Erkek İnfertilitesi Varikoselden kurtulma yontemi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Screenshot_20180326-213143.png

8 seans terapi sonrasi sonuc bu, en bastada cok farkli degildi acikcasi.Yorumlamak isteyen olursa buyursun lutfen

merhaba canım.her defasında farklı bölgelere yaptılar.bir seansta basına boynuna diğer eansta sırtına ,siger seansta göğsüne,diğer seansta kasıklarına diğer seansta afedersin poposuna,diğer seansta bacaklarına gibi.biz seans başı 200 tl ödemiştik seanslar her hafta yapıldı.yardımcı olabildiysem sevindim
Ne bastan ne gogusten nede kasiktan tedavi yapilmiyor sirt gobek alti ve popodan yapiliyor, kimsede oyuna gelmesin eger illa hacamat dusunurseniz daha uygun ucretlere bircok yerde yaptirabilirsiniz, yok cupping mis yok terapiymis.Ha kredi kartida gecmez 1 tl de indirmezler.sonuclar basta neyse tedavi sonunda da o dur bosuna 3.000 tl vermeyin.Adamlarda utanmada yok hicbir cevabi yok duzelir diyo, cocuk olur olmaz Allah tan ona sozumuz yok , ama iki kere test yaptirdik zerre mi ilerleme olmaz.

Diğer yerlere yazdıklarım aynen buradada geçerli..Ya kasıtlı yada öfkeden ne dediğinizi bilmiyorsunuz.Bu sebeple uzatmayacağım.

Laflarınız bana uzanmasa idi bunlarıda yazma gereği duymazdım.Ama malesef nerde duracağınızı bilmiyorsunuz.

Diğer yerlere yazdıklarım aynen buradada geçerli..Ya kasıtlı yada öfkeden ne dediğinizi bilmiyorsunuz.Bu sebeple uzatmayacağım.
Kasit mi ofke mi? Sonuc ortada diyorum bununla ilgili bi yorum yapmayi dusunmek yerine neden ısrarla onlari savunuyorsunuz neden??tedaviye basladik derken iyi seyler anlatirken sorun yoktu.Herkeste ayni sonucu vermiyor olabilir iyi dusunun gitmeden once diyin olsun bitsin ben bunu soyluyorum insanlara.

Tepkimin nedenini diğer tarafta yazdım.Tepkim sizin ithamlarınıza.Sonuç hakkında da yorum yapmak isterdim ama ithamlarınız ağır bastı malesef.

Sonuc morfoloji problemi tedavi baslangicinda da ayniydi tedavi bitincede degismedi.Sayi ve ileri hiz da ayni sekilde degiskenlik gostersede ortalama bu sekildeydi.

Biraz sabırlı olmak gerekir bizde bu klinikte tedavi olmuştuk Allah a şükkürler olsun ameliyatta bulamadığımızı faydayı bu tedavide bulduk. Tabi allah takdir etti yoksa bunlar birer sebep. ama bu tedaviye ben değer veriyorum çünkü bu vesile ile 2 evladımız oldu. bu bekleme süreci sıkıntılı ve gerçekten kişiyi yıpratan bir süreç o yüzden yzzy seni çok iyi anlıyor ve tez zamanda iyi haberlerini duymayı umut ederim.

Biraz sabırlı olmak gerekir bizde bu klinikte tedavi olmuştuk Allah a şükkürler olsun ameliyatta bulamadığımızı faydayı bu tedavide bulduk. Tabi allah takdir etti yoksa bunlar birer sebep. ama bu tedaviye ben değer veriyorum çünkü bu vesile ile 2 evladımız oldu. bu bekleme süreci sıkıntılı ve gerçekten kişiyi yıpratan bir süreç o yüzden yzzy seni çok iyi anlıyor ve tez zamanda iyi haberlerini duymayı umut ederim.
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin, diger yazilarimda da belirttim ilk seans da sonuc alanlar tedavi devam ederken sonuc alanlar hep bu sekilde olunca bizim umudumuz azaldi bundan dolayi insan uzuluyor ciddi emekler veriliyor.

Bizde 3 gün önce olduk be
Ben 24 yaşındayım eşim 33 yaşında.3 yillık evliyz cocuk sahibi olmak istiyrz.evlendikten sonra hic korunmak ilk 6 ay bekledim gebelik olmayinca doktora basvurdum.Erkenlik döneminden beri adet düzenlizligi yasiyrm.dogum kontrol hapları kullandm ara ara adetlerm duzene girdi neyse doktora anlattm muayene etti yumurtaliklarnda temellk var dedi daha sonra esimi cagirdi gerekli tahlileri yaptirdk.Sperm sayisi 17 milyon morfoloji 0 spermin %75 hareketsiz cikti.doktor sikinti degil dedi.bana yumurta butucu hap ve catlama ignesi verdi.kullandim her dedigini uyguladm gebelik olusmadi.daha sonra kontrola gittigimizde sizin normal cocugunuz olur kendinizi rahat birakin dedi 3 4 ay ugrastk sonuc gene husran.esim bu arada urolojiye muayene oldu varikosel cikti doktor ameliyata gerek yok dedi.Daha sonra istanbul bezmi alem uni.hastanesi gittim burda tahliller fln yapildi rahim filmimde bi sikinti yok yukurtaliklarm icinde bisey soylenmedi esim sperm testinde morfilojo gene 0 sperm sayisi 7 milyona dusmustu hareketlilik yoktu burda bana tup bebek onerildi emin olamadim.tavsiye uzerine istanbul memorial hastenesi prof.semra hanima gittim tahlillerimi goturdum muayene etti yumurtalik kotu degil bi sorun pek yok dedi esin sperm testi versin hastanemizde eger elimdeki degerler gibi cikarsa asilama yapariz dedi varikoseli oldugunu soyledim o konun uzerinde durmadi.sperm testini yaptirdik sonuclari goturdum cok dusuk dedi morfoloji ayni deegisiklk yoktu spermler 5 milyon a dusmustu tup bebek dedi tmn dedik bi daha ay baslayim dedi.proxeed plus verdi kullandik fakat maddiyattan dolayi tedavi yarim kaldi.bi suru hastaneye gitmeyi biraktik.gectigimiz sene temmuz ayinda capaya gidip gelmeye basladik belirli araliklarda sperm testi istendi yaptirdik hepsi dusuktu doktor gen testi istedi onuda yaptirdik gen testi sonucuda normaldi.temmuzdan beri gidip geliyrz bi karara varamadilar 2 hafta once doktor esimi muayene etti varikosel cok ilerlemis bu zamana kadar niye ameliyat olmadin diyor nerdeyse bi seneden beri gidip geliyrz o kadar doktor muayene etti varikosel ameliyati demedi simdi cikmis ameliyat olucaksn diyor git gel git gel usandik artik neyse ben infertilite ye yonlendirdi sende orda muayene ol dedi oldum bi sikinti cikmadi ama hala 40 45 gunde bir adet goruyrm nedenini bilmiyrm.rapor yazdi evde gebe kalma sans vardir diye.simdi ameliyat tarihi vericek 1 ay mi olur 2 ay mi olur bilmiyrm ne zamana bos yer varsa artik zaten 3 sene oldu smdi ameliyati beklicez daha sonra iyilesme sureci oda basarili olursa cok kararsiz kaldik ozelde daha hizli hallediliyo is ama suan durum pek el vermiyo cok zaman kaybettim her kafan farkli bi ses cikti bunaldim artik bide insanlarin zirt pirt sormasi iyice moral bozuyo.Nasil bi yol izlemeliyim ne yapmaliyim ne olur yardimci olun kafam cok karisti.varikosek ameliyati basari nedir bize cok zama kaybetirirmi yardimci olursaniz sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bekliyoruz bencevvakit kaybetmeyin

X