-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Burdan belli olmuyor ama Kan ver hemen peki direkt yaptıgın zaman mı çıktı ikinci çizgi yoksa bekledinmi bayaBen bu sabahta test yaptım belki test ile alakalıdır belkide geç döllenme teste hafif ince bi çizgi çıktı kamerada pek helli olmuyor ama gözle görünen çizgi var
Yok hemen çıktı ama testte sorun var sanırım regl oldum az önceBurdan belli olmuyor ama Kan ver hemen peki direkt yaptıgın zaman mı çıktı ikinci çizgi yoksa bekledinmi baya
Yaa jelle deneyelim bakalım hayırlısı olsun bidahakine inşallahYok hemen çıktı ama testte sorun var sanırım regl oldum az önce
Merhaba değerin 2 gözüküyor yükselebilir 5 gün sonra tekrar kan verKızlar selam aşırı mide bulantısı istifra sebebi ile acile gittim döngümün 29. günündeyim henüz regl olmadım. Biliyorum sonuç negatif ama değerim 2 mi?
Bir sürü de antibiyotik verdi doktor gebelik yok diye 2 mi canım değerim emin misin? Rahim filmi çekileli de 2 ay oldu. Bende 2 mi acaba diye endişe ettim az önce. antibiyotiği de bugün içtim. <2 demek 2 den küçük mü yoksa 2 mi onu anlamadımMerhaba değerin 2 gözüküyor yükselebilir 5 gün sonra tekrar kan ver
yani değer net gözükür kaçsa odur 2den kücük yazılışta ama saçma olmuş nedej öyle olmus anlamadımBir sürü de antibiyotik verdi doktor gebelik yok diye 2 mi canım değerim emin misin? Rahim filmi çekileli de 2 ay oldu. Bende 2 mi acaba diye endişe ettim az önce. antibiyotiği de bugün içtim. <2 demek 2 den küçük mü yoksa 2 mi onu anlamadım
Ben sipariş verdim inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize yorumları çok güzeldi bi kadın 4 sene çocuğu olmamış jeli kullandığı ay hamile kalmış hayırlısı inşallah bizimde ilk denemede tutarYaa jelle deneyelim bakalım hayırlısı olsun bidahakine inşallah
Ay hadi inşallah ya bende yarın sipeiş vereceğimBen sipariş verdim inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize yorumları çok güzeldi bi kadın 4 sene çocuğu olmamış jeli kullandığı ay hamile kalmış hayırlısı inşallah bizimde ilk denemede tutar
Ver ver hayırlısı olsun hakkımızdaAy hadi inşallah ya bende yarın sipeiş vereceğim
Kız benim kargom geldi sen sipariş verdin miAy hadi inşallah ya bende yarın sipeiş vereceğim
Verdim canım gynoseed in kendi sitesinden siparis verdim kargoda suanKız benim kargom geldi sen sipariş verdin mi
Ben trendyoldan aldım inşallah ikimiz içinde faydalı olurVerdim canım gynoseed in kendi sitesinden siparis verdim kargoda suan
Amin inşallahBen trendyoldan aldım inşallah ikimiz içinde faydalı olur
Geldi 3 tane ovulasyon 1 tane gebelik 8 tüp jel birde adet döngü takip kağıdıAmin inşallahovulasyon test hediyesi geldimi
İyi canım inşallah bu ay bize vesile olurGeldi 3 tane ovulasyon 1 tane gebelik 8 tüp jel birde adet döngü takip kağıdı
Benim jelimde geldiAminn inşallah
Canım naptın ne durumdasın ovulasyon günün geldimiAminn inşallah
Yok gelmedi henüz 2 gün oldu adetim biteli ovulasyon yapıyorum ama henüz pik değil senin geldimi gününCanım naptın ne durumdasın ovulasyon günün geldimi