Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

slm kızlar NKOB ciim tefriciyeler okunmuş ama bn kaçırmışım yaaa(
allah kabul etsin ne diim azınıza sağlık.....

Bişey kaçırmadın kuşum. Bu zaten eski tefriciyemiz. Bana döner diye uzun süre bekledğim arkadaşlar vardı, onlarınkini paylaştık hayatım.

Günaydın hepimize iyi haftalar
Aşk olsun demek tefriciye dagıtılmıs ve haberim yok özelden mesaj atsaydınız dönerdim size neyse Allahım tüm okuduklarınızı kabul etsin inşallahhh

Ayol eskiyi tamamladıkkkk ciğerim :)

Yarın kandile yetişsin dedik de.

Allahın izniyle yarın miraç kandilinde duasını yaptıralım. Duasını yaptırabieceğiniz biri var mı diye yazmıştım bn ama, kimseden ses çıkmadı, bn de kendi imkanlarımla indirticiemmm. Kuran kursunda indirtirim belki.. Bakalım..

İYi bi fikri olana açığızz..

canım bu akşam okuyacağım 50 tane tefriciyemizi ama mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesaj atamıyorum sana.....

ayyyyy .. bn de okudum o 50 taneyi bugünnn:)

Gece epey bekledim ban cvp yazarsın diye güzelim. Zaten bu tefriciyeler, kabul ettiğini bize bildirmeyen arkadaşlarınkiydi. Yani epey gecikmiş bi duaydı. Neyse vakti bu zamanmış.. demek ki kısmetimiz miraç kandilineymiş.

Bn de korktum, yetişmez yine diye kendim çektim, ksr bakma swanson

Naapalım, rabbim eksiğimizi tamamlasın, fazlamızzı da tam saysın:) duanın çoğundan zarar gelmez.

mailimi atıyorum sana, ismini yolla, artık kullanalım ismini dualarımızda. Karışık isim listemiz var hepimizde. nikler belli değil. samimi olanlar tanıyor birbirlerini sadece.

Arkadaşlar, yarın muhtemelen oruçlu olanlarımız , daha fazla sureler dualar okuyanlarımız olacak.

Kendimizi sıkalım, yüklenelim inşallah yasinlere, fetihlere vs ve sıralayım isimlerimizi
.

bn de belki bi kere daha herkese isim listemizi toplu şeklıde yollarım (kaçırdığım falan varsa diye.) bnm cüzdanımda duruyor isimlerimiz küçük bir kağıtta.

Merhaba kızlar, malesef hamile değilmişim. Hayırlısı inşallah. Sabah kanda hcg baktırdım. Yokmuş.Nasip. Gidip gitmemekte kararsızdım. 6 gün var adetime normalde olsaydı çıkardı. Sınav görevim vardı sabah 9.30 da. Ona gitmeden önce gittim. Tam kan vereceğim yeni doğmuş bebekten kan alacaklardı çok etkilendim. Gözlerimden yaşlar akmaya başladı çıktım daha sonra alalım dediler. Bugün oğlumun vefatının 1. yıldönümü.Onun etkisi vardı belki bu günde hamilelik haberi alırım diye ummuştum. Olmadı. Demekki bu psikolojiyle insan kendini hamile sanabiliyormuş... Hayırlısı. Herhalde bu gidişle biraz ertelenecek. İstanbul'a gitmek istiyorum okulum bitince...

Tüylerim diken diken...

Hayırlısı... en doğru zamanda olmasını bekliyoruz zaten biz:) Demek ki neymiş? Doğru zaman değilmişşşşş:)

Bn de geçenlerde hastaneye gittiğimde, kan verirken, kızın biri hüngür hüngür ağlıyor, tüm hemşireler ve annesi onu teselliye uğraşıyordu. Sorun; bebeği 1 yaşındaymış, farketmeden hamile kalmmış. !!!!!!!!!!!!

bn de hemn yanındaki koltukta kan veriyorum .. halimi düşünebiliyormusunuz?

Eşimle birbirimizi kaptığmız gibi dışarı çıktık. konuşunca anladık ki, ikimiz de kendimizi zor tutmuşuz kıza bişeyler soylememek için. ( bak biz bu haldeyiz ağlama.. halinin değerini yaşa. gibisinden)

Hayirlisi diyelim chnb... Insallah ne zaman hayirlisiysa, saglikli kucagina alacagin vakitte olur... ah canim, bebekten kan almalar ve daha nicelerini ben de cok izledim, neyse...
En yakin ve hayirli zamanda güzel haberlerini alacagiz insallah

gizem gelmiş gizem gelmiş gizem gelmiş...

uzun zaman oldu gizem yaa, naaptın ne durumdasınnnnn..

gizem gelmiş gizem gelmiş gizem gelmiş...

uzun zaman oldu gizem yaa, naaptın ne durumdasınnnnn..

napim canım yaa bildiğin gibi işte... işe git eve gel.. öyle zaman geçiriyorum. ara ara mide bulantılarım başdönmelerim sık acıkmalarım oluyo muhtemelen folik asitten ya da psikolojik. hamile değilim o kesin ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…