Inşallah canım bende buradan güzel haberler vermeyi cok isterim. Dizinde tedaviye başladıktan sonra iyi haberlerini bekliyorum. Tedaviye başladığında da yaz. Merak ediyorum sizin de tedavi süreciniz nasıl geçecek.Aminn ins.guzel haberlerini bekliyrz:)bende therapy baslasiktan sonra gelismeleri yazarım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba
Bizde geçen yıl cuppingtherapy denilen tedaviyi olduk ve şükürler olsun iki ay içerisinde normal yolla gebelik gerçekleşti ve şimdi oğlumuzu kucağımıza almamıza sadece bir kaç ayımız kaldıbu tedavi bizim için bir mucize oldu ve devamlı Allahıma şükürler ediyorum bizi bu tedavi ile karşılaştırdığı için sana derimki arkadaşım inannıyorumki sizinde yüzünüz gülecek inancınızı kaybetmeyin. bizdede ilk yaptırdığımız tahlil referansın altında çıkmıştı ama sonrası doktorumuzu şaşırtacak kadar yükselmişti birde biz başarısız bir ameliyat geçirmiştik bu halde son çare olarak bu tedaviye sarılmıştık.
Sizede cuppingtherapy ile beraber iğne tedaviside yaptılarmı? bizde iğne tedaviside uygulamışlartı.
Arkadaşım ameliyatı asla düşünmeyin varikosel ameliyatı gerçekten geridönüşü olmayan bir yol başarısız geçtiği zaman eliniz kolunuz bağlanıyor birde devlet hastanesinde durum daha ciddi oluyor biz çok çektik sana tavsiyem diğer arkadaşların söylediği gibi alternatif yolları deneyin cuppingtherapy yi muhakkak deneyin derim ancak şunu unutmayın biz bu tedaviyi çok iyi araştırmıştık bu yapılan tedavi bildiğimiz hacamat gibi değil biz bu tedaviye başlamadan evvel netten videolarda hacamatı izledik ve korkutucu birşeydi ancak tedavi olduğumuz klınikte hiç alakası olmayan bir tedaviyle karşılaştık.zaten bu denli hizlı sonuç almamız bir farklılık olduğunu gösteriyor. umarım sizde sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.
Canım biz Fatih'te bir klinikte yaptırıyoruz henüz bitmedi. Inşallah sonuclaninca yüzümüz gülerIstanbuldaysanız cupping therapy yaptirdiginiz yeri ogrenebilirmiyim?
Inşallah canım en kısa zamanda hamile haberlerimizi veririz.27/01/2013 te eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ..
20 milyon spermlerimiz suanda normal fakat hamile kalamadım ..
23/01/2014 te asılama oldum tutmadı maleseffff
canımm sen neler yaptın .. dilerim hamis oluruz cnm
isteyen herkese versin rabbim hayırlı evlatlarımız insallahhh ..
Istanbuldaysanız cupping therapy yaptirdiginiz yeri ogrenebilirmiyim?
Evet istanbuldayız Fatihte Nebevi Tıp adında bir klınikte tedavi gördük.
Berircim bizde orada yaptırıyoruz. Aynı yer cok sevindim. Size iğne tedavisine ne zaman başlanmıştı. Bize o tedavi uygulanmadı henuz
Tam hangi seansta başlamıştı hatırlamıyorum malesef eşime sormam lazım...
Evet istanbuldayız Fatihte Nebevi Tıp adında bir klınikte tedavi gördük.
Canım biz Fatih'te bir klinikte yaptırıyoruz henüz bitmedi. Inşallah sonuclaninca yüzümüz güler
Selam arkadaslar. Esim beşinci seansını oldu. Testte bir seans kaldı. Allah'ın izniyle güzel sonuc alacağız.
inşallah allah yardımcınız olsun
Canım merak ettim basladinizmi therapyeAminn ins.guzel haberlerini bekliyrz:)bende therapy baslasiktan sonra gelismeleri yazarım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım merak ettim basladinizmi therapye
Merhaba arkadaslar;
Esim bugun 8.seansinida oldu. Haftaya sperm testi yaptıracak. Bakalım artış oldumu merak ediyoruz. Sperm sonuclarını da yazarım esim yaptırımda. Iyi akşamlar
seans ücretlerini öğrenebilirmiyim arkadaşlar bizcde 2tüp denedik olumsuz sorun morfolojı dedi doktor sayımızda binlerde acaba bu terapyle sayı ve morfolojıde düzelme olurmu..birde çok az varikoel var ameliyat gerektirmeyen oda etki edermi acaba morfolojiye...sadece fatihtemi var bu merkez anadolu yakasında yokmu bide ben kocaelideyim buralara yakın bıyer bilen varsa çok sevinirim.
seans ücretlerini öğrenebilirmiyim arkadaşlar bizcde 2tüp denedik olumsuz sorun morfolojı dedi doktor sayımızda binlerde acaba bu terapyle sayı ve morfolojıde düzelme olurmu..birde çok az varikoel var ameliyat gerektirmeyen oda etki edermi acaba morfolojiye...sadece fatihtemi var bu merkez anadolu yakasında yokmu bide ben kocaelideyim buralara yakın bıyer bilen varsa çok sevinirim.