Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selm..hos geldiin..canim ameliyattn sonra yukselms sayiniiz .tekrar asilama yap bnce biseyy kaybertmezsib blki kazanirsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bende istiyorum ama ilk asilamamda canm cok yanmisti ve o zamanlar bisey bilmiyordum bosyere yaptirdimi ogrenince deliye donmustm simdk biraz tedirginim acikcasi drlar ticarete dokmus bu isi para delisi bi dr denk geldm oda asilama yapti 5milyonla sonra bi ogrendm 1ml olmasi gerekiyormus meger cektigim aciyami yanaym umutlarimami emegimemi esimin uzuntusunemi yanaym bilemdm simdi biraz endiseliyim anlican tatlim

İyi gecelr kizlar icinizde çaksir otu kullanan varmi ise yariyormu ya ben yeni duydmda merak ediyorum yarfimci olursaniz sevinirim

Merhaba cnm. Esin ameliyat olmadi saniriim..tup bebk sansu yulserk..asiilama da tutma sansi varr dusuk birr sans ama var..hizi dusukse asilama yapiyorlar mi ki..

merhaba,ya biz özele gittik ürolog ameliyat dedi,biz istemedik sonra kadın doğumcuya eşimin sonuçlarını gösterdik yine özelde oda hiç ameliyat demedi aşılama yapalım olmazsa tüp bebek dedi.şimdi burda okuduğum kadarıyla aşılama olmuyormu bu hızla

Merhaba canım. Ne güzel canım bende yeni teyze oldum sıra bize geldi galiba. Benim çarşamba günü aşılamam oldu canım Beklemedeyim inş. Adet olmazsın canım

inşallah canm sende guzel haber verırsın:16:

İyi gecelr kizlar icinizde çaksir otu kullanan varmi ise yariyormu ya ben yeni duydmda merak ediyorum yarfimci olursaniz sevinirim

canm ben gecen ay kullandırdım esıme. bu ay asılama yapılacak bakalm testte cıkarsa degısıklık yazarım. ıns ters tepmez

merhaba,ya biz özele gittik ürolog ameliyat dedi,biz istemedik sonra kadın doğumcuya eşimin sonuçlarını gösterdik yine özelde oda hiç ameliyat demedi aşılama yapalım olmazsa tüp bebek dedi.şimdi burda okuduğum kadarıyla aşılama olmuyormu bu hızla

Sayınız ve hızınız ne canim ? Varikosel varsa canım ameliyat olun bence allah korusun ameliyat öncesi aşılama ya da tüp yaparsanız düşük olur demişti dr.en azından sağlıklı gebelik olur demişti ameliyat sonrası değerler normale döndü canım bence ilk ameliyat sart

Canm sagol cvp yazdigin icin nediyelim biraz zor biraz zahmetli bi yoldan geciyoruz ama mukafatini ins goruruz tatlm on haziran ins sizin hanenize gunes gibi dogsun mutlulugunuz iki kat daha fazla artsin tatlm nerde isteyen varsa herkeze nasip etsin mevlam

İnsallh cnm..Rabbim hepimizn yarrdiimcisi oolsun..

Ya bende istiyorum ama ilk asilamamda canm cok yanmisti ve o zamanlar bisey bilmiyordum bosyere yaptirdimi ogrenince deliye donmustm simdk biraz tedirginim acikcasi drlar ticarete dokmus bu isi para delisi bi dr denk geldm oda asilama yapti 5milyonla sonra bi ogrendm 1ml olmasi gerekiyormus meger cektigim aciyami yanaym umutlarimami emegimemi esimin uzuntusunemi yanaym bilemdm simdi biraz endiseliyim anlican tatlim

Anladiim..cnm yasadigimz surec cok zor bir surec ..neler yadiyoruzz..sadece bi biz Biliyoruz..elimzden geleni yapiyorz..hakkizda hayirlisi..Rabbm hepimxe yardim edr ve evlat sahibi olurz insalkh.

Canim caksir otu kuru..keci boynuzu kuru iydr diyor bzde bir fayda olmadi faydasi oknkkar var tabikiu de..

Szn hiz %8 di sanirim..ama dusuk bnce..asilamada. Onemlli olan hiz ve morf. İmis..

Gozun aydinn ttatlim..insalkh bizlerde o gunleri gorecz...sende belirti varr Miydi..

inşallah cnm sizlerde göreceksiniz bnm belirti çoktu 5.gun şiddetli kasık ağrısı ve sonrasında ara ara devam etti şuan da var 7.gun bulantım başladı ve gazım vardı baş dönmesi vardı yani bu kadar belirti olmaz dedim tutmadı heralde dedim ama bnm vücudum biraz hassas çok şey algıladım bide kokulara karşı aşırı hassasiyet herkesin dikkatini çekti bütün kokuları alıyorum 😊😊

inşallah cnm sizlerde göreceksiniz bnm belirti çoktu 5.gun şiddetli kasık ağrısı ve sonrasında ara ara devam etti şuan da var 7.gun bulantım başladı ve gazım vardı baş dönmesi vardı yani bu kadar belirti olmaz dedim tutmadı heralde dedim ama bnm vücudum biraz hassas çok şey algıladım bide kokulara karşı aşırı hassasiyet herkesin dikkatini çekti bütün kokuları alıyorum 😊😊

Anladim cnm..herjeste farkli oluyorr sanirim..

Gözün Aydın seremcem :) çok sewindim senin adına inşallah bizde o günleri görürüz (âmin ) canım senin tip bebekmiydi ilk denemen mi ve özel değilse yaşın ve sorun neydi özeldende yazabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim caksir otu kuru..keci boynuzu kuru iydr diyor bzde bir fayda olmadi faydasi oknkkar var tabikiu de..

Sagol tatlim biz asilamayi eylul gibi dusunuyoruz beklerken deneyelim dedik tatlm ins faydasi olur

Anladiim..cnm yasadigimz surec cok zor bir surec ..neler yadiyoruzz..sadece bi biz Biliyoruz..elimzden geleni yapiyorz..hakkizda hayirlisi..Rabbm hepimxe yardim edr ve evlat sahibi olurz insalkh.

Amin canm Rabbim bu yolda hepimizi muvaffak eylesin ins

Back
X