- 2 Ağustos 2024
- 600
- 181
-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Tatlım internette böyle bir yazı çıktı progesteron hormonuAdet günümu beklicem artık canım 5 gün var progesteron hormonunw baktirdim bugün 13.9 çıktı ne demek oluyor acaba
Evet evet progesteron 13.9 çıktı yumurtlamadan itibaren 10.gun de ne demek biliyor musun canım doktor bak demiştiBeta sonradanda yükselebilir yani
Evet kesinliklee progesteron 13.9 çıktı yumurtlamadan itibaren 10.gun de ne demek biliyor musun canım doktor bak demiştiEvett ALLAH’tan ümit kesilmez
Ne demek oluyor yani benim yumurtlama sonrası mi yoksa hamilelik 1.trimester mi anlamadimTatlım internette böyle bir yazı çıktı progesteron hormonu
- Yumurtlama öncesi < 0.89
- Yumurtlama ≤ 12
- Yumurtlama sonrası 1.8-24
- Hamilelik 1. trimester 11-44
- Hamilelik 2. trimester 25-83
- Hamilelik 3. trimester 58-214
1.trimeser olabilir ama 5 gün varya yumurtlama sonrasıda olabilirNe demek oluyor yani benim yumurtlama sonrası mi yoksa hamilelik 1.trimester mi anlamadim
Anladım herşey 5 güne belli olcak o zaman1.trimeser olabilir ama 5 gün varya yumurtlama sonrasıda olabilir
Kızlar bu jel nedir nasıl kulanılır faydası nedir bilgi verebilirmisinizEvet bu ay ilk defa jel kullandım
Bir gebe günlüğü diye bir sayfa var canim ordan buldum ben ileri hareketliliği sıkıntılı olan erkeklerin spermini yumurtaya ulaştırmaya yarayan bir jel ilişki oncesinden 5 dk önce kendi içine sikiyorsun degerlendiriyorsun, böyle hamilelik yaşayanlar da mevcutKızlar bu jel nedir nasıl kulanılır faydası nedir bilgi verebilirmisiniz
Çok teşekkür ederimBir gebe günlüğü diye bir sayfa var canim ordan buldum ben ileri hareketliliği sıkıntılı olan erkeklerin spermini yumurtaya ulaştırmaya yarayan bir jel ilişki oncesinden 5 dk önce kendi içine sikiyorsun degerlendiriyorsun, böyle hamilelik yaşayanlar da mevcut
Farklı bi test alıp yaptınmı farklı marka yaniAnladım herşey 5 güne belli olcak o zaman
Bende bu ay alıp deneyeceğimKızlar bu jel nedir nasıl kulanılır faydası nedir bilgi verebilirmisiniz
Anladım canımElimde 1 tane var merkeze çıkamadım o yüzden pazar günü yapıcam onu
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim
Yok yapmadım canım mecbur beklicem acele etmiyim bakalim ne olcak 5 gün kaldı zaten sende durumlar nasıl şuandaFarklı bi test alıp yaptınmı farklı marka yani
AynennnAnladım herşey 5 güne belli olcak o zaman
Bende eğer pazar günü adet olursam diğer aya o jeli deneyeceğim ama inşallah adet olmammBende bu ay alıp deneyeceğim
İnşallah rabbim hepimzie sağlıklı sıhhatli evlat nasip eylesinBende eğer pazar günü adet olursam diğer aya o jeli deneyeceğim ama inşallah adet olmamm
Ben regl oldum yaYok yapmadım canım mecbur beklicem acele etmiyim bakalim ne olcak 5 gün kaldı zaten sende durumlar nasıl şuanda
Aminnnnİnşallah rabbim hepimzie sağlıklı sıhhatli evlat nasip eylesin
Hadi ya olsun bir sonraki ay denersin tekrardanBen regl oldum ya