Erkek İnfertilitesi Varikoselden kurtulma yontemi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaslar. Uzun süredir giremedim kusura bakmayın bazı terslikler oldu. Sevinsem mı bilemedim ama reglim 4 gun gecikti. Dün test yaptım negatif cikti. O yüzden sevinemiyorum. Bir kac icinde regli olmazsam kan testi yaptıracağım. Sonucu yazarım. Umarım hamileyimdir ve bu cabalar bosa gitmez.

merhaba, seans ücreti 250 tl kredi kartı da geçmiyor bilgin olsun.
Bizde 2 aşılama sonrası denedik merkezi eşim 6 seans gitti.
sperm sayımız 25 milyon civarındaydı değişmedi yalnız ileri hız 6 seans sonrası %29 a yükseldi
ancak bebeğimiz gelmedi.
Baktık olmuyor , 1 ay sonra tüp bebek denedik ordaki sonuçta da ileri hız % 5 e düşmüştü.
Yani diyeceğim o ki faydası olsa da kalıcı değil en azından biz de olmadı.
Canım hamilesin gördüğüm kadarıyla. Allah sağ salim kucağına almaya nasip etsin. Normal yolla mı hamile kaldın canım.

Canım hamilesin gördüğüm kadarıyla. Allah sağ salim kucağına almaya nasip etsin. Normal yolla mı hamile kaldın canım.

Merhaba, çok teşekkür ederim. Tüp bebek ile hamile kaldım. yok Saraçoğlu kürleri, yok varikosel tedavisi bir dürü şey denedim ancak bizde faydası olmadı.

Merhaba arkadaslar;
Esim bugun 8.seansinida oldu. Haftaya sperm testi yaptıracak. Bakalım artış oldumu merak ediyoruz. Sperm sonuclarını da yazarım esim yaptırımda. Iyi akşamlar
ozlemden bir sorum olacak. Varikosel için Nebevi Tıp nereye hacamat yapıyor? Eşinin sırtına mı, kalçasına mı yoksa belin alt kısmına mı yaptı? Her seansta aynı yere mi yapıldı?Her seansta toplam kaç kez hacamat yapıldı?Seans sıklığı neydi? Seans ücreti ne kadardı?
Çok sordum kusura bakma ama bir şekilde öğrenmem gerkiyor.

Merhaba Arkadaslar,
Esim iki seans cupping teraphy aldi. Ancak bir faydasini goremeyecegini anladigi zaman birakti ve dogru ellerde ameliyat oldu. Size tavsiyem kesinlikle ameliyat olmaniz. Diger yontemler sadece zaman ve para kaybi.
Varikosel agrisi icin tavsiyem at kestanesi tableti. Uzun zamandir uye olmadan grubu takip etmekteydim, yeni uye oldum.

Esimde solda 3.derecede sagda 1.derecede varikosel vardi. 3 tane basarisiz asilama yaptirdik. Tup bebek asamasina gelmisken esimde varikoselin varligindan haberdar olduk.

Cupping teraphy baska bir haccamin dedigine gore cinsel fonksiyon bozukluklari icinmis. Yani ameliyat olmus gibi kurtulursunuz diye kimse size garanti veremez. Seans ucreti 300 tl. 8 seansta iyilesirsiniz diyorlar. 2400 tl zaten bayiliyorsunuz. Gidin emin ellerde ameliyat olun ondan iyidir.

merhaba arkadaşlar.uzun süredir giremiyordum.dün idrar testi yaptım pozitif çıktı .ama reglime daha 1 gün var.bugünde cok az kahverengi lekelenmem oldu ve bir daha gelmedi.sabırsızlıkla yarını bekliyorum.regli olmazsam yarın tekrar test yapıcam.ben öğretmenim ve hamileysem en güzel öğretmenler günü hediyem olacak.hamileysem tedavi işe yaradı diye düşünüyorum.

ozlemden bir sorum olacak. Varikosel için Nebevi Tıp nereye hacamat yapıyor? Eşinin sırtına mı, kalçasına mı yoksa belin alt kısmına mı yaptı? Her seansta aynı yere mi yapıldı?Her seansta toplam kaç kez hacamat yapıldı?Seans sıklığı neydi? Seans ücreti ne kadardı?
Çok sordum kusura bakma ama bir şekilde öğrenmem gerkiyor.
merhaba canım.her defasında farklı bölgelere yaptılar.bir seansta basına boynuna diğer eansta sırtına ,siger seansta göğsüne,diğer seansta kasıklarına diğer seansta afedersin poposuna,diğer seansta bacaklarına gibi.biz seans başı 200 tl ödemiştik seanslar her hafta yapıldı.yardımcı olabildiysem sevindim

merhaba canım.her defasında farklı bölgelere yaptılar.bir seansta basına boynuna diğer eansta sırtına ,siger seansta göğsüne,diğer seansta kasıklarına diğer seansta afedersin poposuna,diğer seansta bacaklarına gibi.biz seans başı 200 tl ödemiştik seanslar her hafta yapıldı.yardımcı olabildiysem sevindim
Canim nadilsin..hamile misin..en son test yaptigini yazmisdin..bir tedaviyi nerrde gordunu

Arkadaslar, hacamat denilen olayin tipa tip benzeri bu.. Kasik bolgelerine filan uygulama yapiliyor.
Ama ameliyat kadar size kesin sonuc verecek bir yontem yoktur.
Basarisiz ameliyatla durumu daha kotuye giden insanlara fazladan iki seans uygulama ile basarili sonuclar alindigi soyleniyor.. Siz inaniyor msnz buna? Basarisiz ameliyat demek ya varisli damar kalmasi demek, yada lenf ve arter'e zarar gelmesi demek, Lenf veya arter'e zarar gelmesi durumunda cupping teraphy'nin nasil bir geri donus yaptiracagi konusunda bilgi verebilir misiniz?

hacer sefa ne dediğin neyi savunduğun belli değil, ameliyat kadar başarılı yöntem yok diyorsun,sonra bu ameliyatın çokça zararlarından bahsediyorsun,sonra cupping therapy hakkında konuşuyorsun.Hadi bizden bu tedavi ile tedavi olmuş hastamız olduda biliyoruz faydasını,lenf arter filan bilmem anlamam. Ama birebir deneyip fayda göreni biliyoruz. Eşiniz,yakınınız böyle bir tedavimi gördü şöyle böyle diyorsunuz.

Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var bu tedavi ile olumlu sonuc alanlar çok varmı bana da numarasını ve yerini yazarmısınız doktorun

Eşimde varikosel var.daha once 2 kez tüp denedik ama olmadı sonra bir mucize oldu ve normal yoldan hamile kaldım. Ama 9 haftada kalbi durduğu için kaybettim. Şimdi yeni bir tedaviye başladık. Cupping Therapy diye bir yöntem yani hacamat bize yüzde 90 varikoselden kurtulacağımızı söylediler. Esim varikosel ameliyatı olmadı çünkü doktor olsanda ise yaramaz dedi. Her iki tarafta 4 derceymis. Esim dün ilk seansını oldu toplam 6 seans dediler 6 . Seansın sonunda sperm testi yapılacak ve gelişmeye göre 7 ve8. Seans yapılacak Yada yapılmayacak. Bizim sperm sayımız 1 milyon hareketli 0 inşallah bu tedavi derdimize deva olur. Gelişmeleri yazacağım ve bilgi vereceğim.
Olur mu öyle bnm eşimde askerde farketms doktora gitmek oradaki doktorda bnde var demi olma dems ne yazıktır o yüzden 4 senede çocuk tedavesile görürüz şuan ozeldeki doktrini ol dedi hmm oldu ilaçlara da başladk bide 9 ay önce 2 aylıkken dsk yaptm oda varikosel yüzden sperm genetiği iyi olmadığı içn düşüorica bnmkindede kalıp atışı alamadıkları içn . .aldılar aynı seninkine bnmki ile malesef. .. çevremde aynı olayın hatta komşumun ameliyattan sonra olmuş cnm... inş hayırlısı bklm

Son düzenleme:
Eşimde varikosel var.daha once 2 kez tüp denedik ama olmadı sonra bir mucize oldu ve normal yoldan hamile kaldım. Ama 9 haftada kalbi durduğu için kaybettim. Şimdi yeni bir tedaviye başladık. Cupping Therapy diye bir yöntem yani hacamat bize yüzde 90 varikoselden kurtulacağımızı söylediler. Esim varikosel ameliyatı olmadı çünkü doktor olsanda ise yaramaz dedi. Her iki tarafta 4 derceymis. Esim dün ilk seansını oldu toplam 6 seans dediler 6 . Seansın sonunda sperm testi yapılacak ve gelişmeye göre 7 ve8. Seans yapılacak Yada yapılmayacak. Bizim sperm sayımız 1 milyon hareketli 0 inşallah bu tedavi derdimize deva olur. Gelişmeleri yazacağım ve bilgi vereceğim.
Bide ilk defa duyuyorum nasl bi yöntemi varikoselin tek kurtulum yöntemi ameliyat bide kardeşim sizinki çk ilerlemiş o doktorlar nasl doktrini direk ameliyat yapmaları lazım. ..bi özele giden sorun sizi aydinlatsinlar derim

Ben 24 yaşındayım eşim 33 yaşında.3 yillık evliyz cocuk sahibi olmak istiyrz.evlendikten sonra hic korunmak ilk 6 ay bekledim gebelik olmayinca doktora basvurdum.Erkenlik döneminden beri adet düzenlizligi yasiyrm.dogum kontrol hapları kullandm ara ara adetlerm duzene girdi neyse doktora anlattm muayene etti yumurtaliklarnda temellk var dedi daha sonra esimi cagirdi gerekli tahlileri yaptirdk.Sperm sayisi 17 milyon morfoloji 0 spermin %75 hareketsiz cikti.doktor sikinti degil dedi.bana yumurta butucu hap ve catlama ignesi verdi.kullandim her dedigini uyguladm gebelik olusmadi.daha sonra kontrola gittigimizde sizin normal cocugunuz olur kendinizi rahat birakin dedi 3 4 ay ugrastk sonuc gene husran.esim bu arada urolojiye muayene oldu varikosel cikti doktor ameliyata gerek yok dedi.Daha sonra istanbul bezmi alem uni.hastanesi gittim burda tahliller fln yapildi rahim filmimde bi sikinti yok yukurtaliklarm icinde bisey soylenmedi esim sperm testinde morfilojo gene 0 sperm sayisi 7 milyona dusmustu hareketlilik yoktu burda bana tup bebek onerildi emin olamadim.tavsiye uzerine istanbul memorial hastenesi prof.semra hanima gittim tahlillerimi goturdum muayene etti yumurtalik kotu degil bi sorun pek yok dedi esin sperm testi versin hastanemizde eger elimdeki degerler gibi cikarsa asilama yapariz dedi varikoseli oldugunu soyledim o konun uzerinde durmadi.sperm testini yaptirdik sonuclari goturdum cok dusuk dedi morfoloji ayni deegisiklk yoktu spermler 5 milyon a dusmustu tup bebek dedi tmn dedik bi daha ay baslayim dedi.proxeed plus verdi kullandik fakat maddiyattan dolayi tedavi yarim kaldi.bi suru hastaneye gitmeyi biraktik.gectigimiz sene temmuz ayinda capaya gidip gelmeye basladik belirli araliklarda sperm testi istendi yaptirdik hepsi dusuktu doktor gen testi istedi onuda yaptirdik gen testi sonucuda normaldi.temmuzdan beri gidip geliyrz bi karara varamadilar 2 hafta once doktor esimi muayene etti varikosel cok ilerlemis bu zamana kadar niye ameliyat olmadin diyor nerdeyse bi seneden beri gidip geliyrz o kadar doktor muayene etti varikosel ameliyati demedi simdi cikmis ameliyat olucaksn diyor git gel git gel usandik artik neyse ben infertilite ye yonlendirdi sende orda muayene ol dedi oldum bi sikinti cikmadi ama hala 40 45 gunde bir adet goruyrm nedenini bilmiyrm.rapor yazdi evde gebe kalma sans vardir diye.simdi ameliyat tarihi vericek 1 ay mi olur 2 ay mi olur bilmiyrm ne zamana bos yer varsa artik zaten 3 sene oldu smdi ameliyati beklicez daha sonra iyilesme sureci oda basarili olursa cok kararsiz kaldik ozelde daha hizli hallediliyo is ama suan durum pek el vermiyo cok zaman kaybettim her kafan farkli bi ses cikti bunaldim artik bide insanlarin zirt pirt sormasi iyice moral bozuyo.Nasil bi yol izlemeliyim ne yapmaliyim ne olur yardimci olun kafam cok karisti.varikosek ameliyati basari nedir bize cok zama kaybetirirmi yardimci olursaniz sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşimde varikosel vr ameliyatı olalı 16 gün oldu sperm sayısı 82 milyondu ama ileri hareket sıfır bu yüzden..devlet hastanesi 2 yıl oyaladi gibi geliyor bize çnkü eşim varikoselin Warken dedi eşimle hiç ilgilnmedlr bna yöneldiler.. neyse özele gittk eşim ve bni kontrol etti eşimde varikoselin duyunca bide kontrollerde eşimde sıkıntı buldu o zamn kaybetmen ameliyat olan başlayalım dedi öle de oldu..inş. . Hayırlısı ile olcak. Bide ameliyat korkutucu deil eşinizi bu konuda aydınlatin yüzde 80 başarı War. Araştırın. .bizm komsumuzunda 3 senedir olmuyormuş ameliyattan sonra olmuş. . Hayırlısı ile inş. Bizde nasip olurr

özlemden nerelerdesin gelişmelerini takip ediyordum sonuçlar nasıl oldu gebelik varmı merakla bekliyoruz.

X