- 2 Ağustos 2024
- 593
- 175
-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Ben femometer uygulamasını kullanıyorum orda en erken ayın 13 ünde gebelik testi yap diyoŞimdi ne zaman belli olur acaba
Anladım canım bende hafif hafif kramplar var kasığımdaBen femometer uygulamasını kullanıyorum orda en erken ayın 13 ünde gebelik testi yap diyo
Benim bugün sol kasığıma girdi ağrı bir kere o kadarAnladım canım bende hafif hafif kramplar var kasığımda
Benim bacaklarım sızlıyor yaBenim bugün sol kasığıma girdi ağrı bir kere o kadar
Ayy acaba döllenme oldumu inşallah bebiş tutunurBenim bacaklarım sızlıyor ya
İnşallah daha cok erken test yapmak istiyorumdaAyy acaba döllenme oldumu inşallah bebiş tutunur
Çok erken tatlım ama inşallah gebesindirİnşallah daha cok erken test yapmak istiyorumda
İnşallah ya nasıl sabırsızlanıyorum anlatanamÇok erken tatlım ama inşallah gebesindir
Bende ya ovulasyon sonrası 2. Günüm günler geçsinnnnnİnşallah ya nasıl sabırsızlanıyorum anlatanam
19 ağustosta oldu 18 kasımda randevusu varsenin eşin ne zaman ameliyat olmuştu
Benim eşimde 20 Ağustosta oldu aralığın ortası sonu gibi muayeneye gidicez19 ağustosta oldu 18 kasımda randevusu var
Nasıl aralık ya kasımda gitmeniz gerekiyor 3. Ay test vermesi gerekiyorBenim eşimde 20 Ağustosta oldu aralığın ortası sonu gibi muayeneye gidicez
Bizim doktor aralıkta gelin dedi aralığa kadar inşallah hamile kalır eşin dedi sorunu giderdik beklicez dedi aralığa kadar olmazsa tekrar test vericeksin dediNasıl aralık ya kasımda gitmeniz gerekiyor 3. Ay test vermesi gerekiyor
Allah allah saçmalık ya normalde 3. Ve 6. Ayda sperm testi alınıyor yanlıs mı hesapladı doktor acabaBizim doktor aralıkta gelin dedi aralığa kadar inşallah hamile kalır eşin dedi sorunu giderdik beklicez dedi aralığa kadar olmazsa tekrar test vericeksin dedi
Bizde kasımda çağırıcak diye bekliyorduk sonra dedi aralık sanırım 3 aydan sonra etkisini net gösteriyormuş 1 ayda bize şans tanıdı galibaAllah allah saçmalık ya normalde 3. Ve 6. Ayda sperm testi alınıyor yanlıs mı hesapladı doktor acaba
Bilmiyorum artıkBizde kasımda çağırıcak diye bekliyorduk sonra dedi aralık sanırım 3 aydan sonra etkisini net gösteriyormuş 1 ayda bize şans tanıdı galiba
İnşallah hamile kalırım aralığa kadar doktora tatlı alırım hemennBilmiyorum artık
Ay inşallah ya bende öyle yapıcam hahaİ
İnşallah hamile kalırım aralığa kadar doktora tatlı alırım hemenn
Hayırlısı olsun inşallahhAy inşallah ya bende öyle yapıcam haha