-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Benim genelde adetten 17 gün sonra falan oluyor o da kasımın 1-2 sine denk geliyor o yuzden ben hemen adet sonrası yapmıyorum testi bugun yapıcamYok gelmedi henüz 2 gün oldu adetim biteli ovulasyon yapıyorum ama henüz pik değil senin geldimi günün
Hm hadi bakalım inşallah bu ay hamile kalırız ikimizdeBenim genelde adetten 17 gün sonra falan oluyor o da kasımın 1-2 sine denk geliyor o yuzden ben hemen adet sonrası yapmıyorum testi bugun yapıcam
Tatlım yumurtlama gördün müBenim genelde adetten 17 gün sonra falan oluyor o da kasımın 1-2 sine denk geliyor o yuzden ben hemen adet sonrası yapmıyorum testi bugun yapıcam
Daha görmedim canım bugunun testini 8-9 gibi yapıcamTatlım yumurtlama gördün mü
Benim adetim biteli 4 gün oldu testim bu şekilde ilk defa erkenden çift çizgi gördümDaha görmedim canım bugunun testini 8-9 gibi yapıcam
Naptım tatlım testini yaptın mıDaha görmedim canım bugunun testini 8-9 gibi yapıcam
Yaptım düne göre daha koyu ama daha yumurtlama yokNaptım tatlım testini yaptın mı
Sen naptın canım yumurtlama oldumuNaptım tatlım testini yaptın mı
Testini atar mısın canımYaptım düne göre daha koyu ama daha yumurtlama yok
Ben bugünde test yaptım elimde ovulasyon vardı birde jelin içinden çıkan testle yaptım yine pik gözüküyorSen naptın canım yumurtlama oldumu
Testini atar mısın canım
Senin yumurtlaman gelmis jeli kullandınmı birde benim geçen seneden kalan ovulasyın testlerim vardı onunka yaptım ama bugun bir baktım paketinde son kullanma tarihi 2024.08.15 yazıyor 2 ay geçmiş birşey olurmu acabaBen bugünde test yaptım elimde ovulasyon vardı birde jelin içinden çıkan testle yaptım yine pik gözüküyor
Bu jelin içinden çıkan test mi2 kasım bugunki testim şimdi yaptım
Dün kullandım bugünde eşim işe gitmeden kullanıcam bakalım hayırlısı olsunSenin yumurtlaman gelmis jeli kullandınmı birde benim geçen seneden kalan ovulasyın testlerim vardı onunka yaptım ama bugun bir baktım paketinde son kullanma tarihi 2024.08.15 yazıyor 2 ay geçmiş birşey olurmu acaba
Tarihi geçtiği içinde böyle çıkmış olabilir2 kasım bugunki testim şimdi yaptım
Evet kaset olan bugun ki strip olan dünki testimBu jelin içinden çıkan test mi
Bende bugun kullandım bakalımDün kullandım bugünde eşim işe gitmeden kullanıcam bakalım hayırlısı olsun
Benim yumurtlamam erken oldu ilk defa bakalım hayırlısı olsunEvet kaset olan bugun ki strip olan dünki testim
Bende kullandım hayırlısı olsun hakkımızdaBende bugun kullandım bakalım