- Konu Sahibi sevvalpapatya
İnşallah jel ile denemeyi düşünüyorum diğer ayHadi ya olsun bir sonraki ay denersin tekrardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah jel ile denemeyi düşünüyorum diğer ayHadi ya olsun bir sonraki ay denersin tekrardan
Evet dene dene bende olmazsa bu ay tekrar deneyeceğim bakalımİnşallah jel ile denemeyi düşünüyorum diğer ay
Varikosel için spermogram testi verdiniz mi tekrardan istedimi doktorunuzİnşallah jel ile denemeyi düşünüyorum diğer ay
İstedi ama 3 ay dolmadı daha 19 kasımda 3 ay olacak bekleyeyimmi senceVarikosel için spermogram testi verdiniz mi tekrardan istedimi doktorunuz
O güne kadar deneyin olmazsa zaten testi verin bizimde doktorumuz aralığa kadar zaman tanıdı dedi o zaman kadar bekliyelim önünüzde bir engel kalmadı olmasını bekliyicez dedi aralığa kadar olmazsa test vericez bizde 4 ay sonraya attı testiİstedi ama 3 ay dolmadı daha 19 kasımda 3 ay olacak bekleyeyimmi sence
Sizce jeli şimdi alayımmı yoksa 3. Ayda test versin sonucu cıkınca duruma göre mi alayımO güne kadar deneyin olmazsa zaten testi verin bizimde doktorumuz aralığa kadar zaman tanıdı dedi o zaman kadar bekliyelim önünüzde bir engel kalmadı olmasını bekliyicez dedi aralığa kadar olmazsa test vericez bizde 4 ay sonraya attı testi
Bence al belki tutucak bu ay bende eğer hamile değilsem alıcam jeli içinde 8 tüp var 2 aydan fazla yeter benceSizce jeli şimdi alayımmı yoksa 3. Ayda test versin sonucu cıkınca duruma göre mi alayım
Bence bekleyin , bizden de 3. Ayda istedi bu ay sonu doluyor gidip vericez inşallah.. erken giderseniz sonuçlar canınızı sıkabilir çünkü yenilenme süreci varmışş günü güne giderseniz en azından içiniz rahat eder tam tarihinde gittiğiniz için zaten ameliyattan sonra 6 ay psikolojik olarak rahat olup canınızı sıkmayın hiç tanıdığımızda ameliyat olmuştu 6 ay olmamış 7. Ayda tüp bebek için randevuya gideceklerinde öğrenmişler hamile olduğunu bana da söylediler 6 ay kafanız rahat olsun psikolojini bozma diye kendimizi de rahat bırakmamız gerek aslındaİstedi ama 3 ay dolmadı daha 19 kasımda 3 ay olacak bekleyeyimmi sence
Ben soruyu yanlış anlamışım testi veriyimmi anladımBence bekleyin , bizden de 3. Ayda istedi bu ay sonu doluyor gidip vericez inşallah.. erken giderseniz sonuçlar canınızı sıkabilir çünkü yenilenme süreci varmışş günü güne giderseniz en azından içiniz rahat eder tam tarihinde gittiğiniz için zaten ameliyattan sonra 6 ay psikolojik olarak rahat olup canınızı sıkmayın hiç tanıdığımızda ameliyat olmuştu 6 ay olmamış 7. Ayda tüp bebek için randevuya gideceklerinde öğrenmişler hamile olduğunu bana da söylediler 6 ay kafanız rahat olsun psikolojini bozma diye kendimizi de rahat bırakmamız gerek aslında
Yok canım sence jeli kullanayımmı 3. Ay dolmadanBen soruyu yanlış anlamışım testi veriyimmi anladım
Bende baktım o jele fakat size bir öneride bulunup bir yorum yapamıcam çünkü belki vesileniz olacak belki olmayacak fakat kendi adıma kullanmayı şuanlık düşünmüyorum en azından ameliyatın 6 ayı doldurmasını beklemek istiyorum jel ileri hareketlilikte sorun varsa daha çok işe yarıyormuş sanırım birde sperm test sonuçlarını da görmeden hassas bir bölgeye içinde ne olduğunu garanti etmediğim birşeyi denemek istemiyorum açıkcasıYok canım sence jeli kullanayımmı 3. Ay dolmadan
Sizde bir problem varmı horman testleri,tüpler vs eşinizdeki problem varikosel miydi sadece, benim tanıdığım kişinin 2,3 yıl çocukları olmadı varikosel ameliyatından 6 sonra oldu hatta şöyle söyleyim 3 tanıdığım varikosel sorunu yaşadı birisi ameliyattan 1 ay sonra birisi 6 ay sonra birisi 4 yıl hamile kalmayıp ameliyattan 1 yıl sonra hamile kaldıYok canım sence jeli kullanayımmı 3. Ay dolmadan
Şöyle söyleyeyim bende pcos var denildi fakat sadece lh hormonum yüksekti bende kilo verdim ve o da düştü herhangi bir problem yok suan adetlerimde düzenli oluyor eşimde varikosel vardı grade 3 sperm sayısı normal morfoloji ve ileri hız çok düşük çıktı ameliyat oldu hatta bugun tam 2. Ayı kasım 19da tekrar gidecek doktora test verecek ileri hız düşük oldugu için jeli kullanmak istiyorum bende açıkçası 2 yıllık evliyim hiç korunmadık nasıl hasretim bebeğe bir bilsen o yüzden her yolu denemek istiyorum belki vesile olur diye Allah büyük birde tek çocugum ben o yuzden hep erken anne olmak ve çok çocugumun olmasını istiyordum rabbim daha nasip etmedi ama bir gün olacak inanıyorumSizde bir problem varmı horman testleri,tüpler vs eşinizdeki problem varikosel miydi sadece, benim tanıdığım kişinin 2,3 yıl çocukları olmadı varikosel ameliyatından 6 sonra oldu hatta şöyle söyleyim 3 tanıdığım varikosel sorunu yaşadı birisi ameliyattan 1 ay sonra birisi 6 ay sonra birisi 4 yıl hamile kalmayıp ameliyattan 1 yıl sonra hamile kaldı
İnşallah canım benim, bende 2 yıl olacak neredeyse evliyim aynı şekilde eşimde çift taraflı varikosel vardı sperm sayıları düşüktü,ileri hareketlilik ameliyattan önce keçiboynuzu kürü içmişti değerlerinde yükseliş olmuştu ileride fakat dediğim gibi ağrı kesicinin bile ne çok yan etkisi var bak sizde şuan problem yok jeli kullandığınızda kesin iyi olacak diye birşey de yok ben kendime adıma çevremdeki bunu yaşayan insanlarında tavsiyesi ile sabderip beklemeyi düşünüyorum ki çok hasas bir bölge ilerde ne tür sorunlar doğuracağını bile bilmediğim bir şey gebelik oluşsa bile.. 6 ay sonra düşüncem değişebilir ama bu süreci atlatmak istiyorum sabretmek gerek kasım 19 a da az kalmış bir bakarsınız test sonucuna belki de gerek bile kalmayacak.. ameliyattan sonra tüm değerleri sıfırlanıp yenileniyor diye biliyorum spermlerin.. belki ileri hızınız düzelmiştir belki aynıdır bilemiyorum bende istiyorum fakat vardır Allah'ın bir bildiği deyip biraz daha sabretmekte zarar olmaz yine de tercih sizin tabi biz 11 gün sonra test vericez buraya da yazarım umarım umudumuz tazelenir,her birimizinŞöyle söyleyeyim bende pcos var denildi fakat sadece lh hormonum yüksekti bende kilo verdim ve o da düştü herhangi bir problem yok suan adetlerimde düzenli oluyor eşimde varikosel vardı grade 3 sperm sayısı normal morfoloji ve ileri hız çok düşük çıktı ameliyat oldu hatta bugun tam 2. Ayı kasım 19da tekrar gidecek doktora test verecek ileri hız düşük oldugu için jeli kullanmak istiyorum bende açıkçası 2 yıllık evliyim hiç korunmadık nasıl hasretim bebeğe bir bilsen o yüzden her yolu denemek istiyorum belki vesile olur diye Allah büyük birde tek çocugum ben o yuzden hep erken anne olmak ve çok çocugumun olmasını istiyordum rabbim daha nasip etmedi ama bir gün olacak inanıyorum
İnşallah canım benim, bende 2 yıl olacak neredeyse evliyim aynı şekilde eşimde çift taraflı varikosel vardı sperm sayıları düşüktü,ileri hareketlilik ameliyattan önce keçiboynuzu kürü içmişti değerlerinde yükseliş olmuştu ileride fakat dediğim gibi ağrı kesicinin bile ne çok yan etkisi var bak sizde şuan problem yok jeli kullandığınızda kesin iyi olacak diye birşey de yok ben kendime adıma çevremdeki bunu yaşayan insanlarında tavsiyesi ile sabderip beklemeyi düşünüyorum ki çok hasas bir bölge ilerde ne tür sorunlar doğuracağını bile bilmediğim bir şey gebelik oluşsa bile.. 6 ay sonra düşüncem değişebilir ama bu süreci atlatmak istiyorum sabretmek gerek kasım 19 a da az kalmış bir bakarsınız test sonucuna belki de gerek bile kalmayacak.. ameliyattan sonra tüm değerleri sıfırlanıp yenileniyor diye biliyorum spermlerin.. belki ileri hızınız düzelmiştir belki aynıdır bilemiyorum bende istiyorum fakat vardır Allah'ın bir bildiği deyip biraz daha sabretmekte zarar olmaz yine de tercih sizin tabi biz 11 gün sonra test vericez buraya da yazarım umarım
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder çevremde o kadar arkadaşım akrabalarım benden sonra evlenenler herkesin cocugu oldu insan ister istemez üzülüyor ben o yuzden jeli de denemek istiyorum buradan görüştüğüm çok arkadaş hamile kaldı bende deneyeyim diyorumumudumuz tazelenir,her birimizin
Seni çok çok iyi anlıyorum canım içinde kalacağına dene gitsin Rabbim inşallah vesile kılar inşallahAmin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder çevremde o kadar arkadaşım akrabalarım benden sonra evlenenler herkesin cocugu oldu insan ister istemez üzülüyor ben o yuzden jeli de denemek istiyorum buradan görüştüğüm çok arkadaş hamile kaldı bende deneyeyim diyorum
Amin inşallah canım ya rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere de hayırlı anne baba olmayı nasip etsinSeni çok çok iyi anlıyorum canım içinde kalacağına dene gitsin Rabbim inşallah vesile kılar inşallah
Aminnn inşallah canım inşallahAmin inşallah canım ya rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin
Canım ne durumdasınBence al belki tutucak bu ay bende eğer hamile değilsem alıcam jeli içinde 8 tüp var 2 aydan fazla yeter bence