- Konu Sahibi delinefsim
- #7.721
İinsallh..bu ay berejet ayimiz oolur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah tatlım inşallah ya çok heyecanlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İinsallh..bu ay berejet ayimiz oolur.
kızlar merhabalar ne zamandr gelemedım. teyze oldum
bool bo l bebek kokusu cektım ıcıme oyle guzelkı
rabbım hepımıze nasıp eder ıns tez zamanda hayırlısı ıle.
asılama yaptıranlar neler yaptınız beklemeye gectınız mı nasılsınz?
cuma gunu adetı beklıyorum bakalım baslayacagm bende
Kizz hhicc haber vermedunn..tup bebek yapiyorum diye...insalkh kan testinde pozitif cikar..kac guunluk embrio yeerleestirsim..kac embrio..
tebrik ederim tatlımmm....sağlıkla kucağına almayı nasp etsin Rabbim![]()
Aşk olsun hiç haberimiz yok ne güzel canım çok sevindim hadi bu ay baya hamile haberi alacağız demek sırada delinefsim var
Niye canim sen nerdesin suan , daha once yurtdisindamiydin ? Kesinlikle davulun seai uzaktan hos gelir derler ama gorundugu gibi degil hersey . Sicaktann tabiki canimmm derece 50 nin ustune cikiyor 😬😬😬Kesinlikle zaten bende resmen hafiza kaybi basladi bu yasta sebebide cok dusunmek strees diye dusunuyorum.Keisnlikle hayat cok zor yabanci ulkelerde ben bile buraya gelene kadar guzel gelirdi ama degilmis.Davulun sesi uzaktan hoss gelirmis sozu cok dogru.Bu arada neden kapali heryer 1-4 arasi sicak diyemi baska bir sebebi mi var
kızlar çok ani bir kararla yaptırdık geçen ay iki arkadaşımızın bebeklerini gördük ve en yakın tarihte yaptırma kararı aldım adetin ilk günü birden eşime yarın doktordan randevu alalım dedim oda aramış sadece 2 günde karar verdik biraz borç biraz aile yardımı ile giriştik 😊😊3.embriyosu 2 tane transfer edildi yarın 12.gun bugün idrarda silik çizgiyi gördüm 8.günde de yapmıştım bişey çıkmamıştı çok mutluyum darısı sizlerin başına inşallah bakalım yarın sonuç ne çıkacak
Canim cok sevndiim..hayirlisi bebegin daha fazla bkletmemis..hayirli ile kuucagina alirssin insallh..bnim de 3 ggun embruoau tek embrio trasfeer edildi..insallnb. Bnde pozitf sonuc alirim
Slm kizlar ben bu siteye yeniuye oldm bende 5senelik ewliiym temmuz 2012de asila yaptm tutmadi haziran 2013 te esim tek tarafli varikosl aml oldu subat 2014 ben. Sapli myom ameliyati oldum esimin ameliyattn once 5miyonken amelyattan sonra buay test yaptik 74milyon cikti ama morfolojisi bozuk ileri hizda %9 cikti dr asilama onerdebilmiyorum napcaz dusunuyoruz benim hikayemde bu araniza geldm kizlar burda herkez birbirine disardaki hayattan daha cok destekci Rabbim hepimize guc kuvvet versin hakkimizda hayirlisi insallah
Evet canım öyle burasi çok güzel ortam insan rahatliyor.sayiniz iyi canım tekrar aşılama yaptırabilirsiniz .bende bu ay ilk defa aşı yaptırdım bakalım ne olsun[/QUOTE canm sagolasin rabbim insallah tum cacok isteyenlerin kucaklafini bos birakmasin nezaman belli olacak senin ay hadi insallah hayirli haberlerini aliriz. Tatlim
11 haziran canım test günüm bakalım kısmet herşey .Allah isteyen herkese nasip etsinEvet canım öyle burasi çok güzel ortam insan rahatliyor.sayiniz iyi canım tekrar aşılama yaptırabilirsiniz .bende bu ay ilk defa aşı yaptırdım bakalım ne olsun[/QUOTE canm sagolasin rabbim insallah tum cacok isteyenlerin kucaklafini bos birakmasin nezaman belli olacak senin ay hadi insallah hayirli haberlerini aliriz. Tatlim
11 haziran canım test günüm bakalım kısmet herşey .Allah isteyen herkese nasip etsin
Tmm tatlim rabbim hayirlisini versin yani safak 9kaldi bend seninle birlikte sayicam merakla bekliorm bebegm dikkat et kendine![]()
Tmm tatlim rabbim hayirlisini versin yani safak 9kaldi bend seninle birlikte sayicam merakla bekliorm bebegm dikkat et kendine![]()
Tamam tatlım benim dışımda 3 kişi daha var aynı tarihte aşılama ve tüp sonucu bekleyen 11 haziran burası baya hareketli olur:)
kaçıncı gündesin kivi ve ananas ye
Merhaba kızlar;
Bi kaç öneriye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
3 yıllık evliyim eşimde varikosel var ileri hızlı sayısı düşük % 8,klomen kullandım bir ay olmadı,sonra kist oldu bekledim.üçüncü ay klomen çatlatma iğnesi yaptırdım.şuan bekledemedeyim ama pek umudum yokdoktorum bu defada olmazsa aşılama,tutmazsa tüp bebek dedi.ben diyorum ki aşılama ile tutma ihtimali var mı sizce.yoksa direkt tüp bebekmi yaptıralım.önerilerinizi bekliyorum.çok ihtiyacım var kafam allak bullak:18::18::18:
Merhaba kızlar;
Bi kaç öneriye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
3 yıllık evliyim eşimde varikosel var ileri hızlı sayısı düşük % 8,klomen kullandım bir ay olmadı,sonra kist oldu bekledim.üçüncü ay klomen çatlatma iğnesi yaptırdım.şuan bekledemedeyim ama pek umudum yokdoktorum bu defada olmazsa aşılama,tutmazsa tüp bebek dedi.ben diyorum ki aşılama ile tutma ihtimali var mı sizce.yoksa direkt tüp bebekmi yaptıralım.önerilerinizi bekliyorum.çok ihtiyacım var kafam allak bullak:18::18::18:
Slm kizlar ben bu siteye yeniuye oldm bende 5senelik ewliiym temmuz 2012de asila yaptm tutmadi haziran 2013 te esim tek tarafli varikosl aml oldu subat 2014 ben. Sapli myom ameliyati oldum esimin ameliyattn once 5miyonken amelyattan sonra buay test yaptik 74milyon cikti ama morfolojisi bozuk ileri hizda %9 cikti dr asilama onerdebilmiyorum napcaz dusunuyoruz benim hikayemde bu araniza geldm kizlar burda herkez birbirine disardaki hayattan daha cok destekci Rabbim hepimize guc kuvvet versin hakkimizda hayirlisi insallah
Bende daha yeni oldum icin kimin ne yaptini bilmiyorum ilk ginden milletede sıkınti vermek istemedm sen cvp yazdign icin sana yazdm zamanla ogrencem bende bebisim
Canim bzdee 3 yildr istiyoruz...esim de varikosel vatdi..ameliyat oldu 9 ay once ama deegerler yukselmedi..simdi tup bebek yaptik..aasilamaya yeteck degerler yojtu..nasip..10 haziranda belli olack ..