slm kızlar NKOB ciim tefriciyeler okunmuş ama bn kaçırmışım yaaa(
allah kabul etsin ne diim azınıza sağlık.....
Bişey kaçırmadın kuşum. Bu zaten eski tefriciyemiz. Bana döner diye uzun süre bekledğim arkadaşlar vardı, onlarınkini paylaştık hayatım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar NKOB ciim tefriciyeler okunmuş ama bn kaçırmışım yaaa(
allah kabul etsin ne diim azınıza sağlık.....
NKOB canim, uyumadin mi sen de
Günaydın hepimize iyi haftalar
Aşk olsun demek tefriciye dagıtılmıs ve haberim yok özelden mesaj atsaydınız dönerdim size neyse Allahım tüm okuduklarınızı kabul etsin inşallahhh
canım bu akşam okuyacağım 50 tane tefriciyemizi ama mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesaj atamıyorum sana.....
Ben de bu gece bitiririm kalni, yarina da o güzel gecede indiririz..
yani 100 tanen duruyorsa, 50 çekeceksin. kaç tanen varsa 50 eksik çekeceksin.ben 100 almistim, onun disinda mi?
yani 100 tanen duruyorsa, 50 çekeceksin. kaç tanen varsa 50 eksik çekeceksin.
50 fazlamız var tabi swanson çektiyse. ama çekmediyse sen o 100 taneyi aynen bitiriyorsun.
Merhaba kızlar, malesef hamile değilmişim. Hayırlısı inşallah. Sabah kanda hcg baktırdım. Yokmuş.Nasip. Gidip gitmemekte kararsızdım. 6 gün var adetime normalde olsaydı çıkardı. Sınav görevim vardı sabah 9.30 da. Ona gitmeden önce gittim. Tam kan vereceğim yeni doğmuş bebekten kan alacaklardı çok etkilendim. Gözlerimden yaşlar akmaya başladı çıktım daha sonra alalım dediler. Bugün oğlumun vefatının 1. yıldönümü.Onun etkisi vardı belki bu günde hamilelik haberi alırım diye ummuştum. Olmadı. Demekki bu psikolojiyle insan kendini hamile sanabiliyormuş... Hayırlısı. Herhalde bu gidişle biraz ertelenecek. İstanbul'a gitmek istiyorum okulum bitince...
Merhaba kızlar, malesef hamile değilmişim. Hayırlısı inşallah. Sabah kanda hcg baktırdım. Yokmuş.Nasip. Gidip gitmemekte kararsızdım. 6 gün var adetime normalde olsaydı çıkardı. Sınav görevim vardı sabah 9.30 da. Ona gitmeden önce gittim. Tam kan vereceğim yeni doğmuş bebekten kan alacaklardı çok etkilendim. Gözlerimden yaşlar akmaya başladı çıktım daha sonra alalım dediler. Bugün oğlumun vefatının 1. yıldönümü.Onun etkisi vardı belki bu günde hamilelik haberi alırım diye ummuştum. Olmadı. Demekki bu psikolojiyle insan kendini hamile sanabiliyormuş... Hayırlısı. Herhalde bu gidişle biraz ertelenecek. İstanbul'a gitmek istiyorum okulum bitince...
meraba kızlar; nasılsınız...
nkob canım çok özledim seni. ne zamandır yoktun... neler yaptın..
gizem gelmiş gizem gelmiş gizem gelmiş...
uzun zaman oldu gizem yaa, naaptın ne durumdasınnnnn..
gezdimm, gezdimm, bi de gezdim ama sadece eşimle turlamalar falan... ööle içerikli bişiler değil... iyiyim hamdolsun:)