Çok akıllıca bir karar vermişsiniz. Acı çekmeniz gayet doğal ve insani bir şey. Zaman içersinde azalacaktır mutlaka. Eğer tekrar bir araya gelme gibi bir durum olursa, önce iyi bir psikoloğa/psikiyatriste gitmeye ikna etmeye çalışın. Uzman kişiler doğru teşhisi koyarlar. Eğer narsisizm gibi bir kişilik bozukluğu varsa, bunun tedavisi pek mümkün değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…