- 2 Ağustos 2024
- 600
- 181
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Zaman geçsinnn çok heyecanlandımmÖğleden sonra 3 gibi falan çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman geçsinnn çok heyecanlandımmÖğleden sonra 3 gibi falan çıkar
Senin adetin geciktimiÖğleden sonra 3 gibi falan çıkar
Hahah geçer geçerZaman geçsinnn çok heyecanlandımm
Yok henüz değil pco olduğu için tam bilemiyorum ya 3 gün var adete yada 5 gün canımSenin adetin geciktimi
İşte bu yüzden test yapmak istemiyorum umutlanmak istemiyorumYaa üzüldüm
Hadi bakalım heyecanlandım kız sen simdi sürekli e nabızda gezersin ahhaÖğleden sonra 3 gibi falan çıkar
Evett çıkmamış halaHadi bakalım heyecanlandım kız sen simdi sürekli e nabızda gezersin ahha
Bende diğer ay için jel sipariş edicem sen birgebengüblüğü sayfasından mı aldın yoksa trendyldan mıEvett çıkmamış hala
Trendyoldan aldım beta 0 çıkmış canım suanlik yok gözüküyor daha adetime var adet gecikmesinde bakcamBende diğer ay için jel sipariş edicem sen birgebengüblüğü sayfasından mı aldın yoksa trendyldan mı
Ee niye silik çıkıyor testlerTrendyoldan aldım beta 0 çıkmış canım suanlik yok gözüküyor daha adetime var adet gecikmesinde bakcam
Haklısın canımİşte bu yüzden test yapmak istemiyorum umutlanmak istemiyorum
Üzüldüm ya keşke pozitif çıksaydıTrendyoldan aldım beta 0 çıkmış canım suanlik yok gözüküyor daha adetime var adet gecikmesinde bakcam
Trendyoldan aldım beta 0 çıkmış canım suanlik yok gözüküyor daha adetime var adet gecikmesinde bakcam
Adet günümu beklicem artık canım 5 gün var progesteron hormonunw baktirdim bugün 13.9 çıktı ne demek oluyor acabaTekrar test yapsana tatlım
Nasip daha geç değil hicbirsey için canım 5 gün sonra anlarızÜzüldüm ya keşke pozitif çıksaydı
Beta sonradanda yükselebilir yaniNasip daha geç değil hicbirsey için canım 5 gün sonra anlarız
Ovulasyon testi yapacağına gebelik testi yapsanaAdete 4 gün var ovulasyon testim böyle pik olması lazım dimi gebelik için
Evett ALLAH’tan ümit kesilmezNasip daha geç değil hicbirsey için canım 5 gün sonra anlarız
Elimde 1 tane var merkeze çıkamadım o yüzden pazar günü yapıcam onuOvulasyon testi yapacağına gebelik testi yapsana