Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Canımsın yaa.. kocaman sarılıyor, kocamaannn öpüyorum seni. Yaşadıklarını okuyunca daha da kıymetlendin bnm için.

keşke bi de türkiyedeyken sesini duyaydımm:)

Ah canim ya.... sen de cok kiymetlisin benim icin... Bir gün bence bizler tanisacagiz, buna cok inaniyorum... Bakarsiniz dogum yaptiginizda, 1 gün bile olsa cikar gelirim... ya da baska bir vesile, Insallah...
Öpüyorum...

Biz de bekliyoruz canim hayirli haberlerini

""

Cok ilginc canim sende de böyle olmasi... Insallah bunlar son acilarimiz olmustur... Oglunuzu Allah size bagislasin, hep mutlu günlerini gör insallah...[/QUOTE]

Sağ ol canım. İnşallah...Allah herkese bu sevgiyi tattırsın inşallah...

Biz de bekliyoruz canim hayirli haberlerini

Bakalım canım hayırlısı neyse o olsun inşallah...

Allah yardımcın olsun demet. En kısa zamanda sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallah. Geçer o 4 ay. önemli olan sonundaki güzelliğe kavuşabilmek.

Beklenen gelecekse, çekilen çile kutsaldır:) İyi kal.

haklısın ama elimde değil.gün gün gidiyorum.nerelerdesin tatilemi gittin.kendini fazla özletme olur mu?

Yenisi ama kucağında kalacak olan tüm yaşadıklarının üstünü örtecektir Allahın izniyle.

Yok anacım tatil matil. Kafa dağıtıyorum aşırı hızlı şekilde hepsi o. öpüyorum seni de melekannem:)

melekannem cnmbnm yaaa

Son düzenleme:

Hadi bamm hadi bammm...

Bekliyosss hem de 4 gözle.:18:

Ah canim ya.... sen de cok kiymetlisin benim icin... Bir gün bence bizler tanisacagiz, buna cok inaniyorum... Bakarsiniz dogum yaptiginizda, 1 gün bile olsa cikar gelirim... ya da baska bir vesile, Insallah...
Öpüyorum...

Oğullarımız ve bnm kız gerçek alemde çoktan tanışmış, oynaşıyorlardır. Bizler de sanalda:)

Daha fazlası neden olmasın?...

Allah bi daha böyle bi acı yaşatmasın..çok ama çok üzüldüm ..diyecek sözüm yok başka......içim yandı bi anne adayı olarak..Allah sabırlar versin..

Allah bi daha böyle bi acı yaşatmasın..çok ama çok üzüldüm ..diyecek sözüm yok başka......içim yandı bi anne adayı olarak..Allah sabırlar versin..

Allah razı olsun biopelin. Bizlere dua et güzelim. İnşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına. Allah yardımcımız olsun.

Eminapolat cnm benim bn pire için yorgan yakan biri değilim:) Belli ki yazımı yanlış anlamış ve ona göre de cvplama, bni düzeltme gereği duymuşsun. Yani bu da yine bize karşı bir ilgidir:) Farkındayım.

Bizle onca ilgilenirken, sende anlaşıldığımızı ve dua edildiğimizi hissetmenin mutluluğunu yaşatırken iyiydin de, yazımı ve duygularımı yanlış anladığında mı kötü olacaksn. Yazmaz bnm kitabımda o. Kıymetinin yeterince farkındayım yani

Bn de yapabilirdim böyle bir hata, insanız sonuçta.

Ama senden ve buradaki bir çok arkadaşımdan kolay kolay vazgeçmeyi düşünmüyorum Allahın izniyle:) Bnden kurtulamazsınız yani.

Cvp yazmayı kesinlikle düşünmüyordum aslında, topiğimizde polemik oluşabilir korkusuyla. Ama duygularımı bilmenin hakkın olduğunu düşündüm.

Bnm üzmeye de üzülmeye de tahammülüm, kafam ve sağlığım yok inan ki.

Sizlerin varlığı için Allaha şükür, sizlere de tşk ediyorum.

Rahat ol kız cadı. sen kafayı düğüne ve meslek edinmeye yor da, Bizlere de ortak bir eğlence çıksın inşallah:) Öptüümmmccxxxx :)

Arkadaşlar, elimizde 400 tane tefriciyemiz kaldı. 200 tanesini melekannesi ve bn aldık. Yani 200 taneyi okuyacak elemanlar aranıyor. Askerliğini yapmış olması şart değil bu elemanların Yürekten okusun yeterli:)

Salıya miraç kandilinde duasını yapalım artık diyorum.

100 tane ben alabilirim...

Tefriciyemiz daha bitmedi mi kizlar? Kimler haylazlik yapti

Hemen aliyorum kalani... 50 ben, 50 kizkardesim okuruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…