Merhaba arkadaşlar. Daha önce de konular açmıştım. Ama bu bizim için bir nevi başarı hikayesi gibi oldu. 4 Aralık'ta sperm testi yaptırmıştık. Çok büyük hayalkırıklığı yaşamıştık. Sayımız milyon bile değil 100.000 di. Hızlı ileri hareket %5, yerinde hareketli %37 idi. Hareketsiz ise %68.morfolojiye bakılmadı bile çünkü sayı yetersizdi. Birçok urologla gittik. Hepsi
tüp bebek dedi.Onda bile şansımız çok düşüktü. Ne yapalım diye düşünürken kendi arastirmalarim sonucu bir takım takviyeler kullandık.
3 ayın sonunda dün sperm testini yeniledik ve şok... Sayımız 34.8 milyon olmuş. Hızlı ileri hareketlimiz %50, yerinde hareketlimiz %5, hareketsiz sperm %45 olmuş. Tabi morfoloji de bakılmış. Morfoloji %3. Şimdi morfolojiyi düzeltmeye çalışacaz. Umudunuzu kaybetmeyin. Biz hep inandık.
Gelelim üç ayda neler kullandığımıza.
Proxeed plus, evicap 200 mg, selenyum, Pharmaton,berazinc cinko hapı,
Bal,polen,arisutu,ceviz karışımı günlük bir kaşık, keçiboynuzu özü günlük sabah akşam bir kaşık.
Her gün bir adet nar ve havuç.
Domates suyu çok işe yariyormus. Mercimek çorbası ve yazdan yaptığım domates soslariyla domates çorbası yaptım bol bol.
Bunlar hem sayıyı hem hızı arttiran ürünler. Bize tüp bebek diyen doktorlar bugün neler kullandığımızi, tüp bebeğe bile gerek kalmayabilecegini söylediler. Üç ay daha kullanmaya devam edeceğiz. Biz faydasını gördük. İnşallah sizde görürsünüz. Bu arada eşimde saç seyrelmesi vardı. Eşimin saçları çıktı.
Not: 41 yasin ve 41 fetih süresine de başladım. Birde Ayetel Kürsi okuyacağım. Duasiz da olmaz diye düşünüyorum. Herşey Allah'tan. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasin. Hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Not: çobançokerten çayı morfolojiyi düzeltmeye yariyormus. Bu ay itibariyle ona da başlıyoruz. Bakalım sonuç ne olacak