Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Ne güzel söylemissin... "Bnm üzmeye de üzülmeye de tahammülüm, kafam ve sağlığım yok inan ki."
sanki birbirimizin ruhundan konusuyoruz, aynen bu haldeyim...

Iste bunun icin burdayim, sizlerleyim... hissettiklerimden dolayi hesap vermek zorunda olmadigim icin, yüregimin atesine su serptiginiz icin, diledigim gibi haykirabildigim icin..... burasi bizim icin cok degerli, lütfen bizi elestirmeyin, nolur... Biz yanlis bisey söylemeyiz, düsünmeyiz.. sadece dertlesiyoruz, bir yol bulmaya calisiyoruz, Hakkin yolunda... Hep beraber yolumuza devam kizlar

100 tane ben alabilirim...

Tefriciyemiz daha bitmedi mi kizlar? Kimler haylazlik yapti

Hemen aliyorum kalani... 50 ben, 50 kizkardesim okuruz....

:)
Bitti böyleceee...

Salı akşama bitirelim kızlar. öpüldünüzzzz..

[okumayanların (veya aldığını veya okuduğunu veya bitirdiğini haber etmeyenlerin) adı bnde saklı ]

Allahım bizleri korusun, esirgesin, ayırmasın; nazardan, kazadan, beladan, bildiğimiz ve bilmediğimiz tüm kötülüklerden bizi korusun.

Bazen duygularımızı cümleye dökemiyoruz. Hissediyoruz ama anlatamıyoruz. Sonra burada biri bir cümle kuruyor, mestediyor bizi o cümle. Sanki aşığın söylediği bi cümle gibi etki yapıyor. '' evet evet aynen öyle'' şeklinde bir ruh haline sokuveriyor bizi. Ve bunu hissetmek ööyylee güzel kiii.

yukarıda yazdıklarında da yine aynen böyle bn kendimi buldum özlem. Resssmen duygularım, ama söyleyemediklerim.

Ruhuma, beynime tercüman olanlar, bni bnden önce dile getirenler, ruhuma ruh, aklıma akıl katanlar Allah razı olsun.

Kul Rabbine diyor ki; '' Allahım bn sana çok dua ettim, ama sen çoğunu kabul etmedin''

Allah c.c. '' Senin için hayırlı olan dualarını dünyada kabul ettim. Ama hyrlı olmayanları kabul etmedim ve dualarının karşılığı olarak onların yerine sana cennette gördüğün şu köşkleri verdim''

Bunun üzerine kul; '' Allahım keşke bn sana çookk daha fazla dua edeydim de, sen de de hiç ama hiç birini kabul etmeyeydin'' diyor.

** Demek ki dua vaktiymiş, Allah bizi bir araya getirdi, göklere yükselen dua sayısının artmasını sağladı.

** bn kızıma nazar duası bile okusam sizlerin ismini söylüyorum. Hem de can-ı yürekten, tüm kalbimle. Allah kabul etsin.

100 tane ben alabilirim...

Canım 50 si bitti, sabah kalanı okurum inşallah...

Amin canım...

Gerek peder ve gerek valide, veledini bütün dünya gibi severler. Veledi elinden alındığı vakit, eğer bahtiyar ise, hakikî ehl-i İmân ise, dünyadan yüzünü çevirir, Mün'im-i Hakikîyi bulur. Der ki: "Dünya madem fânidir, değmiyor alâka-i kalbe."

Veledi nereye gitmişse, oraya karşı bir alâka peydâ eder, büyük mânevî bir hal kazanır.

inşallah canım.rabbim bizlere o duyguları hayırlısıyla tekrar yaşatır.bende seni öpüyorum.

canım yazını tesadüfen gördüm ve okudum, öyle üzüldüm ki, okurken yaşadım, ağladım ben de. Allahım bi kez daha sana bu üzüntüyü yaşatmayacaktır inşallah. Hiç kolay şeyler yaşamamışsın ama dualarımız seninle, en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü bi bebek daha göndersin Rabbim sana...

NKOB cuğum bitirdim tefriceyi toplam 100 tane. Allah kabul etsin...

Tüm hislerin ve ilgin için tşk. Bizlerin öyle ihtiyacı var ki duaya. çocuğunu kaybedeni teselli edene cennet hırkası verilirmiş.

Senin de bebeğini sağ salim büyütmeni ve hep iyi günlerini görmeni dilerim.

Arkadaşlar bana da düşen var mı???

Ah canım hoşgeldin.

iyi ki girmişim nete. Duamıza katılman iyi oldu Allahın izniyle.

Bnde kalan bir 50 tane tefriciyemiz var. sırf senin de nefesin eklensin diye çekebilirsin güzelim. Salı günü kandilde indireceğiz duamızı inşallah.

Ama bna mutlaka önce aldığını, bitirince bitirdiğini ve duamız indirilirken adımız soylensin diye gerçek adını özel msjla bildirirsen çok memnun oluruz:)

Allah yardımcımız olsun, iyi kal:)

madeofhonor, canim sen nerelerdesin? hersey yolunda mi? habersiz birakma bizi, bayagidir görünmüyorsun... merak ederiz ama

slm kızlar NKOB ciim tefriciyeler okunmuş ama bn kaçırmışım yaaa(
allah kabul etsin ne diim azınıza sağlık.....

Günaydın hepimize iyi haftalar
Aşk olsun demek tefriciye dagıtılmıs ve haberim yok özelden mesaj atsaydınız dönerdim size neyse Allahım tüm okuduklarınızı kabul etsin inşallahhh

canım bu akşam okuyacağım 50 tane tefriciyemizi ama mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesaj atamıyorum sana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…