Cümlemizin... Gerçekten zor dakikalar geçiyorum şu an. Geçen sene şu dakikalar doğumum başlamıştı...15-20 dakika sonra güzel oğlum doğmuştu. Çok duygusalım yine...
canım benim ALLAH sabrını arttırsın.tekrar yaşatmasın.dayanma gücü versin.seni çok iyi anlıyorum.çok ama çok zor.rabbim bu dünyada çektiklerimizi inşallah sonsuz alemde mükafatlandırır.hem çok üzülüyorum hem de diyorum ki yavrum şimdi cennette meleklerle birlikte.belkide yavrularımız orada birbirleriyle tanışmışlardır.bu dünya geçici,saraylarda da yaşasak zindanlarda da yaşasak birgün bitecek.asıl önemli olan ahireti kazanabilmek.rabbim inşallah hepimize ahiretimizi kazanmayı nasip eder.
bende geçmşle birlikte yaşıyorum.hiç aklımdan çıkmıyor.doğsaydı şöyle olurdu,şimdi şöyle yapardı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.bazen ceza bazen mükafat olarak görüyorum.ruh halim sürekli değişiyor.bazen ben bile bu benmiyim diyorum.
canım chnb'bem korunmayı bırakmışsın.rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.(hatta ikiz)
kardeşinin eltisi ne kadarlıkken dekolman olmuştu.aynı sebep olduğu için özellikle ilgimi çekiyor.testlerini yaptırdımı?haber alırsan benimlede paylaşırmısın?