Varis Sorunu İle İlgili Paylaşım Alanı

Yaklaşık 2 hafta önce varis problemim için baya bir araştırma sonucu ameliyatsız varis doktoru Sinem Yiğit Uğur ile tanıştım tedavi 2 seans sürdü, köpük skleroterapi yöntemi uygulandı. Varislerimden tamamen kurtuldum herkese tavsi ederim.

bendede çok varis var sanırım ameliyat olacağım.
sakın amaliyat olma annem oldu hiçbir değişiklik olmuyor bende başlangıcı var soguk su tutuyorum sarı kantoron yağıyla yağıyorum iyi oluyor bide akşam bacaklarını duvara yukarı kaldır

Sakın ameliyat olmamak mı? Ben 38 yaşımın içindeyim, ilk amelyatımı 18imde (bende 12 yaşımda başlamıştı), 2. amelyatımı 28imde oldum. İkisinde de dönemin amelyat gereği damarları komple aldılar. Malesef bünye ve genetik etkili, oturarak çalışmama ve her türlü bitkisel ve diğer tedavileri denememe rağmen minik damarlar gene var gene çıkıyor. Büyük damarlar kozmetik açıdan sizi mutsuz ediyorlara kesinlikle ameliyat olun, diğer kılcal ve ince damarlar içinse defalarca lazer oldum ancak köpük tedavisi kesinlikle en iyisi.. Gene nisan geldi ve atladım ancak önümüzdeki ekimden itibaren tekrar köpüğe başlıyorum..

Mrb su anki durumunuz nedir kurtuldunuz mu varislerden

29 yaşındayım hem ırsi hem de mesleki (hostesim) olarak varislerim var.kırmızı ve ince olanlardan,kozmetik diyor doktorlar.yazın çok sıkıntı çekiyorum.varis çorabı işe yaramadı,sürekli kıl varmış gibi duruyor.Arastirdim Koç üni. hastanesinde Prof Dr Levent Oğuzkurt diye bir doktor çok meth edilmiş skleroterapi ile ilgili.gittim muayene oldum gün aldım doktor yüzde 80-90 gifer hepsi dedi.Genel anestezi ile bildiğiniz ameliyat oldum.Tek senasta bitecek dendi.Sgk ile 3 bin tl verdim.1-2 gün ağrım oldu,5 gün falan varis çorabı kullanın ve 3 ay sonra kontrole gelin dendi.Velhasıl 3 ay sonra bacaklarimda zerre değisiklik yoktu.Doktor bir kere daha deneyelim hatta ücret alınmasın dedi ama hastane ''''ç masrafını' karşılamak zorundasınız dedi.Bin tl dha verdim,bi operasyon daha..6 ay sonra kontrol ve HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ.4 bin TL ve 2 genel anesteziyle elimde elle tutulur bir goruntu asla olmadı.Doktor ''bu tedavi sanırm size göre değilmiş' dedi.Bife lazeri deneyin falan filan..Lazer yaptıran varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…