Erkek İnfertilitesi Varikoselden kurtulma yontemi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba,
bu tedaviye kasım ayında bizde başladık. tedaviden önce değerlerimiz değişken olmakla birlikte en fazla 8 milyondu. tedavi boyunca 3 kez tahlil yaptırdık. gelişme olup olmadığını görmek için. ocak ayında yaptırdığımız son testte sayı 109 mil. oldu :) toplam hareketlilikte %72. şükürler olsun değerlerimiz düzeldi ancak morfolijide sıkıntı var. hala bekliyoruz hayırlısı Rabbimden.
Canım sana birsey sormak istiyorum. Sperm sayiniz birden mı yükseldi yoksa azar azar mı yükseldi.

Canım sana birsey sormak istiyorum. Sperm sayiniz birden mı yükseldi yoksa azar azar mı yükseldi.

değerlerinin düzelmeye başlamasına çok sevindim. zaten yavaş yavaş yükseliyor. bir sonraki tahlilde emin ol daha da artacak değerler.
bizim de yavaş yavaş yükseldi. 4. seanstan sonra 29, 6 dan sonra 60 falandı. en son 8. seanstan sonra 109 olmuş. değerlerin arttığını görünce biz kendimizde istedik gitmeyi, hatta bana kalsa eşime ayda bir gitmesini istiyorum, tekrardan geriler diye ama öyle bişeyde demediler.
bizde bugün morfoloji ve sperm dna hasarı için tahlil verdik. 1 haftadan uzun sürüyormuş çıkması. inşallah onlarda da sıkıntı olmaz.

değerlerinin düzelmeye başlamasına çok sevindim. zaten yavaş yavaş yükseliyor. bir sonraki tahlilde emin ol daha da artacak değerler.
bizim de yavaş yavaş yükseldi. 4. seanstan sonra 29, 6 dan sonra 60 falandı. en son 8. seanstan sonra 109 olmuş. değerlerin arttığını görünce biz kendimizde istedik gitmeyi, hatta bana kalsa eşime ayda bir gitmesini istiyorum, tekrardan geriler diye ama öyle bişeyde demediler.
bizde bugün morfoloji ve sperm dna hasarı için tahlil verdik. 1 haftadan uzun sürüyormuş çıkması. inşallah onlarda da sıkıntı olmaz.

Anladım canım. Inşallah bizimde oyle olur. Bizim 2 seansımız kaldı. Korktum bir an sizinki kadar yüksek degerlere ulaşmayacağız diye.

Inşallah sizimde morfoloji ve DNA hasar testleriniz güzel çıkar. Sizde 8 seansta bitirdiniz mı tedaviyi?sence bizim artışımız az mı yoksa normal mı ?ben panikledim biraz. Esiminde morali bozuldu sanki biraz. Daha yüksek olur diye tahmin ediyorduk. Gerçi spermlerin 72 günde yenilendiğini düşünürsek 72 gunün sonunda artışın daha fazla olması muhtemel gibi görünüyor

Inşallah sizimde morfoloji ve DNA hasar testleriniz güzel çıkar. Sizde 8 seansta bitirdiniz mı tedaviyi?sence bizim artışımız az mı yoksa normal mı ?ben panikledim biraz. Esiminde morali bozuldu sanki biraz. Daha yüksek olur diye tahmin ediyorduk. Gerçi spermlerin 72 günde yenilendiğini düşünürsek 72 gunün sonunda artışın daha fazla olması muhtemel gibi görünüyor

bizde 4. seanstan sonra test yaptık ilk. çok fazla artışımız olmamıştı. hatta tedaviyi durduruyorduk bile değerlerde beklediğimiz gibi artış olmadı diye. sonra klinikteki uzman 2 seans daha yapalım test yaparsınız yine artış olmazsa tedaviyi durdururuz dedi.gelişme olmazsa parada almam dedi hatta. o şekilde kabul ettik. sonra baktık ki 6. seanstan sonra değerlerimiz artmış biz yine devam ettik. hatta 9. seansa bile gitti eşim :) işini garantiye aldı anlıcan.
ama bizim daha öncesi de var tabi, mesela 4 ay kadar eşim at kestanesi hapı kullandı, yine keçi boynuzu suyu, hapnup pekmezi, aktarın birine yaptırdığımız ilaç... daha hatırlamadığım birkaç şey daha 1 yıldır sürekli olarak değerleri düzeltmek için birşeyler kullandık. anlıycan ne duyduysak yaptık. üstelik bizim 4 kez başarısız tüp bebek denememiz de var. baya bir hırpalandık her negatifte değişik şeyler denedik.
bu tedaviye de amerikadaki bazı deneylerin raporlarını okudum internetten, akapunkturun varikosele iyi geldiği falan yazıyordu. bu tedavi de yaklaşık olarak akupunktur ile aynı özelliklere sahip, onda iğneler ile kan akışını hızlandırıyorlar bunda bardak çekme ile, üstelikte Peygamberimizin tavsiyesi de mevcut.
inşallah faydasını görür hayırlısıyla nasibimizi alırız kucağımıza. iyi akşamlar canım.

Ben 24 yaşındayım eşim 33 yaşında.3 yillık evliyz cocuk sahibi olmak istiyrz.evlendikten sonra hic korunmak ilk 6 ay bekledim gebelik olmayinca doktora basvurdum.Erkenlik döneminden beri adet düzenlizligi yasiyrm.dogum kontrol hapları kullandm ara ara adetlerm duzene girdi neyse doktora anlattm muayene etti yumurtaliklarnda temellk var dedi daha sonra esimi cagirdi gerekli tahlileri yaptirdk.Sperm sayisi 17 milyon morfoloji 0 spermin %75 hareketsiz cikti.doktor sikinti degil dedi.bana yumurta butucu hap ve catlama ignesi verdi.kullandim her dedigini uyguladm gebelik olusmadi.daha sonra kontrola gittigimizde sizin normal cocugunuz olur kendinizi rahat birakin dedi 3 4 ay ugrastk sonuc gene husran.esim bu arada urolojiye muayene oldu varikosel cikti doktor ameliyata gerek yok dedi.Daha sonra istanbul bezmi alem uni.hastanesi gittim burda tahliller fln yapildi rahim filmimde bi sikinti yok yukurtaliklarm icinde bisey soylenmedi esim sperm testinde morfilojo gene 0 sperm sayisi 7 milyona dusmustu hareketlilik yoktu burda bana tup bebek onerildi emin olamadim.tavsiye uzerine istanbul memorial hastenesi prof.semra hanima gittim tahlillerimi goturdum muayene etti yumurtalik kotu degil bi sorun pek yok dedi esin sperm testi versin hastanemizde eger elimdeki degerler gibi cikarsa asilama yapariz dedi varikoseli oldugunu soyledim o konun uzerinde durmadi.sperm testini yaptirdik sonuclari goturdum cok dusuk dedi morfoloji ayni deegisiklk yoktu spermler 5 milyon a dusmustu tup bebek dedi tmn dedik bi daha ay baslayim dedi.proxeed plus verdi kullandik fakat maddiyattan dolayi tedavi yarim kaldi.bi suru hastaneye gitmeyi biraktik.gectigimiz sene temmuz ayinda capaya gidip gelmeye basladik belirli araliklarda sperm testi istendi yaptirdik hepsi dusuktu doktor gen testi istedi onuda yaptirdik gen testi sonucuda normaldi.temmuzdan beri gidip geliyrz bi karara varamadilar 2 hafta once doktor esimi muayene etti varikosel cok ilerlemis bu zamana kadar niye ameliyat olmadin diyor nerdeyse bi seneden beri gidip geliyrz o kadar doktor muayene etti varikosel ameliyati demedi simdi cikmis ameliyat olucaksn diyor git gel git gel usandik artik neyse ben infertilite ye yonlendirdi sende orda muayene ol dedi oldum bi sikinti cikmadi ama hala 40 45 gunde bir adet goruyrm nedenini bilmiyrm.rapor yazdi evde gebe kalma sans vardir diye.simdi ameliyat tarihi vericek 1 ay mi olur 2 ay mi olur bilmiyrm ne zamana bos yer varsa artik zaten 3 sene oldu smdi ameliyati beklicez daha sonra iyilesme sureci oda basarili olursa cok kararsiz kaldik ozelde daha hizli hallediliyo is ama suan durum pek el vermiyo cok zaman kaybettim her kafan farkli bi ses cikti bunaldim artik bide insanlarin zirt pirt sormasi iyice moral bozuyo.Nasil bi yol izlemeliyim ne yapmaliyim ne olur yardimci olun kafam cok karisti.varikosek ameliyati basari nedir bize cok zama kaybetirirmi yardimci olursaniz sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım biz ameliyata güvenemediğimiz için alternatif tedavilere yöneldik, 6 aylık evliyken tüp bebek tedavisine başladım. 2 yıl oldu evlendiğim, hala uğraşıyoruz. kelin merhemi olsa başına sürermiş, :) senin aklına yatan, gücünün yettiği ne varsa onu yap derim. ama öncelikle mutlaka ama mutlaka keçi boynuzu içir eşine ve kuru incir yedir. ayrıca söylediğimiz bu cupping therapyi de araştır derim.

canım biz ameliyata güvenemediğimiz için alternatif tedavilere yöneldik, 6 aylık evliyken tüp bebek tedavisine başladım. 2 yıl oldu evlendiğim, hala uğraşıyoruz. kelin merhemi olsa başına sürermiş, :) senin aklına yatan, gücünün yettiği ne varsa onu yap derim. ama öncelikle mutlaka ama mutlaka keçi boynuzu içir eşine ve kuru incir yedir. ayrıca söylediğimiz bu cupping therapyi de araştır derim.

Hacamati biliyrm enistem yapiyor defalarca yapalım dedi bi turlu kismet olmadi yaptirmakta fayda var ama varikosel esimde sadece spermi degil baska seyleride etkiliyo ozellikle agri cok keci boynuzu kuru yaptk ama uzun zamandir yapmiyrm tekrar baslicam hacamatta yaptiririz zaten ameliyat tarihini 2 aydan ince vermez doktor o zamana kadar belki biseyler degisir tavsiyeleriniz icin tessekkur ederm allah yardimcimiz olsun bizlere bir bebek nasil etsin ins.

bizde 4. seanstan sonra test yaptık ilk. çok fazla artışımız olmamıştı. hatta tedaviyi durduruyorduk bile değerlerde beklediğimiz gibi artış olmadı diye. sonra klinikteki uzman 2 seans daha yapalım test yaparsınız yine artış olmazsa tedaviyi durdururuz dedi.gelişme olmazsa parada almam dedi hatta. o şekilde kabul ettik. sonra baktık ki 6. seanstan sonra değerlerimiz artmış biz yine devam ettik. hatta 9. seansa bile gitti eşim :) işini garantiye aldı anlıcan.
ama bizim daha öncesi de var tabi, mesela 4 ay kadar eşim at kestanesi hapı kullandı, yine keçi boynuzu suyu, hapnup pekmezi, aktarın birine yaptırdığımız ilaç... daha hatırlamadığım birkaç şey daha 1 yıldır sürekli olarak değerleri düzeltmek için birşeyler kullandık. anlıycan ne duyduysak yaptık. üstelik bizim 4 kez başarısız tüp bebek denememiz de var. baya bir hırpalandık her negatifte değişik şeyler denedik.
bu tedaviye de amerikadaki bazı deneylerin raporlarını okudum internetten, akapunkturun varikosele iyi geldiği falan yazıyordu. bu tedavi de yaklaşık olarak akupunktur ile aynı özelliklere sahip, onda iğneler ile kan akışını hızlandırıyorlar bunda bardak çekme ile, üstelikte Peygamberimizin tavsiyesi de mevcut.
inşallah faydasını görür hayırlısıyla nasibimizi alırız kucağımıza. iyi akşamlar canım.

Inşallah canım. Bizde sizin gibi denemedigimiz hic birsey kalmadı. Bizimde 2 başarısız tüp bebek denememiz var. Ama sonra mucize olarak doğal yoldan hamile kaldım fakat kalbi atmadığı için 9 haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. O gun bu gun uğraşıyoruz. Inşallah bizimkide 7. Seanstan sonra farketmeye baslar. Moral oldu söylediklerin. Haftaya 7. Seansa gidecek esim. Inşallah artar sayımız.

Hacamati biliyrm enistem yapiyor defalarca yapalım dedi bi turlu kismet olmadi yaptirmakta fayda var ama varikosel esimde sadece spermi degil baska seyleride etkiliyo ozellikle agri cok keci boynuzu kuru yaptk ama uzun zamandir yapmiyrm tekrar baslicam hacamatta yaptiririz zaten ameliyat tarihini 2 aydan ince vermez doktor o zamana kadar belki biseyler degisir tavsiyeleriniz icin tessekkur ederm allah yardimcimiz olsun bizlere bir bebek nasil etsin ins.

Yazdıklarını okudum canım. Hepimizin sorunu ortak. Bizde cupping therapy e başladık. Inşallah faydasını görürüz. Ama sana tavsiyem ameliyat olmadan bu tedaviye başlamanız. Oradaki uzmanın dediği ameliyat olduktan sonra pek bi ise yaramadığını. Bende bu tedaviden iyi sonuclar alırsak arkadaşları bilgilendirme amaçlı actım bu topigi. Iyi sonuclar alırsak diğer arkadaşlarda umut ışığı olur diye düşündüm. Her seanstan sonra bilgi veriyorum. Inşallah bundan sonra cok daha güzel haberler vermek nasip olur.

Yazdıklarını okudum canım. Hepimizin sorunu ortak. Bizde cupping therapy e başladık. Inşallah faydasını görürüz. Ama sana tavsiyem ameliyat olmadan bu tedaviye başlamanız. Oradaki uzmanın dediği ameliyat olduktan sonra pek bi ise yaramadığını. Bende bu tedaviden iyi sonuclar alırsak arkadaşları bilgilendirme amaçlı actım bu topigi. Iyi sonuclar alırsak diğer arkadaşlarda umut ışığı olur diye düşündüm. Her seanstan sonra bilgi veriyorum. Inşallah bundan sonra cok daha güzel haberler vermek nasip olur.

Aminn ins.guzel haberlerini bekliyrz:)bende therapy baslasiktan sonra gelismeleri yazarım:)

Inşallah canım. Bizde sizin gibi denemedigimiz hic birsey kalmadı. Bizimde 2 başarısız tüp bebek denememiz var. Ama sonra mucize olarak doğal yoldan hamile kaldım fakat kalbi atmadığı için 9 haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. O gun bu gun uğraşıyoruz. Inşallah bizimkide 7. Seanstan sonra farketmeye baslar. Moral oldu söylediklerin. Haftaya 7. Seansa gidecek esim. Inşallah artar sayımız.

Merhaba

Bizde geçen yıl cuppingtherapy denilen tedaviyi olduk ve şükürler olsun iki ay içerisinde normal yolla gebelik gerçekleşti ve şimdi oğlumuzu kucağımıza almamıza sadece bir kaç ayımız kaldı:KK16: bu tedavi bizim için bir mucize oldu ve devamlı Allahıma şükürler ediyorum bizi bu tedavi ile karşılaştırdığı için sana derimki arkadaşım inannıyorumki sizinde yüzünüz gülecek inancınızı kaybetmeyin. bizdede ilk yaptırdığımız tahlil referansın altında çıkmıştı ama sonrası doktorumuzu şaşırtacak kadar yükselmişti birde biz başarısız bir ameliyat geçirmiştik bu halde son çare olarak bu tedaviye sarılmıştık.

Sizede cuppingtherapy ile beraber iğne tedaviside yaptılarmı? bizde iğne tedaviside uygulamışlartı.

seherarif

Arkadaşım ameliyatı asla düşünmeyin varikosel ameliyatı gerçekten geridönüşü olmayan bir yol başarısız geçtiği zaman eliniz kolunuz bağlanıyor birde devlet hastanesinde durum daha ciddi oluyor biz çok çektik sana tavsiyem diğer arkadaşların söylediği gibi alternatif yolları deneyin cuppingtherapy yi muhakkak deneyin derim ancak şunu unutmayın biz bu tedaviyi çok iyi araştırmıştık bu yapılan tedavi bildiğimiz hacamat gibi değil biz bu tedaviye başlamadan evvel netten videolarda hacamatı izledik ve korkutucu birşeydi ancak tedavi olduğumuz klınikte hiç alakası olmayan bir tedaviyle karşılaştık.zaten bu denli hizlı sonuç almamız bir farklılık olduğunu gösteriyor. umarım sizde sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.

Merhaba

Bizde geçen yıl cuppingtherapy denilen tedaviyi olduk ve şükürler olsun iki ay içerisinde normal yolla gebelik gerçekleşti ve şimdi oğlumuzu kucağımıza almamıza sadece bir kaç ayımız kaldı:KK16: bu tedavi bizim için bir mucize oldu ve devamlı Allahıma şükürler ediyorum bizi bu tedavi ile karşılaştırdığı için sana derimki arkadaşım inannıyorumki sizinde yüzünüz gülecek inancınızı kaybetmeyin. bizdede ilk yaptırdığımız tahlil referansın altında çıkmıştı ama sonrası doktorumuzu şaşırtacak kadar yükselmişti birde biz başarısız bir ameliyat geçirmiştik bu halde son çare olarak bu tedaviye sarılmıştık.

Sizede cuppingtherapy ile beraber iğne tedaviside yaptılarmı? bizde iğne tedaviside uygulamışlartı.

Merhaba canım. Sizin adınıza cok sevindim. Allah sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Bize iğne tedavisi uygulanmadı. Size kaçıncı seanstan sonra başladılar iğne tedavisine?belki 7. Seansla birlikte baslar bilemiyorum. Sizde istanbulda mı yaptırdınız ?belkide aynı yerde yaptiriyoruzdur. Güzel dileklerin için cok teşekkür ederim. Inşallah bende en kısa sürede hamileliği yasarım canim

X