• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Cümlemizin... Gerçekten zor dakikalar geçiyorum şu an. Geçen sene şu dakikalar doğumum başlamıştı...15-20 dakika sonra güzel oğlum doğmuştu. Çok duygusalım yine...

canım benim ALLAH sabrını arttırsın.tekrar yaşatmasın.dayanma gücü versin.seni çok iyi anlıyorum.çok ama çok zor.rabbim bu dünyada çektiklerimizi inşallah sonsuz alemde mükafatlandırır.hem çok üzülüyorum hem de diyorum ki yavrum şimdi cennette meleklerle birlikte.belkide yavrularımız orada birbirleriyle tanışmışlardır.bu dünya geçici,saraylarda da yaşasak zindanlarda da yaşasak birgün bitecek.asıl önemli olan ahireti kazanabilmek.rabbim inşallah hepimize ahiretimizi kazanmayı nasip eder.

bende geçmşle birlikte yaşıyorum.hiç aklımdan çıkmıyor.doğsaydı şöyle olurdu,şimdi şöyle yapardı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.bazen ceza bazen mükafat olarak görüyorum.ruh halim sürekli değişiyor.bazen ben bile bu benmiyim diyorum.

canım chnb'bem korunmayı bırakmışsın.rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.(hatta ikiz)

kardeşinin eltisi ne kadarlıkken dekolman olmuştu.aynı sebep olduğu için özellikle ilgimi çekiyor.testlerini yaptırdımı?haber alırsan benimlede paylaşırmısın?

Okulda seminer başladığı için bebeğini getiren olmuş, bzmkıyle yaşıt. Kucaktan kucağa gidiyor, yok cereyanda tutma, yok üşür, yok ne kadar tatlı, tüm muhabbet onlar.

Arada da bnm yanıma getiriyorlar. görmezden geldim.

Bi ara yakın bi arkadaşıma dedim; ''Sevmiyorum kardeşim kimsenin bu yaştaki çocuğunu sevmiyorum. Dayamasınlar gözüme!!!!!''

kızımla yaşıt olup, yürüme konuşma yaramazlık yapma gibi yeni ve ilgi çeken durumları gözüme girdirilenler cabası!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım benim bu duygular herhalde ölene kadar bizimle olacak.kesinlikle kıskançlık,kötü gözle bakma değil.sadece özlem,özlem,özlem...

zaman geçtikçe azalır herhalde.ama bende benim yanımda bebek konuşulmasına bile tahammül edemiyorum.yapacak birşey yok,herkes bizimle birlikte yas tutacak değil ama özlem insanı kavuruyor.bende bebek ve hamileleri görmmezden geliyorum ama içimden dua ediyorum.ALLAH anasına babasına bağışlasın,sağlıkla kucağına alsın diye.maşallah diyorum ama içimden.bebekle filan yüzleşebilmek kucağına alabilmek çok zor.bebek arabasında bile bebek görsem gözlerim doluyor.tamamen özlemden,yaşayamadıklarımızın gözümüzün önüne gelmesinden.yoksa rabbim herkese yavrusunu bağışlasın,acısını göstermesin.

rabbim hepimizin sabrını arttırsın.

canım benim ALLAH sabrını arttırsın.tekrar yaşatmasın.dayanma gücü versin.seni çok iyi anlıyorum.çok ama çok zor.rabbim bu dünyada çektiklerimizi inşallah sonsuz alemde mükafatlandırır.hem çok üzülüyorum hem de diyorum ki yavrum şimdi cennette meleklerle birlikte.belkide yavrularımız orada birbirleriyle tanışmışlardır.bu dünya geçici,saraylarda da yaşasak zindanlarda da yaşasak birgün bitecek.asıl önemli olan ahireti kazanabilmek.rabbim inşallah hepimize ahiretimizi kazanmayı nasip eder.

bende geçmşle birlikte yaşıyorum.hiç aklımdan çıkmıyor.doğsaydı şöyle olurdu,şimdi şöyle yapardı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.bazen ceza bazen mükafat olarak görüyorum.ruh halim sürekli değişiyor.bazen ben bile bu benmiyim diyorum.

canım chnb'bem korunmayı bırakmışsın.rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.(hatta ikiz)

kardeşinin eltisi ne kadarlıkken dekolman olmuştu.aynı sebep olduğu için özellikle ilgimi çekiyor.testlerini yaptırdımı?haber alırsan benimlede paylaşırmısın?

Canım insan diğer dünyayla ilgili ne değişik şeyler kuruyor kafasında değil mi? Dediğin gibi belki de orada tanışmışlardır. Ben bebeğim defnedilirken bebeğimin yanındaki mezarların hep bebek ya da çocuk mezarı olduğu dikkatimiçekmişti. İçimden belki abileri ablaları onunla oynarlar diye içimden geçirmiştim. Tuhaf bir düşünced belki de. Hep gittiğimde sırayla hepsini sularım...

Kardeşimin eltisi bebeğini doğum için kontrole gideceği günde yani doğum haftasında kaybetti malesef. Neler yaptı bilmiyorum. 9 Marttı. Sigortaları yok sanırım çok da bir şey baktırmamıştır.Bir ay sonra filan yeniden düşünüyormuş. Ama o 4 yılda tedaviyle hamile kalmıştı. İnşallah çabuk olur. Bir de ona prenses doğumla normal doğum yaptırtmışlar. Zor olmuş bayağı...
Senin korunma süren ne zaman? Sen neler yaptırdın? Bir de bu sebeple bebeğini kaybedenlerin topiği var mı? Orada da neler yapmışlar. Yoksa da açılabilir...

burayı gebelik zamanım da gezerken okumuş ve yorum yazmıştım anca çeken anlar kpomşularımın başına geldi gebe kalınca anladım demiştim ama yaşayınca farklıymış rabbim daha büyük acılardan korusun bizi benimki iki aylıktı kalp atışını bile göremedim tabiki acının boyutu olmaz herkezinki kendine ağır gelir rabbim hepimizi daha acılarından korusun biz 5 6 ay ara vericez ama ben 4cü ay başlarım yaş gidiyo ve düşünmezken bu nasıl bi duyguymuş diyor insan rabbim herkeze sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun...

Selamlar..

işlerim, gezmelerim vs dolayısıyla gece 1 de falan geldım eve hep. Bu sebeple de giremedim siteye.

okudum şimdi herkesi, kötü bişey yok maşallah.

bn de heybem dolu geldim elhamdülillah. Bugün kuran kursuna gittim cuma vakti. bisssssssürü sure okundu. bn de sonunda isimlerimizle dua ettim. Allah kabul etsin:)

aynı sahnelerle bende karşılaşıyorum nkob yeni doğum yapmış bir arkadaş doğum izninden gelince tabi direkt konu bebek ve doğum üzerine yeni gelen arkadas herkese doğumun ne kadar kolay ve güzel oldugunu ballandıra ballandıra anlatıyorki dieğerleride ortak oldu tabi karşılarında ölüdoğum yapan biri var unutuverdiler bir anda
işte o kadar insanı kontrol edemezsinki bende çıktım dışarı bir güz<el ağladım sonra içeri girince herkes susupus olmuş anlamışlar heralde
biri neyin var iyimisin dedi iyiyim dedim ne diyim az çok bu sahnelerle karşılaşalacağız malesef insan bir düşünüyor iki düşünüyor karşısındakini sonra unutuyor işte

Evet, gayet basit, herkese ''iyiyim'' diyeceğiz. Sonra da kendimizi kendi adamlarımızla yaşamaya devam:)

Bizler aslında artık şimdiye kadar olduğumuzan çok daha iyiyiz. Çnk insana, kula yakışır davranışlarımız arttı, özlemimiz bizi en gerçeğe en doğruya daha da yaklaştırdı:)

(inşallah)

Selam canim arkadaslarim, Türkiyeden döndüm, on gün daha annemlerdeyim, sonra Almanyaya evime gidecegim...
Sizleri cok özledim..
Evet canim ülkemdeydim, cennet ülkem... ama coook eksik, yarim... Insanlara karsi yüzüm hep güldü, ama icim her an agladi, ama bunu kimse bilmedi... yüzüme bir maske takinip gezdim, sanki adimlarimi boslukta atiyordum... Halbuki bu tatili oglumla yapacaktik, planlarini bile yapiyorduk... annemler torunlarinin hevesine özene bözene ev yaptirdilar, surda kum havuzu yapariz, yatagini böyle koyariz, havuzda söyle oynatiriz.. Ama elimiz kolumuz bombos kaldik... ne tarafa baksam bebek, mutlu aile tablolari.. Allah bozmasin... iste tam bu anlarda daha bi eksildim, acim daha bi acitti, kiydi gecti... Esimle ya o cooook derinlerde aglayan gözlerimiz bulustu bu anlarda, ya da ellerimizi tuttuk.... sessizce, bir kelime etmeden, sustuk, sustuk.... Siz bu durumlari zaten cok iyi bilirsiniz, kime anlatiyorum......

Bu arada ben yokken bayagi yazmissiniz, ne güzel, her an burda birilerinin olmasi... NKOB'un dedigi gibi, Imdaaaat dedigimiz anda buraya bi bakmak yeterli...
Öpüyorum o güzel yanaklarinizi

Canımsın yaa.. kocaman sarılıyor, kocamaannn öpüyorum seni. Yaşadıklarını okuyunca daha da kıymetlendin bnm için.

keşke bi de türkiyedeyken sesini duyaydımm:)

Kızlar siz bunları yazınca aklıma geçen sene yaşadığım bir olay geldi. Ne büyük gaflette bulunmuşum meğer. Biz Hatay'a geldiğimizde üniversiteden sınıf arkadaşımı bulduk. Erkek. Eşimle tanıştırdım dost oldular. O da evlenmiş, uzun seneler olmuş ama çocukları yok. Sorulmuyor böyle şeyler. Biliyorsunuz hamile kıyafetleri pahalı. Biz de LC'den normalde de giyilebilecek bol kıyafetler aldık. Dönüştede bu arkadaşlara uğradık. Elimde bir sürü poşet. Laf lafı açtı ben de 5- 5.5 aylık hamileyim. Bir hevesle inanın hiç bir art niyetim yoktu kıza kıyafetleri gösterdim. İnanın şimdi çok pişmanım. Çünkü sonradan ortak tanıdıklarımızdan öğrendimki kadının rahimi çok fazla küçükmüş ve hiç hamile kalamazmış. Zaten 15 gün bir ay geçmedi ben erken doğum yaptım hem de geçen sene bugün akşam 10.15'te. Kız taziyeye bile gelmedi. Bilmiyorum kırgınlıktan mı, yoksa üzüntüsünden mi? Eşi yani arkadaşım yaptığımız mevlitte pilavı yapıp gönderdi. İşte böyle canlarım ben bilmeden büyük eşeklik ettim. Şimdi çok üzgünüm...

Ama sen bilmeden yapmışın kuşum. Bizlerin sözü ve üzüntüsü, bile bile canımızı yakıp, özlemimizi arttırıp, kucağımızda olamayışını daha da yürekten hissettirenlere.

kendini suçlama. bizler bazı insanların an be an gözlerinin önündeydik. herrr anımızın şahidi onlar. onların yaptığı batıyor bize.

Selamlar..

işlerim, gezmelerim vs dolayısıyla gece 1 de falan geldım eve hep. Bu sebeple de giremedim siteye.

bn de heybem dolu geldim elhamdülillah. Bugün kuran kursuna gittim cuma vakti. bisssssssürü sure okundu. bn de sonunda isimlerimizle dua ettim. Allah kabul etsin:)

Allah kabul etsin canım...

Ama sen bilmeden yapmışın kuşum. Bizlerin sözü ve üzüntüsü, bile bile canımızı yakıp, özlemimizi arttırıp, kucağımızda olamayışını daha da yürekten hissettirenlere.

kendini suçlama. bizler bazı insanların an be an gözlerinin önündeydik. herrr anımızın şahidi onlar. onların yaptığı batıyor bize.

Evet bilmeden yaptım ama düşünmeliydim. Seneler olmuş evin tek erkek çocuğu bu zamana dek olmalıydı diye düşünmeliydim. Artık daha dikkatliyim...

Canım insan diğer dünyayla ilgili ne değişik şeyler kuruyor kafasında değil mi? Dediğin gibi belki de orada tanışmışlardır. Ben bebeğim defnedilirken bebeğimin yanındaki mezarların hep bebek ya da çocuk mezarı olduğu dikkatimiçekmişti. İçimden belki abileri ablaları onunla oynarlar diye içimden geçirmiştim. Tuhaf bir düşünced belki de. Hep gittiğimde sırayla hepsini sularım...

Kardeşimin eltisi bebeğini doğum için kontrole gideceği günde yani doğum haftasında kaybetti malesef. Neler yaptı bilmiyorum. 9 Marttı. Sigortaları yok sanırım çok da bir şey baktırmamıştır.Bir ay sonra filan yeniden düşünüyormuş. Ama o 4 yılda tedaviyle hamile kalmıştı. İnşallah çabuk olur. Bir de ona prenses doğumla normal doğum yaptırtmışlar. Zor olmuş bayağı...
Senin korunma süren ne zaman? Sen neler yaptırdın? Bir de bu sebeple bebeğini kaybedenlerin topiği var mı? Orada da neler yapmışlar. Yoksa da açılabilir...

evet insan gerçekten çok tuhaf düşüncelere kapılıyor.

benimde doğmasına 6 gün vardı.tam olarak şu sebep olablir denemedi.takdiri ilahi denildi.bende 2 martta kaybettim kardeşinin eltisiyle aramızda tam 1 hafta var.onun yıkımı daha büyük olmuştur tabi.4 yıl bekleyip kucağına almaya sayılı günler kala kaybetmek çok acı.sigortaları yoksa yeşil kart için müracaat etsinler canım.her türlü imkandan ücretsiz olarak faydalanabilirler.inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alır.ben acil olarak sezeryana alındım.doğum başladı diye.açınca olayın vehameti anlaşılmış.spinal yapılmıştı.uterusu görünce hemen ilaçla beni uyuttular.gerisini hatırlamıyorum zaten.herşey bölük pörçük.rüya gibi.

en son dün akşam dr'umla görüştüm.hormon testleri istemişti.kilo almamı söyledi.aralık gibi testleri tekrarlayalım folik asit başlarız marttada korunmayı bırakırsınız dedi.ne bileyim hiç iştahım yok.aslında gebelikten öncede zayıftım şimdi o halimden 2 kilo zayıfım.ama yemekle hiç alakam kalmadı.zorla yiyorum.zaman geçtikçe cesaretimde kırılıyor.sanki hiç hamile kalamayacağım,gene kaybederim gibi geliyor.karmakarışığım.

horizon bir topik açmıştı.ama ev taşıyacaktı.bu sıralarda pek yazışamadık.

Evet bilmeden yaptım ama düşünmeliydim. Seneler olmuş evin tek erkek çocuğu bu zamana dek olmalıydı diye düşünmeliydim. Artık daha dikkatliyim...[/QUOTE]

canım kendini üzme lütfen.bilmeden yapmışsın.bende artık herşeye karşı daha dikkatliyim.

Selamlar..

hoş geldin sefa geldin.ALLAH razı olsun canım.

evet insan gerçekten çok tuhaf düşüncelere kapılıyor.

benimde doğmasına 6 gün vardı.tam olarak şu sebep olablir denemedi.takdiri ilahi denildi.bende 2 martta kaybettim kardeşinin eltisiyle aramızda tam 1 hafta var.onun yıkımı daha büyük olmuştur tabi.4 yıl bekleyip kucağına almaya sayılı günler kala kaybetmek çok acı.sigortaları yoksa yeşil kart için müracaat etsinler canım.her türlü imkandan ücretsiz olarak faydalanabilirler.inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alır.ben acil olarak sezeryana alındım.doğum başladı diye.açınca olayın vehameti anlaşılmış.spinal yapılmıştı.uterusu görünce hemen ilaçla beni uyuttular.gerisini hatırlamıyorum zaten.herşey bölük pörçük.rüya gibi.

en son dün akşam dr'umla görüştüm.hormon testleri istemişti.kilo almamı söyledi.aralık gibi testleri tekrarlayalım folik asit başlarız marttada korunmayı bırakırsınız dedi.ne bileyim hiç iştahım yok.aslında gebelikten öncede zayıftım şimdi o halimden 2 kilo zayıfım.ama yemekle hiç alakam kalmadı.zorla yiyorum.zaman geçtikçe cesaretimde kırılıyor.sanki hiç hamile kalamayacağım,gene kaybederim gibi geliyor.karmakarışığım.

horizon bir topik açmıştı.ama ev taşıyacaktı.bu sıralarda pek yazışamadık.

Sen zayıfsın ve sezaryen diye mi o kadar uzun süre bekle dediler. Doktor ona kanaman başladığında hemen gelseydin kurtarılırdı demiş. Gece sanırım 2-3 gibi gelmiş hem de çok, sabahı beklemiş. Kısmet işte. Herhalde bir sonraki aya başlayacak. Sen de kötü düşünme. İnşallah birdaha olmaz. Tabiki insan kaygılanıyor bu da normal bir duygu bence. Sen de bir şekilde diyetisyene gidip(bu arada hepimiz zayflamak için gidiyoruz diyetisyene ) kilo almanın yollarına bak canım, yoksa korunma süren uzar. Bence hızlı toparlarsan doktor süreni biraz azaltabilir...

canım kendini üzme lütfen.bilmeden yapmışsın.bende artık herşeye karşı daha dikkatliyim.

Gerçekten sözlerimize ve hareketlerimize daha dikkat etmek lazım her konuda demek. Bu da bana ders oldu...

Melekannesi bir de o, kardeşimle altlı üstlü oturuyor ve 20 gün sonra kardeşim doğum yaptı. Kız için de kardeşim için de çok zor oldu. Kardeşim benden de tecrübeliolduğu için çok dikkatli davrandı. Ona bu yıl bunu seneye seninkini büyütürüz demiş. Dün kardeşimle görüştüm diyor ki abla çok seviyor görmeden yapamıyor. Günde kaçkez alıp kendi evine götürüyor. Bazen eşiyle arasına alıp yatırıyormuş. Gece getiriyor. Artık alıştı diyor. Kardeşim de anlayışla karşılıyor. Ben de tembih ediyorum sakın yanlış bir söz deme diye. Şükür araları iyi. Bu trajik durumu sağ salim iyi bir şekilde oturttular.Ben bu olaydan sonra çok ağladım hem gelinlerine, hem kardeşine. Allah tez zamanda isteyen herkese sağlıcakla bebekler verir inşallah...

Sen zayıfsın ve sezaryen diye mi o kadar uzun süre bekle dediler. Doktor ona kanaman başladığında hemen gelseydin kurtarılırdı demiş. Gece sanırım 2-3 gibi gelmiş hem de çok, sabahı beklemiş. Kısmet işte. Herhalde bir sonraki aya başlayacak. Sen de kötü düşünme. İnşallah birdaha olmaz. Tabiki insan kaygılanıyor bu da normal bir duygu bence. Sen de bir şekilde diyetisyene gidip(bu arada hepimiz zayflamak için gidiyoruz diyetisyene ) kilo almanın yollarına bak canım, yoksa korunma süren uzar. Bence hızlı toparlarsan doktor süreni biraz azaltabilir...

Gerçekten sözlerimize ve hareketlerimize daha dikkat etmek lazım her konuda demek. Bu da bana ders oldu...

Melekannesi bir de o, kardeşimle altlı üstlü oturuyor ve 20 gün sonra kardeşim doğum yaptı. Kız için de kardeşim için de çok zor oldu. Kardeşim benden de tecrübeliolduğu için çok dikkatli davrandı. Ona bu yıl bunu seneye seninkini büyütürüz demiş. Dün kardeşimle görüştüm diyor ki abla çok seviyor görmeden yapamıyor. Günde kaçkez alıp kendi evine götürüyor. Bazen eşiyle arasına alıp yatırıyormuş. Gece getiriyor. Artık alıştı diyor. Kardeşim de anlayışla karşılıyor. Ben de tembih ediyorum sakın yanlış bir söz deme diye. Şükür araları iyi. Bu trajik durumu sağ salim iyi bir şekilde oturttular.Ben bu olaydan sonra çok ağladım hem gelinlerine, hem kardeşine. Allah tez zamanda isteyen herkese sağlıcakla bebekler verir inşallah...

benim sezeryan olduğu için 1 yıl bekletiyor.daha erken olursa tekrarlayabilir dedi.bende riski göze alamıyorum.normalde sezeryandan sonra sağlıklı bir gebelik olsa dahi bekleme süresi 2 yıl ama istisnalar kaideyi bozmaz tabi.ben hamilelk başında 2 kilo vermiştim böyle kalırsan birde kilo verirsen bünyen zayıf düşer diyor.o yüzden 3-4 kilo almamı istedi.benim dışa hiç kanamam olmadı.1 damla bile.bilseydi oda hemen giderdi.düşünebiliyormusun ben hemşireyim ve hiç anlamadım.hep içe kanamış.ben nişan geldi doğum başladı diye gittim neler oldu.süre konusunda doktorum en başından beri hiç taviz vermedi.bende her gittiğimde umut ediyordum ama artık aralıkta görüşeceğiz.folik asidi o zaman başlayalım dedi.

hem kardeşine hem de eltisine zor.ma ALLAH herşeyin bir kolaylığını veriyor.belkide kardeşinin eltisi o bebeği severek kendi acısını bastırdı.benden 10 gün sonra komşumuzun gelini doğum yaptı.ben ziyarete bile gidemedim.herkesin olayları yaşayabilme ve atlatabilmesi farklı.onların adına çok sevindim.en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah.

sen ne yaptın.hamilelikle ilgili bir belirti var mı?hayırlı haberlerini bekliyoruz.

benim sezeryan olduğu için 1 yıl bekletiyor.daha erken olursa tekrarlayabilir dedi.bende riski göze alamıyorum.normalde sezeryandan sonra sağlıklı bir gebelik olsa dahi bekleme süresi 2 yıl ama istisnalar kaideyi bozmaz tabi.ben hamilelk başında 2 kilo vermiştim böyle kalırsan birde kilo verirsen bünyen zayıf düşer diyor.o yüzden 3-4 kilo almamı istedi.benim dışa hiç kanamam olmadı.1 damla bile.bilseydi oda hemen giderdi.düşünebiliyormusun ben hemşireyim ve hiç anlamadım.hep içe kanamış.ben nişan geldi doğum başladı diye gittim neler oldu.süre konusunda doktorum en başından beri hiç taviz vermedi.bende her gittiğimde umut ediyordum ama artık aralıkta görüşeceğiz.folik asidi o zaman başlayalım dedi.

hem kardeşine hem de eltisine zor.ma ALLAH herşeyin bir kolaylığını veriyor.belkide kardeşinin eltisi o bebeği severek kendi acısını bastırdı.benden 10 gün sonra komşumuzun gelini doğum yaptı.ben ziyarete bile gidemedim.herkesin olayları yaşayabilme ve atlatabilmesi farklı.onların adına çok sevindim.en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah.

sen ne yaptın.hamilelikle ilgili bir belirti var mı?hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Anladım canım olsun senin de en azından kafan rahat eder. Ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama tabi belli olmaz belki psikolojiktir. Hayırlısı olur inşallah. Pazartesi kanda baktıracağım kısmetse. Heyecanla bekliyorum...

chnb.....""Sorma nedir bu 22 rakamımın hayatımıza etkisi... Hayatımda 22 sayısının bu kadar önemli olduğunun bir senedir farkındayım. 22 yaşımda eşimle tanıştım.22 Temmuzda evlendim. 22 plakalı bir şehirde yaşadım. 22 haziranda doğum yaptım.Kapı numaram 22 ve evi aldıktan sonra dikkatimi çekti,doğumumda bulunan doktorun hekim tanıtım sıralam nosu 22 vs... Aklıma gelenler şu an sadece bir kaçı... Düşününce şaşırıyorum. Ha bu arada 6.5 yaşındaki oğlum da 23 ekimde doğdu... Bunlar birkaçı sadece... Allah iyi kaderler yazmıştır hepimize inşallah...[/QUOTE]""

Cok ilginc canim sende de böyle olmasi... Insallah bunlar son acilarimiz olmustur... Oglunuzu Allah size bagislasin, hep mutlu günlerini gör insallah...

Son düzenleme:
Back