P pamuk3419 Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2024 372 139 25 Çarşamba 16:25 Konu Sahibi sevvalpapatya #321 sevvalpapatya .!.: Yok gelmedi henüz 2 gün oldu adetim biteli ovulasyon yapıyorum ama henüz pik değil senin geldimi günün Genişletmek için tıkla... Benim genelde adetten 17 gün sonra falan oluyor o da kasımın 1-2 sine denk geliyor o yuzden ben hemen adet sonrası yapmıyorum testi bugun yapıcam
sevvalpapatya .!.: Yok gelmedi henüz 2 gün oldu adetim biteli ovulasyon yapıyorum ama henüz pik değil senin geldimi günün Genişletmek için tıkla... Benim genelde adetten 17 gün sonra falan oluyor o da kasımın 1-2 sine denk geliyor o yuzden ben hemen adet sonrası yapmıyorum testi bugun yapıcam
sevvalpapatya Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 413 106 Dün 13:58 Konu Sahibi sevvalpapatya #322 pamuk3419 .!.: Benim genelde adetten 17 gün sonra falan oluyor o da kasımın 1-2 sine denk geliyor o yuzden ben hemen adet sonrası yapmıyorum testi bugun yapıcam Genişletmek için tıkla... Hm hadi bakalım inşallah bu ay hamile kalırız ikimizde
pamuk3419 .!.: Benim genelde adetten 17 gün sonra falan oluyor o da kasımın 1-2 sine denk geliyor o yuzden ben hemen adet sonrası yapmıyorum testi bugun yapıcam Genişletmek için tıkla... Hm hadi bakalım inşallah bu ay hamile kalırız ikimizde
sevvalpapatya Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 413 106 Bugün 14:33 Konu Sahibi sevvalpapatya #323 pamuk3419 .!.: Benim genelde adetten 17 gün sonra falan oluyor o da kasımın 1-2 sine denk geliyor o yuzden ben hemen adet sonrası yapmıyorum testi bugun yapıcam Genişletmek için tıkla... Tatlım yumurtlama gördün mü
pamuk3419 .!.: Benim genelde adetten 17 gün sonra falan oluyor o da kasımın 1-2 sine denk geliyor o yuzden ben hemen adet sonrası yapmıyorum testi bugun yapıcam Genişletmek için tıkla... Tatlım yumurtlama gördün mü