Evet bizde Fatih teki klinikte yaptırıyoruz. Bizimde sonuclarımız iyi olur inşallah. Yarın test gunu.
Inşallah canım cok sagolasin. Yarın test sonucunu yapıcam.inşallah, hayırlı haberlerini bekliyorum.
Testimizi yaptırdık. Satışımız 6seansta. 1 milyondan 6 milyona çıkmış. 2seans daha yapılacakSonuçları buradan paylaşmanı bekliyorum inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız :)
Testimizi yaptırdık. Satışımız 6seansta. 1 milyondan 6 milyona çıkmış. 2seans daha yapılacak
Inşallah canım cok sagol. Bizim beklentimizde bu yonde.Maşallah o zaman 6 katına çıkmış bence çok güzel inşallah bi 6 katına daha çıkar
Canım sana birsey sormak istiyorum. Sperm sayiniz birden mı yükseldi yoksa azar azar mı yükseldi.merhaba,
bu tedaviye kasım ayında bizde başladık. tedaviden önce değerlerimiz değişken olmakla birlikte en fazla 8 milyondu. tedavi boyunca 3 kez tahlil yaptırdık. gelişme olup olmadığını görmek için. ocak ayında yaptırdığımız son testte sayı 109 mil. oldu :) toplam hareketlilikte %72. şükürler olsun değerlerimiz düzeldi ancak morfolijide sıkıntı var. hala bekliyoruz hayırlısı Rabbimden.
Canım sana birsey sormak istiyorum. Sperm sayiniz birden mı yükseldi yoksa azar azar mı yükseldi.
değerlerinin düzelmeye başlamasına çok sevindim. zaten yavaş yavaş yükseliyor. bir sonraki tahlilde emin ol daha da artacak değerler.
bizim de yavaş yavaş yükseldi. 4. seanstan sonra 29, 6 dan sonra 60 falandı. en son 8. seanstan sonra 109 olmuş. değerlerin arttığını görünce biz kendimizde istedik gitmeyi, hatta bana kalsa eşime ayda bir gitmesini istiyorum, tekrardan geriler diye ama öyle bişeyde demediler.
bizde bugün morfoloji ve sperm dna hasarı için tahlil verdik. 1 haftadan uzun sürüyormuş çıkması. inşallah onlarda da sıkıntı olmaz.
değerlerinin düzelmeye başlamasına çok sevindim. zaten yavaş yavaş yükseliyor. bir sonraki tahlilde emin ol daha da artacak değerler.
bizim de yavaş yavaş yükseldi. 4. seanstan sonra 29, 6 dan sonra 60 falandı. en son 8. seanstan sonra 109 olmuş. değerlerin arttığını görünce biz kendimizde istedik gitmeyi, hatta bana kalsa eşime ayda bir gitmesini istiyorum, tekrardan geriler diye ama öyle bişeyde demediler.
bizde bugün morfoloji ve sperm dna hasarı için tahlil verdik. 1 haftadan uzun sürüyormuş çıkması. inşallah onlarda da sıkıntı olmaz.
Inşallah sizimde morfoloji ve DNA hasar testleriniz güzel çıkar. Sizde 8 seansta bitirdiniz mı tedaviyi?sence bizim artışımız az mı yoksa normal mı ?ben panikledim biraz. Esiminde morali bozuldu sanki biraz. Daha yüksek olur diye tahmin ediyorduk. Gerçi spermlerin 72 günde yenilendiğini düşünürsek 72 gunün sonunda artışın daha fazla olması muhtemel gibi görünüyor
bizde 4. seanstan sonra test yaptık ilk. çok fazla artışımız olmamıştı. hatta tedaviyi durduruyorduk bile değerlerde beklediğimiz gibi artış olmadı diye. sonra klinikteki uzman 2 seans daha yapalım test yaparsınız yine artış olmazsa tedaviyi durdururuz dedi.gelişme olmazsa parada almam dedi hatta. o şekilde kabul ettik. sonra baktık ki 6. seanstan sonra değerlerimiz artmış biz yine devam ettik. hatta 9. seansa bile gitti eşim :) işini garantiye aldı anlıcan.
ama bizim daha öncesi de var tabi, mesela 4 ay kadar eşim at kestanesi hapı kullandı, yine keçi boynuzu suyu, hapnup pekmezi, aktarın birine yaptırdığımız ilaç... daha hatırlamadığım birkaç şey daha 1 yıldır sürekli olarak değerleri düzeltmek için birşeyler kullandık. anlıycan ne duyduysak yaptık. üstelik bizim 4 kez başarısız tüp bebek denememiz de var. baya bir hırpalandık her negatifte değişik şeyler denedik.
bu tedaviye de amerikadaki bazı deneylerin raporlarını okudum internetten, akapunkturun varikosele iyi geldiği falan yazıyordu. bu tedavi de yaklaşık olarak akupunktur ile aynı özelliklere sahip, onda iğneler ile kan akışını hızlandırıyorlar bunda bardak çekme ile, üstelikte Peygamberimizin tavsiyesi de mevcut.
inşallah faydasını görür hayırlısıyla nasibimizi alırız kucağımıza. iyi akşamlar canım.
Yazdıklarını okudum canım. Hepimizin sorunu ortak. Bizde cupping therapy e başladık. Inşallah faydasını görürüz. Ama sana tavsiyem ameliyat olmadan bu tedaviye başlamanız. Oradaki uzmanın dediği ameliyat olduktan sonra pek bi ise yaramadığını. Bende bu tedaviden iyi sonuclar alırsak arkadaşları bilgilendirme amaçlı actım bu topigi. Iyi sonuclar alırsak diğer arkadaşlarda umut ışığı olur diye düşündüm. Her seanstan sonra bilgi veriyorum. Inşallah bundan sonra cok daha güzel haberler vermek nasip olur.Hacamati biliyrm enistem yapiyor defalarca yapalım dedi bi turlu kismet olmadi yaptirmakta fayda var ama varikosel esimde sadece spermi degil baska seyleride etkiliyo ozellikle agri cok keci boynuzu kuru yaptk ama uzun zamandir yapmiyrm tekrar baslicam hacamatta yaptiririz zaten ameliyat tarihini 2 aydan ince vermez doktor o zamana kadar belki biseyler degisir tavsiyeleriniz icin tessekkur ederm allah yardimcimiz olsun bizlere bir bebek nasil etsin ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yazdıklarını okudum canım. Hepimizin sorunu ortak. Bizde cupping therapy e başladık. Inşallah faydasını görürüz. Ama sana tavsiyem ameliyat olmadan bu tedaviye başlamanız. Oradaki uzmanın dediği ameliyat olduktan sonra pek bi ise yaramadığını. Bende bu tedaviden iyi sonuclar alırsak arkadaşları bilgilendirme amaçlı actım bu topigi. Iyi sonuclar alırsak diğer arkadaşlarda umut ışığı olur diye düşündüm. Her seanstan sonra bilgi veriyorum. Inşallah bundan sonra cok daha güzel haberler vermek nasip olur.
Inşallah canım. Bizde sizin gibi denemedigimiz hic birsey kalmadı. Bizimde 2 başarısız tüp bebek denememiz var. Ama sonra mucize olarak doğal yoldan hamile kaldım fakat kalbi atmadığı için 9 haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. O gun bu gun uğraşıyoruz. Inşallah bizimkide 7. Seanstan sonra farketmeye baslar. Moral oldu söylediklerin. Haftaya 7. Seansa gidecek esim. Inşallah artar sayımız.
seherarif
Hacamati biliyrm enistem yapiyor defalarca yapalım dedi bi turlu kismet olmadi yaptirmakta fayda var ama varikosel esimde sadece spermi degil baska seyleride etkiliyo ozellikle agri cok keci boynuzu kuru yaptk ama uzun zamandir yapmiyrm tekrar baslicam hacamatta yaptiririz zaten ameliyat tarihini 2 aydan ince vermez doktor o zamana kadar belki biseyler degisir tavsiyeleriniz icin tessekkur ederm allah yardimcimiz olsun bizlere bir bebek nasil etsin ins.
Merhaba
Bizde geçen yıl cuppingtherapy denilen tedaviyi olduk ve şükürler olsun iki ay içerisinde normal yolla gebelik gerçekleşti ve şimdi oğlumuzu kucağımıza almamıza sadece bir kaç ayımız kaldıbu tedavi bizim için bir mucize oldu ve devamlı Allahıma şükürler ediyorum bizi bu tedavi ile karşılaştırdığı için sana derimki arkadaşım inannıyorumki sizinde yüzünüz gülecek inancınızı kaybetmeyin. bizdede ilk yaptırdığımız tahlil referansın altında çıkmıştı ama sonrası doktorumuzu şaşırtacak kadar yükselmişti birde biz başarısız bir ameliyat geçirmiştik bu halde son çare olarak bu tedaviye sarılmıştık.
Sizede cuppingtherapy ile beraber iğne tedaviside yaptılarmı? bizde iğne tedaviside uygulamışlartı.
Merhaba canım. Sizin adınıza cok sevindim. Allah sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Bize iğne tedavisi uygulanmadı. Size kaçıncı seanstan sonra başladılar iğne tedavisine?belki 7. Seansla birlikte baslar bilemiyorum. Sizde istanbulda mı yaptırdınız ?belkide aynı yerde yaptiriyoruzdur. Güzel dileklerin için cok teşekkür ederim. Inşallah bende en kısa sürede hamileliği yasarım canim