Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende bi kere sarı saçlı bi erkek bebek doğurmuştum öyle bi rüya görmüştüm iki gün önce tüp bebek yaptırıyorduk o şekilde gördüm her gün aklımda fikrimde allahım aklıma mukayyet ol:)) erken ama sabredemiyorum ki bian önce olsun istiyorum...daha adetime 1 hafta var gebelik testi yaptım demin tabii ki negatif çıktı...ilk bebek düşündüğümüz zaman o yıl her ay gebelik testi yapyıyordum 1 yıla kadar 1 yıl ara vermiştim bugün itibari ile yine gebelik testine başladım ne olacak benim halim ya....kaynanam aradı gelişmeleri sormak için daha gelişme yok falan filan dedim laf arasında keşke olsa aşılama tüp razıyım dedim öyle deme diyor ne diyecem bende bilmiyorum yeterki olsun ya derdimizi anlayan yok...

jonguil benim de iki uc gunum kaldı, belli olacak hemilemiyim degılmıyim,
nedense bu ay olmazsa bidahki ay olur diyorum rahatlatıyorum kendımı..

bennnnnn hamileyimmmmmm bu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaabebek gelecek

gercekten cok mutlu oldum :)
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin, kendıne dikkat et, progesteron verdi mi doktorun?
tutunmayı kolaylastırıyor
haydi hayırlııs yaa

ah bu kaynanalar!
bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam ilişkiden sonra bacakları dikicem 2 saat sabaha kadar kalkmıycam :))
2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz topiğinde 1445-46-47. sayfaları okumanı tavsiye ederim umut olsun:)ben okuyorum okudukça umut geliyo ::))

ben bu topigi bulamadım ya:KK43:

günaydın kızlar bugün doktora gideceğim yine kanda tekrar bakılacak yükseldi mi diye inşallah yükselmiştir bebeğim benimledir.. şu anda sadece kasık ağrım var ve midem de hafif bulantı ..
canım tebrik ederim, gerçekten çok güzel bi olay :)))):KK9:
bizde de sayı ve hız problemi ameliyattan sonra devam ediyor.eşim ilaç kullanmıyor. hangi ilaçları kullanmıştı eşin?
sağolasın canım inşallah tez zaman da sizlerde bu mutluluğa erişirsiniz sizlere de nasip olur.. eşim zingo ve AEC selenyum plus kullandı canım yanında da sabah akşam keçiboynuzu kürü ve pekmezi kullandı onun dışında her akşam bol ceviz ve incir tüketti..
çok sevindimm canımmmm..RABBİM HAYIRLI İLE KUCAĞINA ALDIGIN GÜNLERİ DE GÖSTERİR İNŞ....darısı bizlerin başına...:)
amin inşallah canım darısı en kısa zamanda sizlere olsun.
gercekten cok mutlu oldum :)
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin, kendıne dikkat et, progesteron verdi mi doktorun?
tutunmayı kolaylastırıyor
haydi hayırlııs yaa

amin teşekkürler canım.. doktor sadece folik asit verdi onun dışında bişey demedi inşallah ona ihtiyaç yoktur..

günaydın kızlar bugün doktora gideceğim yine kanda tekrar bakılacak yükseldi mi diye inşallah yükselmiştir bebeğim benimledir.. şu anda sadece kasık ağrım var ve midem de hafif bulantı ..

sağolasın canım inşallah tez zaman da sizlerde bu mutluluğa erişirsiniz sizlere de nasip olur.. eşim zingo ve AEC selenyum plus kullandı canım yanında da sabah akşam keçiboynuzu kürü ve pekmezi kullandı onun dışında her akşam bol ceviz ve incir tüketti..

amin inşallah canım darısı en kısa zamanda sizlere olsun.

amin teşekkürler canım.. doktor sadece folik asit verdi onun dışında bişey demedi inşallah ona ihtiyaç yoktur..

aminn caım inşALLAH...ve umarım sorun yoktur..sağ salim kucğına alırsın bebeğini...

kızlar selam,
sanırım bende hamileyim :)
reglime henuz 2 gun var, dun test yaptım silik çizgi çıktı, reglimi gecince kan testi yaptırıcam,
içim bi garip, hayırlısı olsun heimiz için :)

daha once iki kez kimyasal gebelik gecırdıgım ıcın bıraz temkınlıyım, kalp atıslarını duymadan pek inanamayacagım,

kızlar selam,
reglime henuz 2 gun var, dun test yaptım silik çizgi çıktı, reglimi gecince kan testi yaptırıcam,

daha once iki kez kimyasal gebelik gecırdıgım ıcın bıraz temkınlıyım, kalp atıslarını duymadan pek inanamayacagım,

amin canım kan verdim saat 1 de sonuç çıkacak kese daha görünmedi inş hcg artmıştır

aminn caım inşALLAH...ve umarım sorun yoktur..sağ salim kucğına alırsın bebeğini...

Belli oldu mu sonucun?
Hadi hayirlisi

evet canım çok şükür 420 çıktı doktor gayet iyi dedi 1 hafta sonra ultrasonda keseye baklılacak

Ilk degerin kacti, 128 hatirliyorum digru mu
Cok sevindim darisi basima :)

kızlar selam,

hayırlıSI ile inşLLAH SENDE HAMİLESİNDİR CANM...

kızlar selam,

canım sizin ameliyattan önce değerlerniz nasıldı...??

merhaba hanımlar. İstanbulda mikrocerrahi yöntem ile Varikosel ameliyatı yapan devlet hastahanesi varmı?? tek taraflı mikrocerrahi varikosel ameliyatı özelde maliyeti nekadar? önerileriniz neler?? Teşekkürler..

merhaba canımmm..biz gaziantepte olduk özelde çift taraflı idi 250 tl gitti...tek taraflı olsaydı 200 dediğler...tabi burdaki 50 tl yatak parası oluyor ..yani çift taraflı ameliyat 200 tl..

X