Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şimdi eşimin testini buldum anladığım kadarıyla yazıyorum

1cc deki spermatozoom _295 milyon
total spermatozoom_443 milyon

hızlı haraketli%20
yavaş hareketli %58
yerinde hareketli %12
hareketsiz %10

değerleriniz çok iyi canım kaç yıldır çocuğunuz olmuyor ... alala bu değerlerle eğer ağrı yoksa ameliyat yapmıyor doktorlar...benim bi arkadaşım var nerdeyse değerleriniz aynı 2 yıldır çocukları olmuyor doktor eğer ağrın yoksa ameliyat yapmam çünkü bu değerlerle çocuğunuz olur demiş...

değerleriniz çok iyi canım kaç yıldır çocuğunuz olmuyor ... alala bu değerlerle eğer ağrı yoksa ameliyat yapmıyor doktorlar...benim bi arkadaşım var nerdeyse değerleriniz aynı 2 yıldır çocukları olmuyor doktor eğer ağrın yoksa ameliyat yapmam çünkü bu değerlerle çocuğunuz olur demiş...

benim eşimde hiç ağrı yoktu ama tanıdık doktordan önce 2 dr da amaliyat dedi iş ciddiye binincede tanıdığ gittik işte oda amaliyat deyince olduk biz tam 1.5 yıldır hiç korunmuyoruz

benim eşimde hiç ağrı yoktu ama tanıdık doktordan önce 2 dr da amaliyat dedi iş ciddiye binincede tanıdığ gittik işte oda amaliyat deyince olduk biz tam 1.5 yıldır hiç korunmuyoruz

anladım canım ama gönlünü ferah tut tatlım değerleriniz çok çok iyi ameliyat sonrası daha iyi olur diye umut ediyorum...en yakın zamanda inş allahın izni olur.

ameliyat öncesi en son yaptırdığımız testin sonucunu yazayım canım karşılaştır

sperm konsantrasyonu = 11.7

hareketlilik(a+b+c) =17.9

ileri hızlı= 3.4
hareketsizlik=%82,1
morfoloji(WHO)=%16
toplam sperm=35.1 milyon

anladım canım ama gönlünü ferah tut tatlım değerleriniz çok çok iyi ameliyat sonrası daha iyi olur diye umut ediyorum...en yakın zamanda inş allahın izni olur.

ameliyat öncesi en son yaptırdığımız testin sonucunu yazayım canım karşılaştır

sperm konsantrasyonu = 11.7

hareketlilik(a+b+c) =17.9

ileri hızlı= 3.4
hareketsizlik=%82,1
morfoloji(WHO)=%16
toplam sperm=35.1 milyon

inş allah isteyen herkeze tez günde hayırlı bi evlat nasip etsin

Merhaba kızlar..
Benim de eşimde sol taraflı başlangıç düzeyinde varikosel vardı.
Değerleri ortalama 17 milyondu.
Hareketli sperm sayımız 5 milyondu. Ancak ağrısı olduğu için ameliyat oldu 25 Eylül'de..
Ameliyat olanlarda düzelme var mı 3-6 ay içerisinde kendine gelir demişti ama merak ediyorum etkisi ne olacak..

Son düzenleme:
Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

Tesekkur ederım tatlım =):KK16:

canım bnm eşimdede variosel var..ameliyat olmamayı düşünyordu.ama ameliyattan sonra hamile kalnları anlatınca ikna ettim...fakat doktor yaşı 32 oldugu için biraz geç kalmısınız dedi..sperm sayısı 1 milyon en fazla 5 milyon olur dedi..eşim yine vazgeçti ama gene ikna ettim...rabbim cümlemize asıp eder inş...ama sende eşini ikna et bnce ..çünkü değrrleriniz çok düşük değil...inşallah hayırlı ile hamile kalırsın..

Merhabalar Tatlım bızım cevremızde ıkı kısı vardı amelıyat olan bırı 34 yasında dıgerı 35 yasında amelıyat oldu.Simdi 34 yasında amelıya olanın esı ıkıncıye hamıle dıgerı 35 yasında olan da 2 yasında kızı var :KK70: bence moralınızı bozmayın Allah verıyor doktor değil.Sız gelinizden geleni yapın tevekkulu Allaha bırakın derim.

Merhaba kızlar..
Hareketli sperm sayımız 5 milyondu. Ancak ağrısı olduğu için ameliyat oldu 25 Eylül'de..
Ameliyat olanlarda düzelme var mı 3-6 ay içerisinde kendine gelir demişti ama merak ediyorum etkisi ne olacak..

var tabi canım olmaz mı ama beklemek lazım kiminin ki 3 ay kiminki 6 ay 1 sene hatta 2 sene sonra düzeliyor ama beklemek lazım...inş en yakın zaman da hepimizin eşlerinin değerleri yükselir...

cnm benim eniştem doktor onun hekimlik yaptığı hastanede oldu eşim amaliyat yani doktorda tanıdık bakma o yüzden böyle ilgili davranyo bizede bizimde dediğim gibi sayıda problem yoktu hareketi yavaştı aslında amaliyatı daha çok yeni ama ben yinede ümitleniyorum burdan okuduğum kadarıyla eşi varikoselden amaliyat olmuş 1 .2 aya ham,şe kalan arkadaşlar var gerçi doktor bize 7.8 ay dedi ama ben onu hiç kaale almıyorum :)))

gecen ayımızı bos gectık, bu ayı degerlendırdık, suan kuluckadayım, bekliyorum.
artık hayırlııs, 29 unda tam ıkı ay bitti ameliyat olalı, surda 11 gun sonra 72 gun dolacak.
zaman ne hızlı akıyor.

Merhaba kızlar..

inşallah en kısa zamanda etkisini gösterir...RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKRMAZ İNŞ.GEÇMŞ OLSUN

merhabalar tatlım bızım cevremızde ıkı kısı vardı amelıyat olan bırı 34 yasında dıgerı 35 yasında amelıyat oldu.simdi 34 yasında amelıya olanın esı ıkıncıye hamıle dıgerı 35 yasında olan da 2 yasında kızı var :d bence moralınızı bozmayın allah verıyor doktor değil.sız gelinizden geleni yapın tevekkulu allaha bırakın derim.

ameliyattan ne kadr sonra eşleri hamile kaldı..inşallah hepimiz o günleri görürüz canm..

gecen ayımızı bos gectık, bu ayı degerlendırdık, suan kuluckadayım, bekliyorum.
artık hayırlııs, 29 unda tam ıkı ay bitti ameliyat olalı, surda 11 gun sonra 72 gun dolacak.
zaman ne hızlı akıyor.

bende beklemedeyim cnm hayırlıs inş ovilasyon testine göre ilişki oldu inşallah tutar:))

telefondaki uygulama nasıl onu bilmiyorum biraz açarmısın cnm benim düzenlidir ma 2 gün sürer:KK43:( hatta bu ay 1.5 gün sürdüde diyebilirim

telefondaki uygulama nasıl onu bilmiyorum biraz açarmısın cnm benim düzenlidir ma 2 gün sürer:KK43:( hatta bu ay 1.5 gün sürdüde diyebilirim

özel gunler diye bir uygulama var,
yada P Tracker Lite diye..

sen buraya kac gunde bir adet oldugunu giriyorsun o senın hangi gunlerinin bebek ıcın elverişli oldugunu soyluyor.
hatta yumurtanın catlayacagı tarihi bile uc asagı bes yukarı biliyor

telefonumn markası iphone 4, samsungda da var yada butun akıllı telefonlarda bu uygulamaları indirdiğinde baya insanı yonlendiriyor..

Son düzenleme:
ameliyattan ne kadr sonra eşleri hamile kaldı..inşallah hepimiz o günleri görürüz canm..

34 yasında olanın esı amelıyat olduktan bır bucuk ay sonra hamıle oldugunu anladılar ve suanda ıkıncı bebegıne hamıle =) .35 yasında olan ıse 4 ay sonra hamıle kaldı. :nazar::KK49:

özel gunler diye bir uygulama var,
yada P Tracker Lite diye..

sen buraya kac gunde bir adet oldugunu giriyorsun o senın hangi gunlerinin bebek ıcın elverişli oldugunu soyluyor.
hatta yumurtanın catlayacagı tarihi bile uc asagı bes yukarı biliyor

telefonumn markası iphone 4, samsungda da var yada butun akıllı telefonlarda bu uygulamaları indirdiğinde baya insanı yonlendiriyor..

teşk ederim hemen indiriyorum:)

X