- 2 Ağustos 2024
- 601
- 181
-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Aminnn inşallahBir kaö gündür okuyorum hepinizin yazdıklarınızı inşallah güzel haber alırsınız inşallah
Aminn canım inşallahHadi hayırlısı canım inşallah pozitifi görürsün
Bende 23
Cuma sabahı yapıcam canımPamuk sen test yapıcak mısın sabah
Sen jel kullanmıştın dimi
Evet bu ay ilk defa jel kullandımSen jel kullanmıştın dimi
Tamam canım ay sen hala adet olmadın hamile olma şansın aşırı çoooookkCuma sabahı yapıcam canım
Of heyecanlandım kızz haha hala kendime umut vermiyorumTamam canım ay sen hala adet olmadın hamile olma şansın aşırı çoooookk
Ay inşallah bakalım ne olcak merak ediyorum bende sabah ilk idrarla yaptım çok silik şekilde çıktı kaset testte ama bilemedim böyle çıkar mı , 4-5 gündür yapiyodum her gün dün ve bugün çıktı sadece testte bilemedim o yüzden en belirgini eğer varsa mide bulantisi ya hormonlar yükseldiği için yada bilemiyorum gece gündüz çok midem bulanıyor göğüslerim bugün hafif hafif acımaya da başladı , sende uapsana artık testVesile oldu
Kızlar ben elendim kahverengi leke gelmiş mukus şeklindeAy inşallah bakalım ne olcak merak ediyorum bende sabah ilk idrarla yaptım çok silik şekilde çıktı kaset testte ama bilemedim böyle çıkar mı , 4-5 gündür yapiyodum her gün dün ve bugün çıktı sadece testte bilemedim o yüzden en belirgini eğer varsa mide bulantisi ya hormonlar yükseldiği için yada bilemiyorum gece gündüz çok midem bulanıyor göğüslerim bugün hafif hafif acımaya da başladı , sende uapsana artık test
Hadi ya geçmiş olsun canım belki gir sonraki ay senin olur bende iç hastaliklarina rutin kan verdim beta da aldı bakalım kaç cikicak öğleden sonra cikcak , normal kan da MPV çok az yükselmiş neden diye baktım hamilelikten oluyormuş hadi inşallah diyorumKızlar ben elendim kahverengi leke gelmiş mukus şeklinde
Yaa nasıl umut vermiyorsun kız 2 gün gecikmen olmuş olduOf heyecanlandım kızz haha hala kendime umut vermiyorum
Yaa üzüldümKızlar ben elendim kahverengi leke gelmiş mukus şeklinde
Beta çıkınca direk haber ver çok merak ettimHadi ya geçmiş olsun canım belki gir sonraki ay senin olur bende iç hastaliklarina rutin kan verdim beta da aldı bakalım kaç cikicak öğleden sonra cikcak , normal kan da MPV çok az yükselmiş neden diye baktım hamilelikten oluyormuş hadi inşallah diyorumacaba olabilir mi bundan önceki hiçbir tahlilde çıkmadı böyle bu değer hastaligim falan da yok
VeririmBeta çıkınca direk haber ver çok merak ettim
Ne zaman çıkarVeririm
Öğleden sonra 3 gibi falan çıkarNe zaman çıkar