Erkek İnfertilitesi Varikoselden kurtulma yontemi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminn ins.guzel haberlerini bekliyrz:)bende therapy baslasiktan sonra gelismeleri yazarım:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canım bende buradan güzel haberler vermeyi cok isterim. Dizinde tedaviye başladıktan sonra iyi haberlerini bekliyorum. Tedaviye başladığında da yaz. Merak ediyorum sizin de tedavi süreciniz nasıl geçecek.

Istanbuldaysanız cupping therapy yaptirdiginiz yeri ogrenebilirmiyim?

27/01/2013 te eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ..
20 milyon spermlerimiz suanda normal fakat hamile kalamadım ..
23/01/2014 te asılama oldum tutmadı maleseffff
canımm sen neler yaptın .. dilerim hamis oluruz cnm
isteyen herkese versin rabbim hayırlı evlatlarımız insallahhh ..

Inşallah canım en kısa zamanda hamile haberlerimizi veririz.

Merhaba arkadaslar
Esim bugun 7.seansini da oldu. Geriye tek seans kaldı. Bakalım tedavi bitince spermlerimizde ne kadar artış olacak.

Merhaba arkadaslar;
Esim bugun 8.seansinida oldu. Haftaya sperm testi yaptıracak. Bakalım artış oldumu merak ediyoruz. Sperm sonuclarını da yazarım esim yaptırımda. Iyi akşamlar

Merhaba arkadaslar;
Esim bugun 8.seansinida oldu. Haftaya sperm testi yaptıracak. Bakalım artış oldumu merak ediyoruz. Sperm sonuclarını da yazarım esim yaptırımda. Iyi akşamlar

selam canım,
nasılsın? durumunuzu merak ettim, gelişme oldu mu?

seans ücretlerini öğrenebilirmiyim arkadaşlar bizcde 2tüp denedik olumsuz sorun morfolojı dedi doktor sayımızda binlerde acaba bu terapyle sayı ve morfolojıde düzelme olurmu..birde çok az varikoel var ameliyat gerektirmeyen oda etki edermi acaba morfolojiye...sadece fatihtemi var bu merkez anadolu yakasında yokmu bide ben kocaelideyim buralara yakın bıyer bilen varsa çok sevinirim.

merhaba, seans ücreti 250 tl kredi kartı da geçmiyor bilgin olsun.
Bizde 2 aşılama sonrası denedik merkezi eşim 6 seans gitti.
sperm sayımız 25 milyon civarındaydı değişmedi yalnız ileri hız 6 seans sonrası %29 a yükseldi
ancak bebeğimiz gelmedi.
Baktık olmuyor , 1 ay sonra tüp bebek denedik ordaki sonuçta da ileri hız % 5 e düşmüştü.
Yani diyeceğim o ki faydası olsa da kalıcı değil en azından biz de olmadı.

Merhaba canım, bende kocaelinden bizde Fatih'e gittik. faydasını gördük çok şükür milinde sayımız 12 milyonun altına düşmedi hiç hareketlilikte yüzde 50 den fazla Allah'a şükür. Geçenlerde internette reklam görmüştüm Gebze de hacamat diye, birde ulugazi ilkokulunun yan sokağında gördüm ama hiç konuşmadım işlerinde nasıllardır bilemem. Yakınsan çarşıya çıktığında bir sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…