Canımsın yaa.. kocaman sarılıyor, kocamaannn öpüyorum seni. Yaşadıklarını okuyunca daha da kıymetlendin bnm için.
keşke bi de türkiyedeyken sesini duyaydımm:)
Anladım canım olsun senin de en azından kafan rahat eder. Ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama tabi belli olmaz belki psikolojiktir. Hayırlısı olur inşallah. Pazartesi kanda baktıracağım kısmetse. Heyecanla bekliyorum...
""chnb.....""Sorma nedir bu 22 rakamımın hayatımıza etkisi... Hayatımda 22 sayısının bu kadar önemli olduğunun bir senedir farkındayım. 22 yaşımda eşimle tanıştım.22 Temmuzda evlendim. 22 plakalı bir şehirde yaşadım. 22 haziranda doğum yaptım.Kapı numaram 22 ve evi aldıktan sonra dikkatimi çekti,doğumumda bulunan doktorun hekim tanıtım sıralam nosu 22 vs... Aklıma gelenler şu an sadece bir kaçı... Düşününce şaşırıyorum. Ha bu arada 6.5 yaşındaki oğlum da 23 ekimde doğdu... Bunlar birkaçı sadece... Allah iyi kaderler yazmıştır hepimize inşallah...
Biz de bekliyoruz canim hayirli haberlerini
burayı gebelik zamanım da gezerken okumuş ve yorum yazmıştım anca çeken anlar kpomşularımın başına geldi gebe kalınca anladım demiştim ama yaşayınca farklıymış rabbim daha büyük acılardan korusun bizi benimki iki aylıktı kalp atışını bile göremedim tabiki acının boyutu olmaz herkezinki kendine ağır gelir rabbim hepimizi daha acılarından korusun biz 5 6 ay ara vericez ama ben 4cü ay başlarım yaş gidiyo ve düşünmezken bu nasıl bi duyguymuş diyor insan rabbim herkeze sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
haklısın ama elimde değil.gün gün gidiyorum.nerelerdesin tatilemi gittin.kendini fazla özletme olur mu?
evet insan gerçekten çok tuhaf düşüncelere kapılıyor.
benimde doğmasına 6 gün vardı.tam olarak şu sebep olablir denemedi.takdiri ilahi denildi.bende 2 martta kaybettim kardeşinin eltisiyle aramızda tam 1 hafta var.onun yıkımı daha büyük olmuştur tabi.4 yıl bekleyip kucağına almaya sayılı günler kala kaybetmek çok acı.sigortaları yoksa yeşil kart için müracaat etsinler canım.her türlü imkandan ücretsiz olarak faydalanabilirler.inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alır.ben acil olarak sezeryana alındım.doğum başladı diye.açınca olayın vehameti anlaşılmış.spinal yapılmıştı.uterusu görünce hemen ilaçla beni uyuttular.gerisini hatırlamıyorum zaten.herşey bölük pörçük.rüya gibi.
en son dün akşam dr'umla görüştüm.hormon testleri istemişti.kilo almamı söyledi.aralık gibi testleri tekrarlayalım folik asit başlarız marttada korunmayı bırakırsınız dedi.ne bileyim hiç iştahım yok.aslında gebelikten öncede zayıftım şimdi o halimden 2 kilo zayıfım.ama yemekle hiç alakam kalmadı.zorla yiyorum.zaman geçtikçe cesaretimde kırılıyor.sanki hiç hamile kalamayacağım,gene kaybederim gibi geliyor.karmakarışığım.
horizon bir topik açmıştı.ama ev taşıyacaktı.bu sıralarda pek yazışamadık.
Anladım canım olsun senin de en azından kafan rahat eder. Ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama tabi belli olmaz belki psikolojiktir. Hayırlısı olur inşallah. Pazartesi kanda baktıracağım kısmetse. Heyecanla bekliyorum...
Ah canim ya.... sen de cok kiymetlisin benim icin... Bir gün bence bizler tanisacagiz, buna cok inaniyorum... Bakarsiniz dogum yaptiginizda, 1 gün bile olsa cikar gelirim... ya da baska bir vesile, Insallah...
Öpüyorum...
okuyunca ıcım tıtredı Allahım kımseye yasatmasın boyle bırsey
Amin. Yaşattıklarına da güç kuvvet ve beklediklerini versin inşallah. Tşk ilgin için.
Allah bi daha böyle bi acı yaşatmasın..çok ama çok üzüldüm..diyecek sözüm yok başka.... ..içim yandı bi anne adayı olarak..Allah sabırlar versin..
Ben çok üzüldüm allah sabır versin.
Hadi bamm hadi bammm...
Bekliyosss hem de 4 gözle.:18:
Oğullarımız ve bnm kız gerçek alemde çoktan tanışmış, oynaşıyorlardır. Bizler de sanalda:)
Daha fazlası neden olmasın?...
Arkadaşlar, elimizde 400 tane tefriciyemiz kaldı. 200 tanesini melekannesi ve bn aldık. Yani 200 taneyi okuyacak elemanlar aranıyor. Askerliğini yapmış olması şart değil bu elemanlarınYürekten okusun yeterli:)
Salıya miraç kandilinde duasını yapalım artık diyorum.
Arkadaşlar, elimizde 400 tane tefriciyemiz kaldı. 200 tanesini melekannesi ve bn aldık. Yani 200 taneyi okuyacak elemanlar aranıyor. Askerliğini yapmış olması şart değil bu elemanlarınYürekten okusun yeterli:)
Salıya miraç kandilinde duasını yapalım artık diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?