Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
topik sahibi sensin canım istersen sen listeleri yaz ya da herkes ameliyat tarihini kendi eklesin...

varikosel ameliyatı tarihleri

delinefsim=14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

bu şekilde her okuyan alıntı yapıp eklerse takip ederiz inş hamile kalırsak artık onun tarihinide karşısı8na yazarız:))ya da sen yaz canım ben bu kadarını kaydettim

tammam topie uğrayan amlieyat olan ismini eklesin yada söyerse biz ekleriz...inş canm..hyrlı ile biz evlat sahibi olurz inş..

evet canım mikrocerrahi ile oldu...en iyi yöntem bu...biz bi doktora gitmiştik o mikroskop olmadığını açık ameliyat yapabilirim ama siz mikrocerrahi yöntem ile ameliyat olun dedi...lazer uygulanmıyor...varikosel ameliyatının 3 yöntemi var açık ameliyat,mikrocerrahi,embolizasyon var...eşim ameliyattan sonra 15 gün içinde tamamen iyleşti hiç bi yan etki yapmadı ameliyat...ameliyattan sonra,idrara çıkamama,şiddetli baş ağrısı olabilir diye uyardılar bizi ama hiç biri olmadı ne baş ağrısı ne ameliyattan sonra aşırı ağrı sızı çok çok iyi geçti ameliyat...ama değerlerin ne durumda olduğunu bilmiyoruz şimdilik 1 ay ı geçti ameliyat olalı 5 ay sonra belli olacak...kesinlikle mikrocerrahi yöntem ile olun...açık ameliyatta hidrosel olma ihtimali çok yüksek....

biz de mikrocerrahi yontemiyle olduk, tam 50 gun olmus ameliyat olalı..
hıc bı agrısı olmadı sadece ilk bi hafta biraz topalladı

delinefsim=14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

biz de mikrocerrahi yontemiyle olduk, tam 50 gun olmus ameliyat olalı..
hıc bı agrısı olmadı sadece ilk bi hafta biraz topalladı

bizim de öyle canım allaha şükür hiç bi ağrı sızı olmadı inş bu güzel gidişat değerlerimize de yansır tek tek hamile haberlerini veririz...

bizim de öyle canım allaha şükür hiç bi ağrı sızı olmadı inş bu güzel gidişat değerlerimize de yansır tek tek hamile haberlerini veririz...
işte geldim meraba:)
benim eşimde 12 kasım 2012 tarihinde ameliyat oldu.10 ay olmuş yaaa:KK43:

inş canım en başa seni yazarız hamile diye uzun bi süreç allahım hepimise sabır versin gerçekten beklemek çok zor:KK43:(

inşallah cnm.hep beraber hamile kalalım inşallah.
zaten en büyük hayallermden biride hamile kaldığım zaman,başarı öykümü her yere yazmak :) bizim gibi olanlara umut olmak adına.

delinefsim=14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

adzeynep=12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013

delinefsim=14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

adzeynep=12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013

Rabbim bu listede ki tüm isimlerin karşısına en kısa zaman da hamiş diye yazılmasını nasip etsin inşallaaaaaaaaahhhhhh..:KK49::KK49:

Son düzenleme:
slm kızlar.listeye beni de eklerseniz sevinirim.eşim 29 eylül 2012 de ameliyat oldu.3 ay sonunda hiç siperm çıkmadı.6. ayda 1 milyon çıktı.biz beklemek istemeyip tüp bebek yaptırdık-birde dondurulmuş ile denedik ama ikiside negatif oldu.tekrar eşime yöneldik.şimdilerde keçiboynuzu tozu ve proxeed plus içiyor.bakalım inş faydasını görürüz...:18:

merhaba arkadaşlar, ben de yazmak istedim sizlere de umut olsun diye, çünkü bir zamanlar ben de bu konuları okuyordum ve hamile kalanları duydukça seviniyordum, benim eşimde de sol tarafta varikosel çıktı, hem sperm sayısı, hem hızı hem de morfoloji çok kötüydü, yani normal yapılı sperm hiç yoktu, hemen ameliyata karar verdik, bu hem bir sağlık sorunuydu, hem de hamileliği engelliyordu, ameliyatı oldu, 3. ay testlerde çok güzel gelişme gördük doktor bile inanamadı, 4. ay adet görmedim ve hamileydim, inanamadım çünkü bu kadar çabuk beklemiyorduk, Allahıma şükürler olsun ki ben de 2 yıldan sonra kavuştum, inşallah sizlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

kürlere gelince keçiboynuzu kürü uyguladık, ceviz nadem incir karışımı yedi, doktor da evicap verdi, bi de bi toz verdi ama hatırlayamadım, 3. ayda yapılan testte doktor proxed plus tavsiye etmiş, çok faydası olacağını söylemişti, Ama dediğim gibi o aydan sonra hamile kaldım zaten gerek kalmadı

bu linkte eski ve yeni değerler var

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...sonrasi-yeni-test-sonucumuza-bakar-misiz.html

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013

ayseeem= 29 eylül 2012

Merhabalar hepimize allah kolaylık versin. Bizim ameliyat tarihi 4 Şubat 2013. Ekler misiz kader arkadaşlarım.

geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza inş...sizin ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım?

geçmiş olsun arkadaşı adına çok sevindim..canm darısı senin benim ve istiyen herkesi başına...amliyatan önce siizin değerleniz nasıldı canm..bir deeğer biliyorsan eşinin arkadşının durumu nasıldı..bnm eşim cumartesi günü oldu..dğerlerimiz düşük normal gebelik ihtimalimz de düşük bu yüzden...tşkler
teşekkürler cnm 8 milyondu bizim... eşimin arkadaşının durumunu bilmiorum ne kadardı ama bize umut verdi onun 3 ay sonra sonuç alması
geçmiş olsun canım...inş değerleriniz yükselir...aynı durumdayız sanki bizimde solda ilerlemişti...ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım?Bi de liste mi yapsak ameliyat tarihlerimizi yazsak erkek infertilite bölümü çok pasif keşke herkes girip bişeyler paylaşsa bizlere umut olsa...

canım liste yapıyoruz senide ekledim gelişmeleri bizlere de haber verirsin canım...

teşekkür ederim jonguil canım bizim değerlerimiz 8 milyondu ameliyat öncesi şu anda sperm görünümünde değişiklik gözle görülür ama ne kadar arttı bilemiyoruz çünkü dr 3. ayda sperm testi istedi inşallahhh yüksek sonuçlar alırız:KK49::KK49::KK49:

Varikosel ameliyat tarihlerimiz

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

teşekkürler cnm 8 milyondu bizim... eşimin arkadaşının durumunu bilmiorum ne kadardı ama bize umut verdi onun 3 ay sonra sonuç alması

teşekkür ederim jonguil canım bizim değerlerimiz 8 milyondu ameliyat öncesi şu anda sperm görünümünde değişiklik gözle görülür ama ne kadar arttı bilemiyoruz çünkü dr 3. ayda sperm testi istedi inşallahhh yüksek sonuçlar alırız:KK49::KK49::KK49:

inş canım faydasını görürüz ameliyatın...bizim de sayı 11 milyon,total sperm 35 milyondu en yaptığımız testte bakalım ne olsun doktor 6 ay sonra gelin dedi ama eşim dün 3.ay dolunca gitsem mi falan diye bana sordu gidelim duruma göre belki ilaç verir dedim bakalım inş fikri değişmez de gider doktora...gözlerimde yaş kalmadı artık çok üzülüyorum olurda değerlerimiz düzelmezse tüp bebek için gerekli prosedürleri anlatınca ne tüpü diyor kızıyor bana allahım inş gerek kalmaz ama yeter ki olsun tüp aşılama bende o moddayım...

inş canım faydasını görürüz ameliyatın...bizim de sayı 11 milyon,total sperm 35 milyondu en yaptığımız testte bakalım ne olsun doktor 6 ay sonra gelin dedi ama eşim dün 3.ay dolunca gitsem mi falan diye bana sordu gidelim duruma göre belki ilaç verir dedim bakalım inş fikri değişmez de gider doktora...gözlerimde yaş kalmadı artık çok üzülüyorum olurda değerlerimiz düzelmezse tüp bebek için gerekli prosedürleri anlatınca ne tüpü diyor kızıyor bana allahım inş gerek kalmaz ama yeter ki olsun tüp aşılama bende o moddayım...

canım bence kendine sıkıntı yapma bende 2 senedir bekliyorum ama vakti gelmedi demek ki bize de tüp bebek dendi yaptırdım 6 haftalık iken düştü iki ay sonra donmuşlarla denedik hiç tutmadı ve başka bir doktora gittik eşimde varikosel olduğunu söyledi ameliyat oldu 5 ay sonra çok şükür 1 olan morfoloji 5 e yükseldi tüp bebekte acele etmişim onu anladım çok meşakkatli bir süreç gerek kalmadan inşALLAH RABBİM cennet kokularımıza kavuşturur bizi...

X