Vazgeçtim evliliğimden...

gurmege boşanmak istediğinde ne diyor? Benimki oğlumdan ayrılamam böyle devam etsin birbirimize zararımız yok diyor... Bakışaçısına bak. Insan sadece çocuk yapmak için mi evleniyor biz çok sarılmışızdır, hatta ben illa ayaklarımı dolaştırırdım onunkilere
Ben vazgeçince herşey durdu

Son bir Yıldır böyle yaşıyorum zaten canım
O yokmuş gibi, herşey yalnız
Alışveriş tatil hastalık başarı herşey

Ah canım, şu an zaman ne kadar hızlı geçiyor diye içim acıdı
Ben de maalesef hala aynı yerdeyim :KK43:
Ayrı yaşayalım bir ay ya da 2 hafta olsun ayrı olalım diye son 2 Yıldır söylüyorum
Kendisi boşanmaktan korktuğu için yanaşmıyor ve aileme de ben ayrılmak istemiyorum karımı seviyorum diyor
Finalde sebat etmeyen keyfi içinbyuvasını dağıtan ben oluyorum

Bence bunu çok önce yapmalıydık cisem ama eşim inananileceğin gibi değil böylece yaşlanmaya Razı hiçbirşeye cesareti yok
Ayrı olup görecektik birbirimiz için neyiz ayrı oluyor mu yapabilir miyiz oğlumuz nasıl etkilenir diye
Ama göremedik
Sevgi bitti bitiyor hatta sevgiliye sevgi mi yoksa insana sevgi mi ondan bile emin değilim
Ama denemiyor
Ben gitsem oğlumla çocuğun düzenini bozdu diye ele dosta ailelere damgalayacak

Hoş gecen sene 3 ay yurtdışında yaşadık
Birşey Değişti mi
Maalesef../

Be kadar çokuz ya :KK43:
Canım ben ne düşünüyorum biliyor musun
Gerçekten sevmediler
Sevgi böyle değil ki, reflekstir dayanamaz kıyamaz içinden hep vermek gelir

Terapiste gecen sene gittik ilk randevuyu unuttu 2. Randevudan sonra ikimiz de hiç sormayıp bıraktık
Kasım Ayında 3 kere gittik
Terapist her hafta ödev veriyordu
Bir hafta eşime ödev verdi çok sevdiğiniz birşey ayarlayacaksın diye
Eşim beni senfoni konserine götürdü
Bilet almayı başaramamış oraya gittik sistemde bilet görünmüyor
Hemen başk birşey düşünüp başka bir salondaki konsere girdik
Düşünsene bu bi terapi ve elinde bir fırsat var
Onu bile beceremedi
Hayatımızın Özeti bu zaten

Sonraki terapide o kdr istan ettim ki bu duruma bir daha gitmek istemedi

Bence sevgi varsa herşeye katlanırlır kimse dört dörtlük değil
Ben sevgi görmüyorum ki
Tamam sen bilirsin ama cocugumu vermeö sen ne yaparsan yap dedi

Zamanında sevip kabul etmişsin ama
Çocuğun senin mutsuz olduğunu hissetmiyor mu?
Bence Mutlu annelerin çocukları Mutlu olurlar
Seni sevmeyen birini hiç çekme.
Çocuğunuda kimse alamaz senden
Sonuna kadar haklısın.
Kesinlikle Katılıyorum mutlu annelerle ilgili dediğine
Aslında o babasıyla baba oğul takılırken mutlu
Benimle anne oğul başbaşayken de mutlu
Ama biz biraradayken o kadar uyumsuzuz ki...
Hissediyor hissetmez olur mu

Eskiden anneee aşkın arıyor derdi telefonum çalınca
Ya da anneee hayatın geç mi gelecekkkk

Çünkü ben hep eşime farklı farklı hitap ederdim hoşuna gideriz
Şimdi örnek alacak bir bağ Görmüyor yavrum
Inşallah ilerde kendi kuracağı yuvaya yansımaz

Sizin yaşadıklarınızın aynısını birebir yaşıyorum.Ben 43 yaşında ve öğretmenim.Eşimde aynı yaşta ve öğretmen.16 ve 10 yaşında iki kızım var.Eşim o kadar ilgisizdir ki hiç konuşmaz,sohbet etmez.Kırk yılda bir bir şey konuşacak olsak bile hiç yüzüme bakmaz.Sanki duvarla konuşuyor.Hiçbir yere götürmez.Hiç güzel söz söylemez.Asla hata kabul etmez ve asla özür dilemez. 17 senelik evliliğim baştan beri hep kötüydü.Hiç bir zaman anlaşamadık ve uyuşamadık.İkimizde çocuklar için yürütüyoruz işte.Böyle sevgisiz yaşamak o kadar zor ki.Acısını yaşayan bilir.Benimkinde bir de cinsel sorunlar (ereksiyon)başladı.Hoş gerçi baştan beri yatak odamız da hep kötüydü.Ama bu sefer tavan yaptı.Geçen sene bana senden bunalıyorum dedi ve 1 sene ayrı yattı.Bu sene de beni sevmediğini çok açık ifade etti.Beni tamamen hiçe saydı.Kendisine defalarca yalvardım.Benimle biraz ilgilen,zaman ayır,beni bu kadar yalnızlığa itme dedim.Hiç oralı bile olmadı.Ben artık kadere küstüm,hayata küstüm.Kalbimde evliliğim bitti aslında ama çocuklar dalımı kolumu kırıyor.Öğretmen arkadaşlarımdan 20 senelik evliliğini bitirenler oldu.Boşananlara bakıyorum onlarda mutsuz.Ben şunu anladım ki eğer çocuk varsa tekrar mutluluk yok bize.Bekarlar gönlüne göre bulamıyorda biz mi bulacağız çocukla.Üstelik asla üvey baba ile yaşatamam.Benimkiler kız çocuğu birde.Bugünkü aklımızla genç olmak varmış.Bundan 6 sene önce bu duygular beni ağır bir depresyona soktu.O ana kadar sürekli kavga ederdik.Ben hastalanınca eşim sustu ve kavga bitti.Ama herkes kendi hayatını yaşıyor.Biz giderlere ortak olan iki ev arkadaşı gibi olduk artık.Ama böyle yaşamak,bu kadar değersizlik beni hergün ağlatıyor.Ömrüm geçip gidiyor.Kendimi çok çaresiz hissediyorum.

Bilirmisiniz ne kadar acıtır yüreği sevgisizlik...
Ve ne kadar ağlatır gözleri severken çareszlik...
Çok üzüldüm
Kızlarınız da baya büyümüş
Farkediyorlar mı durumunuzu?
Ben şahsen annemin maddi imkanı olsaymış babamdan ayılmasını tercih ederdim
Çünkü birarada ama hep mutsuz depresif yorgun bir haldeydi ve benim hayata bakışımı çok etkilemiştir diye düşünüyorum

Gerçekten parayla saadet olmuyormuş hos parasizda olmaz ama öyle ışte.sevgisizlik kadar can yakan acı birşey yok bence sizin için en hayırlısı boşanmak niyemi en azından bosaninca zamanla yaralariniz kabuk bağlar böyle evli kalınca siz hergün eriyosunuz sinir stres yazık günah.sevgisiz bir esin kölesi olmayın mesleğimiz de var cekilirmi yazık size.dinen boşanma hakkınız da var eşiniz ilgisiz sevgisiz bundan sonraki yaşamınız eşinizin gözüne bakarak mi geçsin nezaman sevecek acaba diye bosanin ve Allaha bırakın gerisini.geleceği kimse bilemez yarınlar ne getirir çok karamsarsiniz sevgisizlik sizi binaltmis çocuklarınıza yazık toparlanin.
Dinen beni 2 kere boşadı zaten CNm ama 3. Yü demedi
Ondan bir beklentim kalmadı artık ama içten içe uğraşsa çabalasa iki yılı telafi edeceğim diye pervane olaa oğlum için geri adım atardım
Fakat bu hiç olmayacak besbelli
Boşa zaman harcıyorum, harcıyoruz...

Tamam sen bilirsin ama cocugumu vermeö sen ne yaparsan yap dedi
Bu da ne demekse
Benimki de Oğlumu bırak istediğini yap istediğin yere git istediğinle evlen dedi
Bi çocuk anasız büyür mü ya
Hastalık olur ölüm olur yaratan ayırır o ayrı ama Bi baba nasıl böyle bencilce düşünür anlamıyorum

Oooof bir of çeksem karşıki dağlar yıkılacak
Kendi kendime ne kadar mutluysam bir evin içinde 3 kişiyken o kadar mutsuzum
Tavırları hareketleri iyice batar oldu

Ayrı eve çıkalım ya da bir ay apart ayarlayalım Görelim nasıl olacak diyorum yoook boşuna israf
Yahu ben ayarlayayım ödeyeyim nereye kdr böyle gidecek diyorum ses yok

Kendi kendine takılıyor
Oğlumuza bakıp gözleri doluyor
Hoff poff halinde
Ama ne ileri ne geri

Ayrı eve çıkalım ya da bir ay apart ayarlayalım Görelim nasıl olacak diyorum yoook boşuna israf

Kendi kendine takılıyor
Hoff poff halinde
Ama ne ileri ne geri
ASLA değilmeyecek..

ilgisizlik çok zordur ama alışılır mı ki.. alışanlar, evinde çocuklarıyla kendi başına bir dünya kuranlar da var.
sizin aşkınız bitmiş artık dayanamıyorsunuz, bıraksanız bi türlü bırakmasanız..
ama bu adam değişmeyecek, beklentilerinizi en alt düzeye düşürüp deneyin,yapamazsanız ayrılığı öyle düşünürsünüz.

Kendi kendine takılıyor
Hoff poff halinde
Ama ne ileri ne geri
ya çıksın gitsin şu adam şu evden
ne sizi bırakıyor ne mutlu ediyor iki geri bir ileri
evli olayım nasıl olsa rahatım kafası
bu konuyu açalınız 6 ay oldu hala aynı yerdesiniz tabii bunun öncesi de var
adam hasta olursunuz bakmaz ölü evi olur saygı göstermez gezip tozmaz nasıl evlilik boşansaydınız en azından acınızı yaşar toparlanmaya başlardınız
çok bencil bu adam yahu kendi dışarıda kafası rahat mutlu dolaşıyordur eminim

Sizin yaşadıklarınızın aynısını birebir yaşıyorum.Ben 43 yaşında ve öğretmenim.Eşimde aynı yaşta ve öğretmen.16 ve 10 yaşında iki kızım var.Eşim o kadar ilgisizdir ki hiç konuşmaz,sohbet etmez.Kırk yılda bir bir şey konuşacak olsak bile hiç yüzüme bakmaz.Sanki duvarla konuşuyor.Hiçbir yere götürmez.Hiç güzel söz söylemez.Asla hata kabul etmez ve asla özür dilemez. 17 senelik evliliğim baştan beri hep kötüydü.Hiç bir zaman anlaşamadık ve uyuşamadık.İkimizde çocuklar için yürütüyoruz işte.Böyle sevgisiz yaşamak o kadar zor ki.Acısını yaşayan bilir.Benimkinde bir de cinsel sorunlar (ereksiyon)başladı.Hoş gerçi baştan beri yatak odamız da hep kötüydü.Ama bu sefer tavan yaptı.Geçen sene bana senden bunalıyorum dedi ve 1 sene ayrı yattı.Bu sene de beni sevmediğini çok açık ifade etti.Beni tamamen hiçe saydı.Kendisine defalarca yalvardım.Benimle biraz ilgilen,zaman ayır,beni bu kadar yalnızlığa itme dedim.Hiç oralı bile olmadı.Ben artık kadere küstüm,hayata küstüm.Kalbimde evliliğim bitti aslında ama çocuklar dalımı kolumu kırıyor.Öğretmen arkadaşlarımdan 20 senelik evliliğini bitirenler oldu.Boşananlara bakıyorum onlarda mutsuz.Ben şunu anladım ki eğer çocuk varsa tekrar mutluluk yok bize.Bekarlar gönlüne göre bulamıyorda biz mi bulacağız çocukla.Üstelik asla üvey baba ile yaşatamam.Benimkiler kız çocuğu birde.Bugünkü aklımızla genç olmak varmış.Bundan 6 sene önce bu duygular beni ağır bir depresyona soktu.O ana kadar sürekli kavga ederdik.Ben hastalanınca eşim sustu ve kavga bitti.Ama herkes kendi hayatını yaşıyor.Biz giderlere ortak olan iki ev arkadaşı gibi olduk artık.Ama böyle yaşamak,bu kadar değersizlik beni hergün ağlatıyor.Ömrüm geçip gidiyor.Kendimi çok çaresiz hissediyorum.

Bilirmisiniz ne kadar acıtır yüreği sevgisizlik...
Ve ne kadar ağlatır gözleri severken çareszlik...
zorla niye kendini sevdirmege calisiyorsunki birak bosan. bak nasil kiymete binersin. birde boyle adamdan cinselik bekliyorsun totosuna tekmeyi vur gitsin

SSelinn_88 zorla niye kendini sevdirmege calisiyorsunki birak bosan. bak nasil kiymete binersin. birde boyle adamdan cinselik bekliyorsun totosuna tekmeyi vur gitsin

Evlimisiniz,çocuğunuz var mı bilmiyorum.Malesef çocuğunuz varsa ve çocuklar babayla mutluysa öyle totosuna tekmeyi vur gitsin demekle olmuyor işte.Hiç kolay şeyler değil bunlar.Dilde söylemek gibi değil,uygulamak.Çok zor,çok...

İlk mesajınızı okudum kalanını okumadım. Tabi ki sevgisizlik sebebiyle mutsuzsunuz anlıyorum. Ama anlayamadığım konu şu. Siz eşinizden boşanınca başkasıyla birlikte olup onun ilgisiyle mutlu olmayı mı düşünüyorsunuz. Evet se bence doğru yoldasımız. Yok ben eşimi seviyorum. Başkasını istemiyorum diyorsanız boşanmamnı. Size bir yararı olmayacak. Ayrı evde yaşa aksınız. Sorunuzu çözmeyecek.

Eşinizin gerçekten bu karakterxe olduğunu kabul etmenizle sorunlarınız azalır

Mutlu olacağınıza ve düzeleceğine dair umudun yoksa neden hala eşinin dediğini yapıyorsun kendi düşündüklerini yapmaya başlamalısın. Sanırım ilk adım ayrı yaşamak.

SSelinn_88 zorla niye kendini sevdirmege calisiyorsunki birak bosan. bak nasil kiymete binersin. birde boyle adamdan cinselik bekliyorsun totosuna tekmeyi vur gitsin

Evlimisiniz,çocuğunuz var mı bilmiyorum.Malesef çocuğunuz varsa ve çocuklar babayla mutluysa öyle totosuna tekmeyi vur gitsin demekle olmuyor işte.Hiç kolay şeyler değil bunlar.Dilde söylemek gibi değil,uygulamak.Çok zor,çok...
hicte zor degil evet cicuklarim var mutsuz bir anneleri olacagina cocuklarimi alip giderim dahamutlu olurum. cesaret isi bu okadar cocuklari bahane etmek bayanlarin bahanesi herzaman. yada calismiyormar ve maddiysttab korkuyorlar. ben mutlu degilsem cocuklarimada yansir bu evli kalsan ne fayda

zorla niye kendini sevdirmege calisiyorsunki birak bosan. bak nasil kiymete binersin. birde boyle adamdan cinselik bekliyorsun totosuna tekmeyi vur gitsin
senden ayri yatiYor cinselik nasil oluyor ozaman?? ev arkdasi lazim degilki bana es lazim ... depresyona girecem birde benim yuzume bakmiyacak. siz adami resmen zorla tituyorsunuz sevmiyorki sizi. zorla sürdürmenin bir anlami yok.

S SSelinn_88 yıldız'ın adamı evde zorla tuttuğu, kendini zorla sevdirmeye çalıştığı ve cinsellik istediği yok tüm bunları 44 sayfasının neresinde çıkarsın gerçekten anlamadım. Böyle okuduğunu anlamadan yorum yapıldığında gerçekten çok sinirleniyorum.

Yıldız çalıştığın şirketin yurtdışı şubesi yok mu, bir süreliğine çocuğunu al ve git. Aynı şehirde hatta aynı ülkede ayrılmaya cesaret edemiyorsun bari kısa süreliğine de olsa doşarıya giderek cesaretini topla.

ya çıksın gitsin şu adam şu evden
ne sizi bırakıyor ne mutlu ediyor iki geri bir ileri
evli olayım nasıl olsa rahatım kafası
bu konuyu açalınız 6 ay oldu hala aynı yerdesiniz tabii bunun öncesi de var
adam hasta olursunuz bakmaz ölü evi olur saygı göstermez gezip tozmaz nasıl evlilik boşansaydınız en azından acınızı yaşar toparlanmaya başlardınız
çok bencil bu adam yahu kendi dışarıda kafası rahat mutlu dolaşıyordur eminim
Ya 6 ay oldu mı cidden :KK43::KK43::KK43: bu akşam onu cesaretlendirip bana teklif etmeye yüreklendiren arkadaşıyla buluştuk
Dedim yedin başımı :)
Ona da aynı senin dediğini dedim
Ne ayrılıyor ne barışıyor ayrılsak Çoktan toparlanmaya başlamıştık bile

Aynen canım
Çocuk olmasa Çoktan ayrılmıştık zaten
Çocuk için, sevgiyi korumaya çalışarak ve saygıdan ödün vermeyerek yaşamaya çalıştım ben ama sevgi ortadan kaybolunca benim için imkansıza dönüştü
Aşk demiyorum bak, sevgi diyorum...
İlk mesajınızı okudum kalanını okumadım. Tabi ki sevgisizlik sebebiyle mutsuzsunuz anlıyorum. Ama anlayamadığım konu şu. Siz eşinizden boşanınca başkasıyla birlikte olup onun ilgisiyle mutlu olmayı mı düşünüyorsunuz. Evet se bence doğru yoldasımız. Yok ben eşimi seviyorum. Başkasını istemiyorum diyorsanız boşanmamnı. Size bir yararı olmayacak. Ayrı evde yaşa aksınız. Sorunuzu çözmeyecek.

Eşinizin gerçekten bu karakterxe olduğunu kabul etmenizle sorunlarınız azalır
Ben eşimden ayrılıp başkasıyla Olmayı meden isteyeyim ki? Bi kadın sadece biriyle olmak için gelmiyor hayata...
Ben mutlu olmak ve yaşadığımı hissetmek istiyorum sadece
Mutlu olacağınıza ve düzeleceğine dair umudun yoksa neden hala eşinin dediğini yapıyorsun kendi düşündüklerini yapmaya başlamalısın. Sanırım ilk adım ayrı yaşamak.
Katılıyorum ve 2 Yıldır 3 4 kez ayrı yaşamayı teklif ettim
Birbirimizi kaybedersek ne olacağını görmemiz için
Kabul etmedi maalesef

senden ayri yatiYor cinselik nasil oluyor ozaman?? ev arkdasi lazim degilki bana es lazim ... depresyona girecem birde benim yuzume bakmiyacak. siz adami resmen zorla tituyorsunuz sevmiyorki sizi. zorla sürdürmenin bir anlami yok.
Zorla mı tutuyorum?
Bu kanıya nereden vardınız anlamadım ama ben Apart ya da evini dahi kendim bulup bir ay deneyelim ayrı olalım haftasonları oğlumuzu alırsın bizi ne bekliyor bu gidişatla Görmüş oluruz diyen Tarafım
Bir evin içinde burun buruna stres içinde yaşamaktansa deşarj olmak için biraz uzak kalalım diye öneren ve reddedilenim
Cinsellik gibi bir talebim de olmadı
Olduğu dönemlerde de hep aynı soğukluk

Zorla sürdüren ben değilim ve anlamı olmadığı konusunda hemfikirim
Eşime de Bi söylerseniz :)
Yıldız çalıştığın şirketin yurtdışı şubesi yok mu, bir süreliğine çocuğunu al ve git. Aynı şehirde hatta aynı ülkede ayrılmaya cesaret edemiyorsun bari kısa süreliğine de olsa doşarıya giderek cesaretini topla.
Canım benim şirket bana geçen ay Yurtdışında iş imkanı sundu
Hala reddetmiş değilim ama oraya benimle gelecek bir aile bireyi Lazım ve hepsi eşimden uzaklaşmamam için gönülsüz
Ama yukarıda Bahsettiğim arkadaşımız ya o gidecek ya sen bana bırak ikna edeceğim dedi
Bakalım neler olacak

Ben anlatamadım sanırım. Siz görmek istediğiniz ilgiyi sadece eşinizden mi görmek istiyorsunuz? Yoksa biri bana ilgi göstersin artık ihtiyacım var mı diyorsanız.

Edit: ayrı kalalım belki özler, ilgi gösterir zannediyorsanız yanılırsınız.

[URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/sselinn_88.717513/']SSelinn_88[/URL]
''senden ayri yatiYor cinselik nasil oluyor ozaman?? ev arkdasi lazim degilki bana es lazim ... depresyona girecem birde benim yuzume bakmiyacak. siz adami resmen zorla tituyorsunuz sevmiyorki sizi. zorla sürdürmenin bir anlami yok.''

anneYILDIZ
Zorla mı tutuyorum?
Bu kanıya nereden vardınız anlamadım ama ben Apart ya da evini dahi kendim bulup bir ay deneyelim ayrı olalım haftasonları oğlumuzu alırsın bizi ne bekliyor bu gidişatla Görmüş oluruz diyen Tarafım
Bir evin içinde burun buruna stres içinde yaşamaktansa deşarj olmak için biraz uzak kalalım diye öneren ve reddedilenim
Cinsellik gibi bir talebim de olmadı
Olduğu dönemlerde de hep aynı soğukluk

Zorla sürdüren ben değilim ve anlamı olmadığı konusunda hemfikirim
Eşime de Bi söylerseniz :)

anneYILDIZ Hanım; SSelinn_88 yukarıda yaptığı yorumu size değil bana söylemiş.Bende konunuza girip kendimle ilgili sorunlardan bahsetmiştim.Sizinle hayatımızın çok bezediğini,sorunlarımızın aynı olduğunu yazmıştım önceki sayfalarda hatırlarsanız eğer.Benim daha evvel yazdığım yorumu okursanız bu yorumun bana yapıldığını anlarsınız.Size değil yani,yanlış anlamışsınız SSelinn_88'i.

Teşekkür ederim edasu, ve de yanlış anlaşılma için özür dilerim :)

Bugün garip bir gün... Ne mutluyum ne mutsuz.
Bana evlilik teklif etmemişti eşim. Başından beri kısa bir Flört sonrası evlilik konuşmaya başlayınca kendiliğinden gelişmişti süreç

Bana aldığı ilk Yüzüğü nişanımızda alyans olarak taktım
Ona da aynısından almıştık
Içine tarih yazdıralım demiştim, gitmiş kuyumcuya Yüzüğü verdiği günü yazdırmış nişan günü yerine. Ne üzülmüştüm... Bir özür bile dilemedi. Yazıyı düzelttirmedi. Senelerce öyle taktık. Hatta takılırdım bari yazdırdığın günü kutla diye. Takılırken de beklerdim içten içe.

Sattım bugün o Yüzüğü.
Aylardır takmıyordum zaten. Ilk o çıkarmıştı. Bir süre sonra da ben.

Içindeki tarihe baktım. Bir kere olsun o gün kutlasaydı ne vardı? Kutlama derken aman ha. Bir kahvaltı, hadi bakalım 2. Nişan günümüz kutlu olsun dese?

Gerçi evlilik yıldönümünü hatırlamayan nişanını mı hatırlar...

Evden çıkarken taktım son kez. Kuyumcuda çıkardım son kez.

Satıcı adam haftasonu düşük olur hem bunda pırlanta var aldığınız yer değişim fln yapar dedi (öyle çok büyük bir taş değil Yanyana iki nokta. Ikimizin sembolü...). Siz Yüzüğü alın ne ediyorsa verin dedim.

Eşyaları satmak onlardan vazgeçmek kolay. Ama yuvadan vazgeçmek zormuş. Hoş, yuva olamadık ki...

Ah! Ah! Seninle derdimiz aynı.Kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki.Onunla o kadar mutsuzum ki.Daha evvel de uzun uzun yazmıştım.Dediğin gibi yuvayı yıkmak çok zor.Çocuklar babalarıyla mutluyken benim için imkansız bir şey bu.Onların gözünden yaş akıtarak,düzenlerini bozarak ben mutlu olamam ki.Aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık misali.Gençliğim,ömrüm böyle geçti gitti işte.Toplumda genellikle şöyle bir yargı var:İçki,kumar,dayak,kadın yoksa boşanılmaz.Benim kendi annemde aynı fikirde.Kimse bilmez ki sevgisiz,ilgisiz kalan insan her gün ölüyor.Sevginin ve ilginin kesinlikle iyileştirme gücü vardır.Bunca sene ne sevgi gördüm ne ilgi.Bedenim yaşadı ama ruhum her gün öldü benim.

X