• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Merhaba kızlar, malesef hamile değilmişim. Hayırlısı inşallah. Sabah kanda hcg baktırdım. Yokmuş.Nasip. Gidip gitmemekte kararsızdım. 6 gün var adetime normalde olsaydı çıkardı. Sınav görevim vardı sabah 9.30 da. Ona gitmeden önce gittim. Tam kan vereceğim yeni doğmuş bebekten kan alacaklardı çok etkilendim. Gözlerimden yaşlar akmaya başladı çıktım daha sonra alalım dediler. Bugün oğlumun vefatının 1. yıldönümü.Onun etkisi vardı belki bu günde hamilelik haberi alırım diye ummuştum. Olmadı. Demekki bu psikolojiyle insan kendini hamile sanabiliyormuş... Hayırlısı. Herhalde bu gidişle biraz ertelenecek. İstanbul'a gitmek istiyorum okulum bitince...

chnb cnmbnm git tabi istanbula. ihtiyacın var, süper olacak eminim.

1. yıl dönümü için kendini çok yıpratma nolur. daha içlisindir bugün. bu içliliğini Allaha yakarışta kullandığından eminim. Bize de nasip oluyordur bu arada duaların:)

Yasaşınnnn....

Tüylerim diken diken...

Hayırlısı... en doğru zamanda olmasını bekliyoruz zaten biz:) Demek ki neymiş? Doğru zaman değilmişşşşş:)

Bn de geçenlerde hastaneye gittiğimde, kan verirken, kızın biri hüngür hüngür ağlıyor, tüm hemşireler ve annesi onu teselliye uğraşıyordu. Sorun; bebeği 1 yaşındaymış, farketmeden hamile kalmmış. !!!!!!!!!!!!

bn de hemn yanındaki koltukta kan veriyorum .. halimi düşünebiliyormusunuz?

Eşimle birbirimizi kaptığmız gibi dışarı çıktık. konuşunca anladık ki, ikimiz de kendimizi zor tutmuşuz kıza bişeyler soylememek için. ( bak biz bu haldeyiz ağlama.. halinin değerini yaşa. gibisinden)

Herhalde hayatımızda bizi etkileyecek böyle çok sahneler yaşayacağız daha. Niye frenleyemiyoruz kendimizi acaba? Ağlarken teyzenin biri teselli ediyor beni top et bile olsa onlar sizin şefaatçiniz olacaksınız dedi. İnşallah ...

Hayirlisi diyelim chnb... Insallah ne zaman hayirlisiysa, saglikli kucagina alacagin vakitte olur... ah canim, bebekten kan almalar ve daha nicelerini ben de cok izledim, neyse...
En yakin ve hayirli zamanda güzel haberlerini alacagiz insallah

İnşallah hepimiz güzel haberler veririz...

napim canım yaa bildiğin gibi işte... işe git eve gel.. öyle zaman geçiriyorum. ara ara mide bulantılarım başdönmelerim sık acıkmalarım oluyo muhtemelen folik asitten ya da psikolojik. hamile değilim o kesin ama :))
Hemen bulantı deyince hamilelik geliyor aklımıza değil mi? İnşallah o günleri de göreceğiz...

napim canım yaa bildiğin gibi işte... işe git eve gel.. öyle zaman geçiriyorum. ara ara mide bulantılarım başdönmelerim sık acıkmalarım oluyo muhtemelen folik asitten ya da psikolojik. hamile değilim o kesin ama :))

O dediklerini bn 3 aydır gani gani yaşıyorum:)

Her ay da adet oluyorum, ama bn ilişkisiz ayda bile kendimi gebe sanıyorum. hihoooo....

Her ay da adet oluyorum, ama bn ilişkisiz ayda bile kendimi gebe sanıyorum. hihoooo....

hahaha hihihi hohoho :))

kocacım da sağolsun sana noluyo artık kendine gel, her dakikan böyle geçmez. toparla biraz diye teskin etmeye çalıyo.. olanların psikolojik olduğunu depresyona girdiğimi düşünüyo. ama ben kendimi gayet iyi hissediyorum. sıkıldıkça dua okuyorum rahatlıyorum.

kocacım da sağolsun sana noluyo artık kendine gel, her dakikan böyle geçmez. toparla biraz diye teskin etmeye çalıyo.. olanların psikolojik olduğunu depresyona girdiğimi düşünüyo. ama ben kendimi gayet iyi hissediyorum. sıkıldıkça dua okuyorum rahatlıyorum.

Evet yaa, Daha fazla hatırlıyoruz Allahı artık. Ne güzel... bn de gerçekten iyiyim maşallah.

Bi de bn kafama kişi veya olayları çoookkk takıyorum artık. binlerce diyalogu tek başıma kafamda kuruyorum. olmuşu da olacağı da çok düşünüyorum. yazıyorum da yazıyorum... kendimi kaybediyor, herşeyden kopuyorum.

bn de napıyorum artık biliyormusunuz, takıntım geldiğinde, aradarda onnlarrca Allah allah allah allah allah... diyorum. ne zaman unutuyorum ne zaman yeniliyorum beynimi farkedemıyorum bile. noluyor bu durumda? ne kadar çok takıntı o kadar çok tesbih:P takıntım yokken de şükür amaçlı Allah diyorum, takıntım yok diye:D

Şahane oluyor inannın çok şükür.

chnb cnmbnm git tabi istanbula. ihtiyacın var, süper olacak eminim.

1. yıl dönümü için kendini çok yıpratma nolur. daha içlisindir bugün. bu içliliğini Allaha yakarışta kullandığından eminim. Bize de nasip oluyordur bu arada duaların:)

Yasaşınnnn....

Evet galiba tatile ihtiyacım var. Ailemi görmeliyim. İnşallah dua edeceğim. Oruç datutmaya çalışacağım inşallah. Geçen kandilde tutmuş, sizlere dua etmiştim. İnşallah yine tutabilirim...

Ya sorma ben kendimi o kadar kaptırmışım ki Nevşehir'den gelen misafirleri gezdirirken araba her sarsıldığında karnımı tuttum. Kendime yalancı belirtiler bile icat etmişim artık:))

Allah sabrınızı arttırsın inşallah . Gerçekten zor şeyler yaşamışız bizler...

Evet yaa, Daha fazla hatırlıyoruz Allahı artık. Ne güzel... bn de gerçekten iyiyim maşallah.

Bi de bn kafama kişi veya olayları çoookkk takıyorum artık. binlerce diyalogu tek başıma kafamda kuruyorum. olmuşu da olacağı da çok düşünüyorum. yazıyorum da yazıyorum... kendimi kaybediyor, herşeyden kopuyorum.

bn de napıyorum artık biliyormusunuz, takıntım geldiğinde, aradarda onnlarrca Allah allah allah allah allah... diyorum. ne zaman unutuyorum ne zaman yeniliyorum beynimi farkedemıyorum bile. noluyor bu durumda? ne kadar çok takıntı o kadar çok tesbih:P takıntım yokken de şükür amaçlı Allah diyorum, takıntım yok diye:D

Gerçekten şahaneymiş...

Evet galiba tatile ihtiyacım var. Ailemi görmeliyim. İnşallah dua edeceğim. Oruç datutmaya çalışacağım inşallah. Geçen kandilde tutmuş, sizlere dua etmiştim. İnşallah yine tutabilirim...

Gerçekten şahaneymiş...

Bn de tutmaya çalışacağım oruç. çok zor olacak ama, Allah yardım eder mutlaka. Şimdi de çekilebilecek tesbihleri vs araştırıyorum. Yarın okulda hiç deilse epey bişey okur ve çekerim inşallah.

bende sürekli sübanallahü ve bihamdike derim... günde 100 kere söylemek gerekirmiş..

madeofhonor, canim sen nerelerdesin? hersey yolunda mi? habersiz birakma bizi, bayagidir görünmüyorsun... merak ederiz ama:4:

özicim iyiyim çok şükür paranoyalarım ve ben yaşayıp gidiyoruz işte...allah sizede nasip en yakın zamanda inşallah...(paranoyayı değil tabi):)

chnb vardır bunda da bi hayır diyelim canım benim belki rabbim çok daha mutlu olacağın zamanda gönderecek mucizeni sen bile inanamayacaksın...

yaşasın yarın kandilllllll:52::52:nasıl yakın olucaz rabbime:69:minik meleğime beni rabbime yaklaştırdığı için teşekkür ediyorum...

özicim iyiyim çok şükür paranoyalarım ve ben yaşayıp gidiyoruz işte...allah sizede nasip en yakın zamanda inşallah...(paranoyayı değil tabi):)

chnb vardır bunda da bi hayır diyelim canım benim belki rabbim çok daha mutlu olacağın zamanda gönderecek mucizeni sen bile inanamayacaksın...

yaşasın yarın kandilllllll:52::52:nasıl yakın olucaz rabbime:69:minik meleğime beni rabbime yaklaştırdığı için teşekkür ediyorum...

made canim, cok sevindim iyi olduguna, sizler bizim gözbebeklerimizsiniz, umudumuzsunuz... Paranoyaya fazla girme... Allahin izniyle hersey iyi olacak... kendini strese

sokma, bak bu aralar tekmeler de baslar.:emir_bebek::emir_bebek:.. cinsiyeti belli oldu mu?

Minik meleklerimize cok sey borcluyuz..... Ben de ogluma tesekkür ediyorum..

made canim, cok sevindim iyi olduguna, sizler bizim gözbebeklerimizsiniz, umudumuzsunuz... Paranoyaya fazla girme... Allahin izniyle hersey iyi olacak... kendini strese

sokma, bak bu aralar tekmeler de baslar.:emir_bebek::emir_bebek:.. cinsiyeti belli oldu mu?

Minik meleklerimize cok sey borcluyuz..... Ben de ogluma tesekkür ediyorum..

aminn inşallah...
başladı özicim ama ara sıra tepiniyo embriyom ben daha fazlasını istiyorum olmayıncada panik oluyorum tabi:(cinsiyeti öğrenmiycez babayla kararımız...

Çok güzel söylemişsin.

Allah kendine yakınlaşmamız için meleklerimizi vesile etti.

Hamdolsun.

Allah yardımcımız olsun.

cinsiyeti öğrenmiycez babayla kararımız...

2. kızımda çevremde çokkk üzülenler olmuştu kız diye. Sonra kaybettik hem de acı şekilde. Herkes üstüne alındı, biz istemedik kız diye, Allah aldı dedi.

Babayla ben ise umrumuzda dahi olmamıştı ama ne yalan söyleyeyim insanları çok suçladım istemediler kızımı diye.

Oğlanda kararlıydık, cinsiyetini öğrenmeyecektik.

Hiç beklenmedik bi anda doktorumuz erkek dedi. Ama dedim, biz öğrenmek istemıyorduk. Muayeneden çıktığımızda çok mahsunduk. Allah verdi işte oğlanı, buyursunlar dedik. Biliyorduk ki kızımızın yerini asla tutamayacaktı.

Tutamadı da. O ayrı bi melek oldu, kızım ayrı bi melek oldu. Çevremiz ise ağzının payını dibine köküne kadar almış oldu.

(oğlan olacağını öğrendiğimizde, kayınvalidem, şansımız döndü artık demişti...!!!!!!!!!!)

2. kızımda çevremde çokkk üzülenler olmuştu kız diye. Sonra kaybettik hem de acı şekilde. Herkes üstüne alındı, biz istemedik kız diye, Allah aldı dedi.

Babayla ben ise umrumuzda dahi olmamıştı ama ne yalan söyleyeyim insanları çok suçladım istemediler kızımı diye.

Oğlanda kararlıydık, cinsiyetini öğrenmeyecektik.

Hiç beklenmedik bi anda doktorumuz erkek dedi. Ama dedim, biz öğrenmek istemıyorduk. Muayeneden çıktığımızda çok mahsunduk. Allah verdi işte oğlanı, buyursunlar dedik. Biliyorduk ki kızımızın yerini asla tutamayacaktı.

Tutamadı da. O ayrı bi melek oldu, kızım ayrı bi melek oldu. Çevremiz ise ağzının payını dibine köküne kadar almış oldu.

(oğlan olacağını öğrendiğimizde, kayınvalidem, şansımız döndü artık demişti...!!!!!!!!!!)

töbe yarabbim yaaaaaaa neden sağlıklısını hayırlısını istemezler anlamamki....rabbimden tek dileğim bebeğimi sağlıkla hayırlısıyla ömürlüce kucağıma almak ve onu büyütebilmek,oğlan kız hikaye...

töbe yarabbim yaaaaaaa neden sağlıklısını hayırlısını istemezler anlamamki....rabbimden tek dileğim bebeğimi sağlıkla hayırlısıyla ömürlüce kucağıma almak ve onu büyütebilmek,oğlan kız hikaye...

İnşallah. Rabbim sana da, bizlere de akıl ve vücud sağlığı yerinde uzun ömürlü ve hyrlı çocuklar nasip etsin. Amin.

Yine üstümde bi ton ağırlık, içimde koca bi boşluk... Hayırlısı..

ah be canım be aslında hiç kalkmıyoki o ağırlık üstümüzden,bazen diyorum kendime ve başkalarına oyunmu oynuyorum acaba aslında olduğum halim bu mu?artık kendim bile kendimi çözemiyorum

Back