Eminapolat cnm benim bn pire için yorgan yakan biri değilim:) Belli ki yazımı yanlış anlamış ve ona göre de cvplama, bni düzeltme gereği duymuşsun. Yani bu da yine bize karşı bir ilgidir:) Farkındayım.
Bizle onca ilgilenirken, sende anlaşıldığımızı ve dua edildiğimizi hissetmenin mutluluğunu yaşatırken iyiydin de, yazımı ve duygularımı yanlış anladığında mı kötü olacaksn. Yazmaz bnm kitabımda o. Kıymetinin yeterince farkındayım yani
Bn de yapabilirdim böyle bir hata, insanız sonuçta.
Ama senden ve buradaki bir çok arkadaşımdan kolay kolay vazgeçmeyi düşünmüyorum Allahın izniyle:) Bnden kurtulamazsınız yani.
Cvp yazmayı kesinlikle düşünmüyordum aslında, topiğimizde polemik oluşabilir korkusuyla. Ama duygularımı bilmenin hakkın olduğunu düşündüm.
Bnm üzmeye de üzülmeye de tahammülüm, kafam ve sağlığım yok inan ki.
Sizlerin varlığı için Allaha şükür, sizlere de tşk ediyorum.
Rahat ol kız cadı. sen kafayı düğüne ve meslek edinmeye yor da, Bizlere de ortak bir eğlence çıksın inşallah:) Öptüümmmccxxxx :)
Ne güzel söylemissin... "Bnm üzmeye de üzülmeye de tahammülüm, kafam ve sağlığım yok inan ki."
sanki birbirimizin ruhundan konusuyoruz, aynen bu haldeyim...
Iste bunun icin burdayim, sizlerleyim... hissettiklerimden dolayi hesap vermek zorunda olmadigim icin, yüregimin atesine su serptiginiz icin, diledigim gibi haykirabildigim icin..... burasi bizim icin cok degerli, lütfen bizi elestirmeyin, nolur... Biz yanlis bisey söylemeyiz, düsünmeyiz.. sadece dertlesiyoruz, bir yol bulmaya calisiyoruz, Hakkin yolunda... Hep beraber yolumuza devam kizlar