siz tekrar biriyle görüştünüz mü? Evet görüştüm 3 senedir biriyle görüşüyorum.
ya da yeni bir yuva kurabildiniz mi? Yaza evleniyoruz inşallah.
oğlunuz babasıyla güzel bir baba-oğul ilişkisi yaşayabiliyor mu? Babası 1 yıl oldu vefat etti yazmıştım diğer mesajımda. Ama vefat etmeden önce her hafta sonu alıyordu 1 gece kalıyordu getiriyordu. Oğlum çokta gönüllü istekli gitmiyordu... Çünkü orda canım sıkılıyor anne diyordu...
Yaşında gençmiş daha 32 yaşındasın, bende 28 yaşındayım...
Çalışıyorum... Yaniii mutluyum...
Beni üzen biriyle hala bile bile lades yapmam anca bana ve oğluma kötülük olurdu.
EŞin bunalım da değil, yapısı böyle bence bu saatten sonrada değiştiremezsin nettt!!! Dediydi
My SouL dersin
çok sevindim senin adına umarım başta senin ve oğlunun mutlu olacağı huzurlu bir yuvanız olur
Heralde gemileri yakıp gittikten sonra anlayabilirsiniz sevdiğini. Diğer türlü çok zor. Böyle ilgisiz bir adamla ömür çürütürsünüz.
evet haklısın
oğlum haftasonuna çok özeniyor
oğlum için 2 gün birlikte geçirip orada müsait bir ortam oluşturup konuşacağım
ona mı git desem kendim mi gitsem bilemiyorum...
Kafama takılan üç yer var :Birincisi eşinle bir ara ayrı takılıyordunuz boşanma aşamasındaydınız sanırım, nasıl bir araya geldiniz?
İlk adım kimden geldi?Eşin ne söyledide tekrar birleştiniz ?
İkinci konu hani üzerime titreyen ilacımı içirmek için bile saat tutan bir adam var diyordun. Nişanlındı galiba böyle bir adamdan neden ayrıldın?
Üçüncüsü seni tehdit eden adam hala nasıl etrafında sana nasıl yemek ısmarlayım diyebiliyor?Sen ondan köşe bucak kaçmıyormuydun?
uzun süren ayrı gayrı yaşama sürecini diyorsan komple evden gitmemişti ama sık sık ya o ya ben iş için deyip gidiyorduk ve evde bile olsak birbirimizden bir şey beklemeden soğuk nevale ev arkadaşları gibi yaşıyorduk
sonra o psikiyatriste başladı ve oldukça pozitif ve enerjisi yüksek bir hale büründü
bir akşam yanıma gelip konuşmak istediğini, doktorun ona çok iyi geldiğini, benim de gitmemi istediğini, birlikte yaşamayacaksak bile en azından kendim için gitmemi istediğini, eskiden çok neşeli biri olduğumu, bu halime üzüldüğünü söyledi
sonra doktoruna gittik ve ilk birkaç seans birlikte konuştuk
o da ben de çok sağlıklı düşünemediğimize, o halde bir karar almanın doğru olmayacağına, birbirimize biraz daha zaman vermeye ikna olduk
ikinci konuyla ilgili;
nişanlımla üniversitede tanışmıştık
o zamana kadar çocukça kısa flörtler dışında hiç ciddi bir ilişkim olmamıştı
o benim çok iyi arkadaşımdı ve farklı bir teklifle geldiğinde reddetmek istemedim, denemek istedim
hiçbir zaman eşimle tanıştığım dönemdeki gibi bir aşk hissedemedim
ailesine aşırı bağlı, hatta bağımlıydı
annesi ve kardeşi herşeyine karışır, maaşını yönetir, tek başına hiçbir karar almasına müsaade etmezlerdi, o da sesini çıkarmazdı
benim etrafımda dönüyordu, ben onu insan olarak çok seviyordum ama nişanlanınca birlikte bir ömür hayal etmediğimi farkettim
hem bir erkeğe karşı sevgi yerine bir arkadaşa karşı sevgi hissediyordum, hem de ailesine olan tavizlerinden hoşlanmıyordum
üçüncü konuyla alakalı;
aynı şirkette çalıştığımız için ne kadar kaçsam da muhakkak karşılaşılıyor
ortak birçok toplantıya iş arkadaşlarımı yollamaya çalıştım ama dediğim gibi ister istemez denk geliniyor
bana doğumgünümden sonra birkaç mesaj atmıştı, ben de beni tehdit eden biriyle işim olmadığını söyleyerek reddetmiştim
konuyla alakalı özür diledi, tehditlerinin gerçek olmadığını, yıllarca bekledikten sonra sonsuza dek iletişimin kesilmesi paniğiyle çocukluk ettiğini yazdı
benim üstüm seviyesinde bir pozisyonda olduğundan konuyu uzatıp damarına basmak istemedim
o boyutta bir daha görüşemeyeceğimizi ama iş arkadaşım olarak kalacağını söyledim