- 2 Ağustos 2024
- 600
- 181
-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Yarın ilk idrarla yapıcam bugün adet olmam lazımdı olmadımCanım ne durumdasın
yaa hadi hayırlısı heyecanlandımm varmı bi belirti falanYarın ilk idrarla yapıcam bugün adet olmam lazımdı olmadım
kasık ağrım var az önce yere eğildim karnım sıkıştı bişey battı kalktım sağ kasığıma ağrı girdi ama kısa sürdü genelde duşa girdiğimde adetim sökülür eğer adet olucaksam sökülsün diye duşa girdim bakalım eğer sabah uyandığımda adet olmuşsam yapıcak bişey yok ama olmazsam hemen test yapıcam inşallah hamileyimdiryaa hadi hayırlısı heyecanlandımm varmı bi belirti falan
İnşallah hamilesindir ya seninde ilk gebeliğin mi olacakkasık ağrım var az önce yere eğildim karnım sıkıştı bişey battı kalktım sağ kasığıma ağrı girdi ama kısa sürdü genelde duşa girdiğimde adetim sökülür eğer adet olucaksam sökülsün diye duşa girdim bakalım eğer sabah uyandığımda adet olmuşsam yapıcak bişey yok ama olmazsam hemen test yapıcam inşallah hamileyimdir
Evet ilk gebeliğim olucak inşallahhhİnşallah hamilesindir ya seninde ilk gebeliğin mi olacak
Ya bilmiyorum böyle belirtiler daha ilerki zamanlarda oluyor diyorlar en erken belirtş adet gecikmesiymişKasık batması yorgunluk normalde yürüdüğümde yorulmam hemen az bişey adım attım fena yoruldum karnımda şişlik var birde akıntım var
Amin inşallahEvet ilk gebeliğim olucak inşallahhh
Hayırlısı olsunYa bilmiyorum böyle belirtiler daha ilerki zamanlarda oluyor diyorlar en erken belirtş adet gecikmesiymiş
Naptın hasta oldunmuHayırlısı olsun
Adet olmadım ama testte negatif eğer adet olmazsam 2 gün sonra tekrarlarım testiNaptın hasta oldunmu
Anladım hayırlısı olsun ya diğer aya inşallah jeli al sende. Ben bu hafta sipariş ediceöAdet olmadım ama testte negatif eğer adet olmazsam 2 gün sonra tekrarlarım testi
Bende bu hafta içinde ederimAnladım hayırlısı olsun ya diğer aya inşallah jeli al sende. Ben bu hafta sipariş ediceö
Bende öyle yapıcamBende bu hafta içinde ederim
Hakkımızda hayırlısı olsunBende öyle yapıcam
Benim esimde varikosel oldu.Biz ondan altı yıl sonra bebek sahibi olduk Alti tüp b. Denemesinden sonra kendin oldu gebelik.Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ,çok kafanıza takmayın çalısmak iyi gelir mesela.üzerinden belli bir zaman gecmeli (tabi 6 yil degil !).Umarim güzel haberi alirsiniz.Kızlar merhaba yaklaşık 5 aydır çocuk istiyoruz ama henüz nasip olmadı 2 ay önce eşimde sol tarafta varikosel çıktı aslında sperm sayısı iyi ama ileri hareketlisi azdı doktorda ameliyat dedi ve ameliyat sonrası ikinci ayın içindeyiz doktor sorun ortadan kalktı çocuk sahibi olmanızı beklicez eğer aralığa kadar olmazsa sperm testi alıcaz dedi eşi varikosel ameliyatı olan ve sonrası çocuk sahibi olanlarınız varsa yazabilir misiniz bana umut olun inşallah ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum geçen ay testlerim belirgin çıkardı bu ay hep silik ilerliyor anlıyamadım onuda yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Rabbim sizlere bağışlasın anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, varikosel ameliyattan ne kadar süre sonra gebelik oldu acabaBenim esimde varikosel oldu.Biz ondan altı yıl sonra bebek sahibi olduk Alti tüp b. Denemesinden sonra kendin oldu gebelik.Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ,çok kafanıza takmayın çalısmak iyi gelir mesela.üzerinden belli bir zaman gecmeli (tabi 6 yil degil !).Umarim güzel haberi alirsiniz.
Amin inşallahBenim esimde varikosel oldu.Biz ondan altı yıl sonra bebek sahibi olduk Alti tüp b. Denemesinden sonra kendin oldu gebelik.Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ,çok kafanıza takmayın çalısmak iyi gelir mesela.üzerinden belli bir zaman gecmeli (tabi 6 yil degil !).Umarim güzel haberi alirsiniz.
Amin inşallah bizde 2 aydır deniyoruz ameliyat sonrası olmadı henüzBenim esimde varikosel oldu.Biz ondan altı yıl sonra bebek sahibi olduk Alti tüp b. Denemesinden sonra kendin oldu gebelik.Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ,çok kafanıza takmayın çalısmak iyi gelir mesela.üzerinden belli bir zaman gecmeli (tabi 6 yil degil !).Umarim güzel haberi alirsiniz.
Ben bu sabahta test yaptım belki test ile alakalıdır belkide geç döllenme teste hafif ince bi çizgi çıktı kamerada pek helli olmuyor ama gözle görünen çizgi var