- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
-
- Konu Sahibi delinefsim
34 yasında olanın esı amelıyat olduktan bır bucuk ay sonra hamıle oldugunu anladılar ve suanda ıkıncı bebegıne hamıle =) .35 yasında olan ıse 4 ay sonra hamıle kaldı.
mrb kızlar kimseler yok bura da birbirim,ze bu bekleme sürecinde moral verelim sabır la bekleyebilelim inşallah en kısa zaman da bizde anne olacağız. 1. Adım kuvvetli bi şekilde buna inanmak 2. Adım bu uğurda çabalamak ki yapıyoruz inşallah. 3. Sabırla beklemek inşallah sonunda da mutlu son
mrb canm...ameliyattan önceki değerlenir nasıldı....ve ameliyattan sonra hiç testler yaptınız mı..değerler değişmiş mi...
canım bizim ameliyattan önce sayı 48 milyon, ileri hızlı 0 morfoloji %1 idi. 3,5 ay sonra test yaptırdık sayı 42 milyon, ileri hızlı yine 0 morfolofi % 2 olmuştu. Kadın doğum dktrum bu şekilde gebe kalman zor dedi eşin tedavi olsun dedi. Eşim 15 gün boyunca ilaç kullandı vitamin ilaçları zingo ve aec selenyum plus adında ve ek olarak keçi bıynuzu kürü uyguluyoruz.
..rabbim nasıp eder inşallah...sende herhangi bi sorun yok demi...bizim sayımız da 1 miilyon sayı çok düşük..ameliyat olaılı yaklaşık bi ay oldu....ameliyattan 3 ay sonra gelinde ...arimidex adında ilaç yazdı küçük bir hap..hormon ilacı ...morfolofi hakında bişey demdiler..iğne yazacaktı kan tahlili yaptık şimdilik gerek yok dei..nasıp ..hayırlı
nasip canım inşallah değerlerinizde düzelme olur da bebişinize kavuşursunuz.. bizim sayı yine iyi ama normal sperm çok az yani morfolojimiz düşük bende de yumurtlama tembelliği var cnm ama ilaç desteğiyle yumurtalar büyüyüp çatlıyor şükür.
ayın 12 sinde tam 11 ay olacak ameliyat olalı. artık umudum kalmadı benim yılbaşından sonra aşılama düşünüyoruz.aşılama da olmazsa yazın tüp bebek.çok korkuyorum anne olamıycam diye.
bende aynı şeyleri düşünüyorum eğer ocak ayına kadar olmadıysa ilk aşılama yazın tüp düşünüyoruz...inş gerek kalmaz gerçi bizim en son yaptırdığımız teste göre aşılama bile olmuyor:SS allah korusun inş anne oluruz bende her gün burdayım allahım nasıl bi sınav allah sabır versin hepimize
kuzum senin için bunları düşünmek erken daha.en az 1 yıl bekleyin diyo doktorlar.bizim kasımda 1 yıl oluyo o yüzden düşünüyoruz aşılamayı.aşılama oluyo galiba bizim 10 milyonun üzerindekilere aşılama yapıyolar.bizim ortalama 30-35 milyon.bakalım artık nasip.
artık sabredemiyorum sanki.dün gece rüyamda bebeğim oldu kız.adını Evra koydum.görsen kımıl kımıl sarı saçlı bişeydi hala etkisindeyim :))
off ne olcak bizim bu halimiz bilmiyorum yaabende bi kere sarı saçlı bi erkek bebek doğurmuştum öyle bi rüya görmüştüm iki gün önce tüp bebek yaptırıyorduk o şekilde gördüm her gün aklımda fikrimde allahım aklıma mukayyet ol:)) erken ama sabredemiyorum ki bian önce olsun istiyorum...daha adetime 1 hafta var gebelik testi yaptım demin tabii ki negatif çıktı...ilk bebek düşündüğümüz zaman o yıl her ay gebelik testi yapyıyordum 1 yıla kadar 1 yıl ara vermiştim bugün itibari ile yine gebelik testine başladım ne olacak benim halim ya....kaynanam aradı gelişmeleri sormak için daha gelişme yok falan filan dedim laf arasında keşke olsa aşılama tüp razıyım dedim öyle deme diyor ne diyecem bende bilmiyorum yeterki olsun ya derdimizi anlayan yok...
off ne olcak bizim bu halimiz bilmiyorum yaaAllah'tan bende öyle test yapma alışkanlığı yok ben sabretmeyi tercih ediyorum hem 1 hafta çok erken olsa bile çıkmaz boşuna bozma moralini :)
benim kaynanam sormuyo bile senini yine ilgileniyomuş
benim de test yapma alışkanlığım 1 sene kadar yoktu geri başladı ya...bir zamanlar kayınvalideme çocuk düşünüyoruz dediğim zaman suratını beş karış aşağı indirmişti hiç ilgilenmemişti istemiyordu şimdi oğlundan kaynaklanan bir şey olduğunu duyunca allahım oğlumun başını eğdirme inş hemen olur diyor şimdi de
ah bu kaynanalar!
bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam ilişkiden sonra bacakları dikicem 2 saat sabaha kadar kalkmıycam :))
2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz topiğinde 1445-46-47. sayfaları okumanı tavsiye ederim umut olsun:)ben okuyorum okudukça umut geliyo ::))
çok dikme canım yarım saat yeterli çok bekleyince enfeksiyon kaparsın diyorlar ne yapacağımı şaşırdım ama mutlaka 10.gün ovu.testine başla ben çok şaşırdım 12.gü yumurtanın çatladığı günü öğrenince iyi ki erken yapmışım bana kalsa 13.gün başlayacaktım test yapmaya...evet canım her topiği okuyorum umutlarım var en azından...inş bir gün biz de burada bebekle ilgili gelişmeleri konuşuruz böyle yazıları okuyunca çok imreniyorum doktora gittim şöyle dedi ayağını gördüm elini gördüm falan filan bu tarz inş birgün bize de nasip olur
inşh bende yazarım kızlar
ayın 12 sinde tam 11 ay olacak ameliyat olalı. Artık umudum kalmadı benim yılbaşından sonra aşılama düşünüyoruz.aşılama da olmazsa yazın tüp bebek.çok korkuyorum anne olamıycam diye.
bende aynı şeyleri düşünüyorum eğer ocak ayına kadar olmadıysa ilk aşılama yazın tüp düşünüyoruz...inş gerek kalmaz gerçi bizim en son yaptırdığımız teste göre aşılama bile olmuyor:ss allah korusun inş anne oluruz bende her gün burdayım allahım nasıl bi sınav allah sabır versin hepimize
rabbim hepimize sabırlar versin...umudunuzu kaybetmeyin lütfen...her kadr bunu söylesemde benim bile umudum kalmadı aslında...inşallah isteyen herkese rabbim evlat nasıp eder...böyle bı sınavla imtiha edilmeyiz umarım...
inş canım benim ya herkes aynı, zaman geçtikçe ümitleri azalıyor insanın ama allah çok büyük böyle büyük şeyin bile sabrını veriyor şükürler olsun ki...inş hayırlı bi zamanda sağlıklı bi şekilde hepimize allahım inş nasip eder...