• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Canımsın yaa.. kocaman sarılıyor, kocamaannn öpüyorum seni. Yaşadıklarını okuyunca daha da kıymetlendin bnm için.

keşke bi de türkiyedeyken sesini duyaydımm:)

Ah canim ya.... sen de cok kiymetlisin benim icin... Bir gün bence bizler tanisacagiz, buna cok inaniyorum... Bakarsiniz dogum yaptiginizda, 1 gün bile olsa cikar gelirim... ya da baska bir vesile, Insallah...
Öpüyorum...

Anladım canım olsun senin de en azından kafan rahat eder. Ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama tabi belli olmaz belki psikolojiktir. Hayırlısı olur inşallah. Pazartesi kanda baktıracağım kısmetse. Heyecanla bekliyorum...

Biz de bekliyoruz canim hayirli haberlerini:nazar:

chnb.....""Sorma nedir bu 22 rakamımın hayatımıza etkisi... Hayatımda 22 sayısının bu kadar önemli olduğunun bir senedir farkındayım. 22 yaşımda eşimle tanıştım.22 Temmuzda evlendim. 22 plakalı bir şehirde yaşadım. 22 haziranda doğum yaptım.Kapı numaram 22 ve evi aldıktan sonra dikkatimi çekti,doğumumda bulunan doktorun hekim tanıtım sıralam nosu 22 vs... Aklıma gelenler şu an sadece bir kaçı... Düşününce şaşırıyorum. Ha bu arada 6.5 yaşındaki oğlum da 23 ekimde doğdu... Bunlar birkaçı sadece... Allah iyi kaderler yazmıştır hepimize inşallah...
""

Cok ilginc canim sende de böyle olmasi... Insallah bunlar son acilarimiz olmustur... Oglunuzu Allah size bagislasin, hep mutlu günlerini gör insallah...[/QUOTE]

Sağ ol canım. İnşallah...Allah herkese bu sevgiyi tattırsın inşallah...

Biz de bekliyoruz canim hayirli haberlerini:nazar:

Bakalım canım hayırlısı neyse o olsun inşallah...

burayı gebelik zamanım da gezerken okumuş ve yorum yazmıştım anca çeken anlar kpomşularımın başına geldi gebe kalınca anladım demiştim ama yaşayınca farklıymış rabbim daha büyük acılardan korusun bizi benimki iki aylıktı kalp atışını bile göremedim tabiki acının boyutu olmaz herkezinki kendine ağır gelir rabbim hepimizi daha acılarından korusun biz 5 6 ay ara vericez ama ben 4cü ay başlarım yaş gidiyo ve düşünmezken bu nasıl bi duyguymuş diyor insan rabbim herkeze sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Allah yardımcın olsun demet. En kısa zamanda sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallah. Geçer o 4 ay. önemli olan sonundaki güzelliğe kavuşabilmek.

Beklenen gelecekse, çekilen çile kutsaldır:) İyi kal.

haklısın ama elimde değil.gün gün gidiyorum.nerelerdesin tatilemi gittin.kendini fazla özletme olur mu?

Yenisi ama kucağında kalacak olan tüm yaşadıklarının üstünü örtecektir Allahın izniyle.

Yok anacım tatil matil. Kafa dağıtıyorum aşırı hızlı şekilde hepsi o. öpüyorum seni de melekannem:)

evet insan gerçekten çok tuhaf düşüncelere kapılıyor.

benimde doğmasına 6 gün vardı.tam olarak şu sebep olablir denemedi.takdiri ilahi denildi.bende 2 martta kaybettim kardeşinin eltisiyle aramızda tam 1 hafta var.onun yıkımı daha büyük olmuştur tabi.4 yıl bekleyip kucağına almaya sayılı günler kala kaybetmek çok acı.sigortaları yoksa yeşil kart için müracaat etsinler canım.her türlü imkandan ücretsiz olarak faydalanabilirler.inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alır.ben acil olarak sezeryana alındım.doğum başladı diye.açınca olayın vehameti anlaşılmış.spinal yapılmıştı.uterusu görünce hemen ilaçla beni uyuttular.gerisini hatırlamıyorum zaten.herşey bölük pörçük.rüya gibi.

en son dün akşam dr'umla görüştüm.hormon testleri istemişti.kilo almamı söyledi.aralık gibi testleri tekrarlayalım folik asit başlarız marttada korunmayı bırakırsınız dedi.ne bileyim hiç iştahım yok.aslında gebelikten öncede zayıftım şimdi o halimden 2 kilo zayıfım.ama yemekle hiç alakam kalmadı.zorla yiyorum.zaman geçtikçe cesaretimde kırılıyor.sanki hiç hamile kalamayacağım,gene kaybederim gibi geliyor.karmakarışığım.

horizon bir topik açmıştı.ama ev taşıyacaktı.bu sıralarda pek yazışamadık.

melekannem :( cnmbnm yaaa

Son düzenleme:
Anladım canım olsun senin de en azından kafan rahat eder. Ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama tabi belli olmaz belki psikolojiktir. Hayırlısı olur inşallah. Pazartesi kanda baktıracağım kısmetse. Heyecanla bekliyorum...

Hadi bamm hadi bammm...

Bekliyosss hem de 4 gözle.:18:

Ah canim ya.... sen de cok kiymetlisin benim icin... Bir gün bence bizler tanisacagiz, buna cok inaniyorum... Bakarsiniz dogum yaptiginizda, 1 gün bile olsa cikar gelirim... ya da baska bir vesile, Insallah...
Öpüyorum...

Oğullarımız ve bnm kız gerçek alemde çoktan tanışmış, oynaşıyorlardır. Bizler de sanalda:)

Daha fazlası neden olmasın?...

Allah bi daha böyle bi acı yaşatmasın..çok ama çok üzüldüm :43:..diyecek sözüm yok başka....:43:..içim yandı bi anne adayı olarak..Allah sabırlar versin..

Allah bi daha böyle bi acı yaşatmasın..çok ama çok üzüldüm :43:..diyecek sözüm yok başka....:43:..içim yandı bi anne adayı olarak..Allah sabırlar versin..

Allah razı olsun biopelin. Bizlere dua et güzelim. İnşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına. Allah yardımcımız olsun.

Eminapolat cnm benim bn pire için yorgan yakan biri değilim:) Belli ki yazımı yanlış anlamış ve ona göre de cvplama, bni düzeltme gereği duymuşsun. Yani bu da yine bize karşı bir ilgidir:) Farkındayım.

Bizle onca ilgilenirken, sende anlaşıldığımızı ve dua edildiğimizi hissetmenin mutluluğunu yaşatırken iyiydin de, yazımı ve duygularımı yanlış anladığında mı kötü olacaksn. Yazmaz bnm kitabımda o. Kıymetinin yeterince farkındayım yani ;)

Bn de yapabilirdim böyle bir hata, insanız sonuçta.

Ama senden ve buradaki bir çok arkadaşımdan kolay kolay vazgeçmeyi düşünmüyorum Allahın izniyle:) Bnden kurtulamazsınız yani.

Cvp yazmayı kesinlikle düşünmüyordum aslında, topiğimizde polemik oluşabilir korkusuyla. Ama duygularımı bilmenin hakkın olduğunu düşündüm.

Bnm üzmeye de üzülmeye de tahammülüm, kafam ve sağlığım yok inan ki.

Sizlerin varlığı için Allaha şükür, sizlere de tşk ediyorum.

Rahat ol kız cadı. sen kafayı düğüne ve meslek edinmeye yor da, Bizlere de ortak bir eğlence çıksın inşallah:) Öptüümmmccxxxx :)

Arkadaşlar, elimizde 400 tane tefriciyemiz kaldı. 200 tanesini melekannesi ve bn aldık. Yani 200 taneyi okuyacak elemanlar aranıyor. Askerliğini yapmış olması şart değil bu elemanların :P Yürekten okusun yeterli:)

Salıya miraç kandilinde duasını yapalım artık diyorum.

Arkadaşlar, elimizde 400 tane tefriciyemiz kaldı. 200 tanesini melekannesi ve bn aldık. Yani 200 taneyi okuyacak elemanlar aranıyor. Askerliğini yapmış olması şart değil bu elemanların :P Yürekten okusun yeterli:)

100 tane ben alabilirim...

Tefriciyemiz daha bitmedi mi kizlar? Kimler haylazlik yapti;)

Hemen aliyorum kalani... 50 ben, 50 kizkardesim okuruz....

Back