Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bnm eşimdede variosel var..ameliyat olmamayı düşünyordu.ama ameliyattan sonra hamile kalnları anlatınca ikna ettim...fakat doktor yaşı 32 oldugu için biraz geç kalmısınız dedi..sperm sayısı 1 milyon en fazla 5 milyon olur dedi..eşim yine vazgeçti ama gene ikna ettim...rabbim cümlemize asıp eder inş...ama sende eşini ikna et bnce ..çünkü değrrleriniz çok düşük değil...inşallah hayırlı ile hamile kalırsın..

canım sakın yaşa takılma geçen okudum 36 yaşında eşi ameliyat olmuş kendi de 3 ay sonra hamile kalmış yaşla bi ilgisi yokmuş...

canım sakın yaşa takılma geçen okudum 36 yaşında eşi ameliyat olmuş kendi de 3 ay sonra hamile kalmış yaşla bi ilgisi yokmuş...

evet katılıyorum yaşla ilgisi yok varikoselin buna takılmayın sakın.:KK34:

öyle doktorlar bzen moral bozabiliyor...bünyeye bağlı denilse sorun olmaz...her bünye farklıdır ...hayırlı olsun...rabbim istiyyen herkes nasıp eder bize de nasıp inşalah...bakalım deniyeceğiz..inşallah işe yarar...

merhaba arkadaşlar...benim eşim de 1 hafta önce varikosel ameliyatı oldu...ileri derecede sol tarafında varikosel vardı...ilk başlarda ameliyata pek sıcak bakmıyorduk ama aylar geçtikçe anladık ki olmamız gereken bi ameliyat ve internet,doktor araştırmalarımızı yaptıktan sonra ameliyat olmaya karar verdik...bizim sayımız 40 milyon ama hareketimiz çok az %25 hareketli...o yüzden sayıya o kadar takılmamak lazım...6 ay kadar bekleyecez...doktor bize şöyle bi bilgi verdi...değerlerde sürekli düşme oluyordu varikoselde ileri derece olunca üstüne bi de 2 yıldır çocuğumuz olmayınca tek neden olarak varikosel olduğunu görüyorum dedi ve düzelecek bekleyin dedi...%70 hatta %80 düzelme %40 % 50 gebelik ihtimali var dedi...bilimsel verilere göre kadının 1 adet döngüsü içinde iki tarafta sağlıklı bile olsa hamilelik şansı %25...yani 1 ay içinde sağlıklı bi çiftin gebelik şansı %25 miş..varikosel ameliyatından sonra değerler düzelirse normal yolla hamilelik şansı çok yüksek yani...

merhaba canm.eşin mikrocerrhi ile mi ameliyat oldu..birde lazer mı uyguanıyor

merhaba canm.eşin mikrocerrhi ile mi ameliyat oldu..birde lazer mı uyguanıyor

evet canım mikrocerrahi ile oldu...en iyi yöntem bu...biz bi doktora gitmiştik o mikroskop olmadığını açık ameliyat yapabilirim ama siz mikrocerrahi yöntem ile ameliyat olun dedi...lazer uygulanmıyor...varikosel ameliyatının 3 yöntemi var açık ameliyat,mikrocerrahi,embolizasyon var...eşim ameliyattan sonra 15 gün içinde tamamen iyleşti hiç bi yan etki yapmadı ameliyat...ameliyattan sonra,idrara çıkamama,şiddetli baş ağrısı olabilir diye uyardılar bizi ama hiç biri olmadı ne baş ağrısı ne ameliyattan sonra aşırı ağrı sızı çok çok iyi geçti ameliyat...ama değerlerin ne durumda olduğunu bilmiyoruz şimdilik 1 ay ı geçti ameliyat olalı 5 ay sonra belli olacak...kesinlikle mikrocerrahi yöntem ile olun...açık ameliyatta hidrosel olma ihtimali çok yüksek....

evet canım mikrocerrahi ile oldu...en iyi yöntem bu...biz bi doktora gitmiştik o mikroskop olmadığını açık ameliyat yapabilirim ama siz mikrocerrahi yöntem ile ameliyat olun dedi...lazer uygulanmıyor...varikosel ameliyatının 3 yöntemi var açık ameliyat,mikrocerrahi,embolizasyon var...eşim ameliyattan sonra 15 gün içinde tamamen iyleşti hiç bi yan etki yapmadı ameliyat...ameliyattan sonra,idrara çıkamama,şiddetli baş ağrısı olabilir diye uyardılar bizi ama hiç biri olmadı ne baş ağrısı ne ameliyattan sonra aşırı ağrı sızı çok çok iyi geçti ameliyat...ama değerlerin ne durumda olduğunu bilmiyoruz şimdilik 1 ay ı geçti ameliyat olalı 5 ay sonra belli olacak...kesinlikle mikrocerrahi yöntem ile olun...açık ameliyatta hidrosel olma ihtimali çok yüksek....

bir kaç doktor farketmez diyor..ister açık ister mikrocerrahi...ama mikrocerahide kararlıyız biz..inş 1 aya kadar olmayı düşünüyoruz..rabbim hayırlı ile evlatlar nasıp edr cümlemize inşallah..

bir kaç doktor farketmez diyor..ister açık ister mikrocerrahi...ama mikrocerahide kararlıyız biz..inş 1 aya kadar olmayı düşünüyoruz..rabbim hayırlı ile evlatlar nasıp edr cümlemize inşallah..

boşver canım siz o bikaç doktora hiç takılmayın mikrocerrahi yaptırın zaten mikrocerrahi düşünüyormuşsunuz...açık ameliyattaı doktor gözle yapıyor görebildiği kadarını yapıyor ama mikrocerrahi ile mikroskop ile bakıyor gözden kaçma ihtimali nerdeyse sıfır büyütüyor çünkü...allah korusun açık ameliyatta arterlere falan zarar verebilir açık ameliyattın sonucnda hidrosel olanı arterlere zarar gelenleri okudum ama mikrocerrahi ile olanlarda hiç okumadım çok araştırma yapmıştık...inş ameliyatınız başarılı geçer canım...

boşver canım siz o bikaç doktora hiç takılmayın mikrocerrahi yaptırın zaten mikrocerrahi düşünüyormuşsunuz...açık ameliyattaı doktor gözle yapıyor görebildiği kadarını yapıyor ama mikrocerrahi ile mikroskop ile bakıyor gözden kaçma ihtimali nerdeyse sıfır büyütüyor çünkü...allah korusun açık ameliyatta arterlere falan zarar verebilir açık ameliyattın sonucnda hidrosel olanı arterlere zarar gelenleri okudum ama mikrocerrahi ile olanlarda hiç okumadım çok araştırma yapmıştık...inş ameliyatınız başarılı geçer canım...

sağol canm..inşallah.rabbim cümlemizin yardımcısı oolsun..

merhaba hanımlar. İstanbulda mikrocerrahi yöntem ile Varikosel ameliyatı yapan devlet hastahanesi varmı?? tek taraflı mikrocerrahi varikosel ameliyatı özelde maliyeti nekadar? önerileriniz neler?? Teşekkürler..

merhaba arkadaşlar...benim eşim de 1 hafta önce varikosel ameliyatı oldu...ileri derecede sol tarafında varikosel vardı...ilk başlarda ameliyata pek sıcak bakmıyorduk ama aylar geçtikçe anladık ki olmamız gereken bi ameliyat ve internet,doktor araştırmalarımızı yaptıktan sonra ameliyat olmaya karar verdik...bizim sayımız 40 milyon ama hareketimiz çok az %25 hareketli...o yüzden sayıya o kadar takılmamak lazım...6 ay kadar bekleyecez...doktor bize şöyle bi bilgi verdi...değerlerde sürekli düşme oluyordu varikoselde ileri derece olunca üstüne bi de 2 yıldır çocuğumuz olmayınca tek neden olarak varikosel olduğunu görüyorum dedi ve düzelecek bekleyin dedi...%70 hatta %80 düzelme %40 % 50 gebelik ihtimali var dedi...bilimsel verileri göre kadının 1 adet döngüsü içinde iki taraf sağlıklı bile olsa hamilelik şansı %25...yani 1 ay içinde sağlıklı bi çiftin gebelik şansı %25 miş..varikosel ameliyatından sonra değerler düzelirse normal yolla hamilelik şansı çok yüksek yani...

canım ameliyatı nerde oldunuz hangı yontemle bıde fiyatı nekadar yardımcı olurmusun ???

canım ameliyatı nerde oldunuz hangı yontemle bıde fiyatı nekadar yardımcı olurmusun ???

canım ameliyatı devlette, Rize araştırma hastanesinde olduk.1 kuruş bile ödemedik...mikrocerrahi yöntem ile olduk...özel ya da devlet fark etmiyor yeter ki doktor iyi olsun...biz doktoru çok araştırdık gerçekten de çok iyi doktor çıktı eşim ameliyatı ağrısız sızısız atlattı...2 3 gün kadar sadece oturup kalkarken dikkat ederek oturuyordu onun dışında hiç bi sıkıntı olmadı hatta ameliyat sonrası baş dönmesi, şiddetli baş ağrısı olur dedi doktor ama hiç bi yan etki yapmadı ne baş ağrısı ne baş dönmesi ne de idrar sıkıntısı...15 gün sonra tamamen eski yaşantısına döndü...benim tavsiyem kesinlikle mikrocerrahi yöntem ile ameliyat olunması...açık ameliyatta göz ile ameliyat ediliyor görebildiği kadarını yapıyorlar ama mikrocerrahi de mikroskop ile yapıldığından gözden kaçma ihtimali nerdeyse sıfır tabii iyi bi doktor yaparsa ameliyatı...açık ameliyatta arterlere zarar verebiliyorlar göz ile yapıldığı için açık yani mikroskop ile yapılmadığı için...

canım ameliyatı devlette, Rize araştırma hastanesinde olduk.1 kuruş bile ödemedik...mikrocerrahi yöntem ile olduk...özel ya da devlet fark etmiyor yeter ki doktor iyi olsun...biz doktoru çok araştırdık gerçekten de çok iyi doktor çıktı eşim ameliyatı ağrısız sızısız atlattı...2 3 gün kadar sadece oturup kalkarken dikkat ederek oturuyordu onun dışında hiç bi sıkıntı olmadı hatta ameliyat sonrası baş dönmesi, şiddetli baş ağrısı olur dedi doktor ama hiç bi yan etki yapmadı ne baş ağrısı ne baş dönmesi ne de idrar sıkıntısı...15 gün sonra tamamen eski yaşantısına döndü...benim tavsiyem kesinlikle mikrocerrahi yöntem ile ameliyat olunması...açık ameliyatta göz ile ameliyat ediliyor görebildiği kadarını yapıyorlar ama mikrocerrahi de mikroskop ile yapıldığından gözden kaçma ihtimali nerdeyse sıfır tabii iyi bi doktor yaparsa ameliyatı...açık ameliyatta arterlere zarar verebiliyorlar göz ile yapıldığı için açık yani mikroskop ile yapılmadığı için...

saol canım cok tesekkur ederim verdiğin bılgıler için :) inş bızımde karsımıza ıyı bır doktor cıkar arastırıyorum

temmuz 27 de ameliyat oldu eşim tek taraflı bizde çalışmalarla birlikte beklemedeyiz... eşimin yakın bi arkadaşıda ameliyat oldu ve 3 ay sonra eşi hamile kaldı... :KK49: darısı bizlerin başınaaaaa kızlarrr:KK49::KK49::KK49::KK49:

temmuz 27 de ameliyat oldu eşim tek taraflı bizde çalışmalarla birlikte beklemedeyiz... eşimin yakın bi arkadaşıda ameliyat oldu ve 3 ay sonra eşi hamile kaldı... :KK49: darısı bizlerin başınaaaaa kızlarrr:KK49::KK49::KK49::KK49:

geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza inş...sizin ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım?

merhaba arkadaşlar...eşim cumartesi günü ameliyat oldu...ameliyat çok güzel geçmiş doktorun söylediğine göre..çift taraflıydı sol tarafı ilerlemişti...ameliyattan sonra ilk gün sadece biraz ağrısı oldu sonra iyiydi...lavabo sorunu da olmadı....inş hayırlısı ile sperm sayıları da yüklelir...

geçmiş olsun arkadaşı adına çok sevindim..canm darısı senin benim ve istiyen herkesi başına...amliyatan önce siizin değerleniz nasıldı canm..bir deeğer biliyorsan eşinin arkadşının durumu nasıldı..bnm eşim cumartesi günü oldu..dğerlerimiz düşük normal gebelik ihtimalimz de düşük bu yüzden...tşkler

merhaba arkadaşlar...eşim cumartesi günü ameliyat oldu...ameliyat çok güzel geçmiş doktorun söylediğine göre..çift taraflıydı sol tarafı ilerlemişti...ameliyattan sonra ilk gün sadece biraz ağrısı oldu sonra iyiydi...lavabo sorunu da olmadı....inş hayırlısı ile sperm sayıları da yüklelir...

geçmiş olsun canım...inş değerleriniz yükselir...aynı durumdayız sanki bizimde solda ilerlemişti...ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım?Bi de liste mi yapsak ameliyat tarihlerimizi yazsak erkek infertilite bölümü çok pasif keşke herkes girip bişeyler paylaşsa bizlere umut olsa...

geçmiş olsun canım...inş değerleriniz yükselir...aynı durumdayız sanki bizimde solda ilerlemişti...ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım?Bi de liste mi yapsak ameliyat tarihlerimizi yazsak erkek infertilite bölümü çok pasif keşke herkes girip bişeyler paylaşsa bizlere umut olsa...
değerlerimiz milyon ile 3 imlyon arası değişiyor canm...liste ko jusunda haklısın burda okuduklarımddan eşimi cesaretlendirdim...yoksa hep erteliyordu...rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..

değerlerimiz milyon ile 3 imlyon arası değişiyor canm...liste ko jusunda haklısın burda okuduklarımddan eşimi cesaretlendirdim...yoksa hep erteliyordu...rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..

topik sahibi sensin canım istersen sen listeleri yaz ya da herkes ameliyat tarihini kendi eklesin...

varikosel ameliyatı tarihleri

delinefsim=14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

bu şekilde her okuyan alıntı yapıp eklerse takip ederiz inş hamile kalırsak artık onun tarihinide karşısı8na yazarız:))ya da sen yaz canım ben bu kadarını kaydettim

Son düzenleme:

canım liste yapıyoruz senide ekledim gelişmeleri bizlere de haber verirsin canım...

Son düzenleme:
X