Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

maşallah canım ne güzel bebişlerin seni çok bekletmemiş.canım değerleriniz kaçtı,ameliyattan sonra bişeyler kullandımı eşin...:21:
sanırım sayıda sorun yoktu sadece hız konusunda sorunları vardı ilaç kullandı ama ağrı kesici vde antibiyotikti
rabbim size bağışlasın...inşallah bizslerde en kısa zamnda sonucunu alırızz..

inşallah canım moralinizi yüksek tutun ve olacağına inanın herşey inanmayla

9 milyondan,35 milyona kadar artış oldu çok şükür.morfoloji de %0 dan % 3 e çıktı.4 aydır da test yaptırmıyoruz.şuan sayı kaç hiç bilmiyorum.
Rabbim hepimize sabır, sabrın sonunda da evlatlarımızı versin inşallah hayırlısıyla:)

güzel atrış olmuş...rABBİM NASIP EDR İNŞALLAH..

merhaba arkadaşalr cumartesi günü kontrol ve ilaç yazılması için doktora gittik...doktor kan testi yaptı başta iğne gerekiyor mu diye...şimdilik gerekmediğini söyledi...ve arimidex diye bir ilaç yazdı 3 ay sonra spermler kendini yenileyeceği için 3 ay sonra gelin dedi.....daha önce arimidex kulllanan var mı??

arkadaşlar acil cvp lütfn eşim geçen ay varikosel amaliyatı oldu doktor bu kontrolde pregnyl 1500 iğne vermiş piyasada bulamadık bizde pregnyl 5000 lik aldık tabi dr a sorduk benim sorum bu 5000 lik eşime ağır gelmezmi bide burda kadınlar da vuruluyomuş o iğneyi doktor eşime verdi bende vurulsam acaba çocuk şansımızı arttırırmıyız

arkadaşlar acil cvp lütfn eşim geçen ay varikosel amaliyatı oldu doktor bu kontrolde pregnyl 1500 iğne vermiş piyasada bulamadık bizde pregnyl 5000 lik aldık tabi dr a sorduk benim sorum bu 5000 lik eşime ağır gelmezmi bide burda kadınlar da vuruluyomuş o iğneyi doktor eşime verdi bende vurulsam acaba çocuk şansımızı arttırırmıyız

canım doktor neden iğne verdi eşine? merak ettim benim eşimde ameliyat oldu ama ne iğne verdi ne de vitamin verdi...sadece antibiyotik vermişti...

cnm eşime arginini vitamin verdi bide pregnyl 5000 iğne hepsi siperm sayısı ve hareketlili ile alakalı bugün dr. konuştum bütün merak ettiklerimi sordum :))

bu arada bizde antibiyotik kullandık onuda verdi doktoru ben ayrıca keçi boynuzu özü de aldım eşime reçel gibi kavonozda satılıyo sadece özmüş valla vitamindi iğneydi keçiboynuzuydu derken inşallah hepsi işe yararr

bu arada bizde antibiyotik kullandık onuda verdi doktoru ben ayrıca keçi boynuzu özü de aldım eşime reçel gibi kavonozda satılıyo sadece özmüş valla vitamindi iğneydi keçiboynuzuydu derken inşallah hepsi işe yararr

inş canım...keçi boynuzu özü keçi boynuzu pekmezi ile aynı tat da mı acaba? benim eşim 1 ay kadar zar zor keçi boynuzu pekmezi yedi ondan sonra daha ağzını bile sürmüyor napcaz bilmiyorum tadını beğenmiyor:S

canım sizin ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı? acaba değerlere göre mi böyle ilaç iğne veriyor doktorlar yoksa çalışma prensiplerimi farklı bu doktorların...bize neden vermedi vermesini çok istedim ama gerek yok dedi..

Varikosel ameliyat tarihleri

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

Son düzenleme:
valla eşimde 2. derece varikosal vardı sağ tarafta amaliyattan sonra dr dediki amaliyat esnasında gördümki varikoselin çok yokmuş çok az bi müdale ettim dedi çok başarılı geçti dedi şimdi size takviy olrak vitamin ve iğneler yazıcam süreci hızlandırırız dedi benim eşimin siperm sayısı yüksekti ama hızı yani hareketliliği yavaştı varikoselden dolayı..

canım sizin ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı? acaba değerlere göre mi böyle ilaç iğne veriyor doktorlar yoksa çalışma prensiplerimi farklı bu doktorların...bize neden vermedi vermesini çok istedim ama gerek yok dedi..

burda yeniyim alıntı ile cvp layı daha yeni gördüm kusura bakma cnm

inş canım...keçi boynuzu özü keçi boynuzu pekmezi ile aynı tat da mı acaba? benim eşim 1 ay kadar zar zor keçi boynuzu pekmezi yedi ondan sonra daha ağzını bile sürmüyor napcaz bilmiyorum tadını beğenmiyor:S

aldığım aktar bu pekmez değil dedi keçiboynuzunun sadce özünden yapılıyomuş %100 doğal dedi pekmezin tadını bilmiyorum ama bizimki çok tatlı bi tadı ar eşimde çok tatlı diye sevmiy başta oo iyiymiş güzelmiş diyodu şimdi nazlanıyo :))k

Varikosel ameliyat tarihleri

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

kızlar eşim 1 eylülde amaliyat oldu benide eklermisinizz

Son düzenleme:
VARİKOSEL AMELİYAT TARİHLERİ

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

tubik_volki=1 eylül 2013

Son düzenleme:
valla eşimde 2. derece varikosal vardı sağ tarafta amaliyattan sonra dr dediki amaliyat esnasında gördümki varikoselin çok yokmuş çok az bi müdale ettim dedi çok başarılı geçti dedi şimdi size takviy olrak vitamin ve iğneler yazıcam süreci hızlandırırız dedi benim eşimin siperm sayısı yüksekti ama hızı yani hareketliliği yavaştı varikoselden dolayı..

ya ne güzel doktorunuz varmış bizim doktorun ağzından laf çıkacak diye korkuyordu galiba ameliyatla ilgili hiç bir şey demedi...eşim sordu ameliyat nasıl geçti diye başarılı dedi arterlere zarar vermeden bağladık dedi...biz de sonradan başka bi doktora sorunca ileri derece de varikosel olduğunu öğrendik...ilaç falan filan hiç bir şey vermedi ama allaha şükür ameliyatımız güzel geçti önemli olan bu zaten...bizim total sperm sayımız 40 milyon ile 35 milyon arasında inişli çıkışlı idi ama hızımız çok az maalesef:SS inş ameliyat yaramıştır dün tam 72 gün oldu spermler yenilendi yani test yaptırabiliriz eşim öğretmen olduğu için hafta içi okulların tatil olduğu bi günü bekleyeceğiz izin almak istemiyor...

Son düzenleme:
ya ne güzel doktorunuz varmış bizim doktorun ağzından laf çıkacak diye korkuyordu galiba ameliyatla ilgili hiç bir şey demedi...eşim sordu ameliyat nasıl geçti diye başarılı dedi arterlere zarar vermeden bağladık dedi...biz de sonradan başka bi doktora sorunca ileri derece de varikosel olduğunu öğrendik...ilaç falan filan hiç bir şey vermedi ama allaha şükür ameliyatımız güzel geçti önemli olan bu zaten...bizim total sperm sayımız 40 milyon ile 35 milyon arasında inişli çıkışlı idi ama hızımız çok az maalesef:SS inş ameliyat yaramıştır dün tam 72 gün oldu spermler yenilendi yani test yaptırabiliriz eşim öğretmen olduğu için hafta içi okulların tatil olduğu bi günü bekleyeceğiz izin almak istemiyor...

cnm benim eniştem doktor onun hekimlik yaptığı hastanede oldu eşim amaliyat yani doktorda tanıdık bakma o yüzden böyle ilgili davranyo bizede bizimde dediğim gibi sayıda problem yoktu hareketi yavaştı aslında amaliyatı daha çok yeni ama ben yinede ümitleniyorum burdan okuduğum kadarıyla eşi varikoselden amaliyat olmuş 1 .2 aya ham,şe kalan arkadaşlar var gerçi doktor bize 7.8 ay dedi ama ben onu hiç kaale almıyorum :)))

X