Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin...canım inşALLAH..AMA BAZEN ÖYLE ŞEYLER DUYUYORUM Kİ HİÇ OLMAYACAK ZAMAN DA BEBEK MUZİCELERİ BÖYLE MORAL OLUYOR Kİ...HAYIRLISI

iyi ki var o mucizeler gerçekten insanın gönlüne su serpiliyor okuyunca...canım sıkılınca bu tarz yazıları okuyorum kendime geliyorum ama o an için oluyor bilgisayarı kapatınca kendimle kalınca tekrar umutsuzluğa düşüyorum:s allahım kimseyi evlatsız bırakma inş

benim uzun zaman olduğu için umutlarım tükenmek üzere.inşallah bi mucizeyle de ben karşılaşırım.
rabbim hepimizin bebişini versin hayırlısıyla,tez vakitte :)

inş tatlım nerelerdesin sen uzun zaman oldu...ameliyata karar verdiniz mi canım yoksa beklemede misiniz?

canım benim çok özledim sizi yaaa.... iş çok yoğundu kendimle ilgilide sıkıntılarım var buaraya gelemedim ama daha fazla içime kapanmışım istemeden inşh artık ne kadara yoğun olursam gelicem cidden çok özledim aynı duyguları yaşadığın insanlarla olmak paha biçilemez.kimse anlamıyor yoksa.

biz beklemeye devam şimdilik.ama bekle bekle nereye kadar bakalım....

canım sizin sorunda aynımıydı varikosel mi?kusura bakma kafam bi dünya hatırlayamadım belkide konuştuk bile kusura bakma ne olur soruyorum diye....

amin canım benim yaaa....bizde o mucizelerden olalım yazalım artık.etrafımda kimi duysam hamile
dün gece saydım üşenmedim tam 7 arkadaşım hamile içlerinde biri 2.ye hamile bana hadi diyorlar nasıl anlatayım nasıl açıklayım yaa
benim uzun zaman olduğu için umutlarım tükenmek üzere.inşallah bi mucizeyle de ben karşılaşırım.
rabbim hepimizin bebişini versin hayırlısıyla,tez vakitte :)

canım kaybetme hep destek verelim birbirimize dualar edelim inşh...

ben kendim mucizeyim annem için.5 seneden sonra 2 erken doğumun ardından olmuşum yapmadıkları,denemedikleri kalmamış evlat sahibi olabilmek için.bizimde olucak inş mucizemiz gelicek :)

AMİİNNN...ewet gerçekten umut oluyor...ki zaten eşim ve kaynanam ameliyattan yana değillerdi...burkadikileri ve başka siteerde dolaşarak bir çok kişide düzeldiği için eşimi ikna ettim..

ewet bizimkide varikosel eşim 3 hafta oldu ameliyat olalı bakalım bekliyecez zor diyorlar normal gebelik ama umudumuz var birazRABBBİM BEKLEMERİMİZİ BOŞA ÇIKRMAZ İNŞ..

bennnnnn hamileyimmmmmm bu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaabebek gelecek

aaaa çok mutlu oldum adına.ayy valla umut oldun bana şimdiii:)hayırlısıyla sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah:)
eşin ne zaman ameliyat olmuştu değerleriniz nasıldı biraz bahsedermisin?

aaaa çok mutlu oldum adına.ayy valla umut oldun bana şimdiii:)hayırlısıyla sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah:)
eşin ne zaman ameliyat olmuştu değerleriniz nasıldı biraz bahsedermisin?

amin canım inşallah. en kısa zamanda darısı başınıza. eşim 25 mayıs ta ameliyat oldu sayı yüksekti ama hareket var morfolojimiz düşüktü 3 yın sonunda test yaptırdık fazla değişen bişey olmamıştı. morfoloji %1 den %2 ye çıkmıştı.. bu ay doktor vitamin ilaçlrı verdi 15 gün kullandı ve sabah akşam keçi boynuzu pekmezi ve kürünü uyguladık ve her akşam incir ceviz yedi bol bol.. ben de bu ay klomen kullandım 2 yumurtam gelişmişti.. adetim normalde yarın olması gerekiyordu ben 2 gün önce pembe ve su gibi bi akıntı oldu hiç böyle bişey görmemiştim şüpelendim daha adet geçmeden baktırdım vee mutlu haberi aldım darısı size inşallah... ki benim hiç mi hiç umudum yoktu bu ayşok oldum

henüz adet günün gelmemiş o yüzden değerin çok güzel maşallah.katlanarak artmaya devam edecek bak gör :)
bizim 11 ay oldu ameliyat olalı artık umut kalmadı.şuanda ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanıyo eşim artk nasip bakalım.dualarında bizleri unutma :)

canım sen kürlere devam et inşallah yakın zaman da kavuşacaksın bebişine

canım tebrik ederim, gerçekten çok güzel bi olay :))))
bizde de sayı ve hız problemi ameliyattan sonra devam ediyor.eşim ilaç kullanmıyor. hangi ilaçları kullanmıştı eşin?

çok sevindimm canımmmm..RABBİM HAYIRLI İLE KUCAĞINA ALDIGIN GÜNLERİ DE GÖSTERİR İNŞ....darısı bizlerin başına...:)

canım tebrik ederim, gerçekten çok güzel bi olay :))))
bizde de sayı ve hız problemi ameliyattan sonra devam ediyor.eşim ilaç kullanmıyor. hangi ilaçları kullanmıştı eşin?

geçmiş olsun canım..sizin sayınız kaç...eşin neden ilaç kulanmıyor..ameliyatı ne zamn oldunuzz..

Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

Son düzenleme:

Son düzenleme:

öyle demeyin yaa olacak insallah, siz erkeklere arginmax ve proxessd plus ı eksık etmeyin yeter, bide kecı boynuzu kuru..
olacak ben cok inanıyorum hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…