Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

doğru diyorsun canım ama bende 2 senedir bekliyorum çok zor şeyler yaşadık eşim ve ben hastane yollarını aşıttık tabii ki bunu herkes yapıyor ama ameliyattı yok tüp çektirmekti derken 2 yıldır hala bi bebeğimiz yok bi an önce artık olsun istiyor insan ama ben ne yaparsam yapayım kendimi yerlere atsam en iyi doktora da gitsem hiç bir şey değişmeyecek allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak biliyorum...o yüzden Allahtan en çok hayırlı zamanda sağlıklı bi bebek ve sabır diliyorum...allah sabır versin...

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mrb kızlar kimseler yok bura da birbirim,ze bu bekleme sürecinde moral verelim sabır la bekleyebilelim inşallah en kısa zaman da bizde anne olacağız. 1. adım kuvvetli bi şekilde buna inanmak 2. adım bu uğurda çabalamak ki yapıyoruz inşallah. 3. sabırla beklemek inşallah sonunda da mutlu son

Son düzenleme:
böyle hikayelere bayılıyorum ne kadar umutlanıyorum.çok teşekkür edrrim paylaştığın için.
yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)
Rabbim bu listede ki tüm isimlerin karşısına en kısa zaman da hamiş diye yazılmasını nasip etsin inşallaaaaaaaaahhhhhh..
amiinnn :)))
hemen hemen aynı tarihlerde ameliyat olmuş eşlerimiz.biz aşılama bile denemedik henüz.
inşallah en kısa zmanda mükafatını alırız sabrımızın :)

slm hatunlar konunuzu gördüm yazasım geldi 2008 de evlendim iki yıl hep ben göründüm
sene 2010 eşime varikosel teşhisi kondu
3 gün sora ameliyet dendi
bir gün sora taburcu oldu
7 gün sora birliktelik
3 ay korunma istendii ama o ay hamile kaldım
düşük yaptım düşükten sora 3 ay korunma istendi ama yiene ben adet olmadan kzıma hamiş kaldım
sene 2011 ağustos kızım dünyaya geldi dünyalar benim oldu sene 2013 oğluşum kasımda doğacak
rabbim sizlerede güzel şeyler yaşatsın

cidden yazılanları okuyunca acayip moral oldu,
mutlu oldum cidden de,
olacak olacak insallah ALlah ın izniyle :)

evet canım yakın tarihler.biz biraz acale davrandık.5 yıllık evliyiz ve 4 yıl istememiştik.test sonucunu görüce şok olduk ve bir an önce olsun istedik.aslında eşim ameliyat olmadan 4 ay önce test verdiğinde 16 mil.500 bin çıkmıştı.4 ayda nasıl 0 oldu anlamadık.sizin değerler nasıldı ve kaç oldu*

maşallah canım ne güzel bebişlerin seni çok bekletmemiş.canım değerleriniz kaçtı,ameliyattan sonra bişeyler kullandımı eşin...

bizim ameliyattan önce 9 milyondu 4 ay önce yaptırdığımz testlerde26 milyon-35 milyon değişiyo.hareket çok ii şükür.morfoloji %3 e yükseldi.
4 aydırda test yaptrmıyoruz.gebelik oluşmadığına göre hala düşük sayımız.

merhaba arkadaşlar benim eşimde de morfoloji sorunu var bugün eczcım bu sorun için bir ilaç önerdi sizinle paylaşmak isterim ismi nutraxın içindeki %100 doğal bitkileri tek tek araştırdım çok faydalı görünüyor sizlerle paylaşmak istedim bir de daha önce kulllanan varsa tecrübelerini paylaşır ise sevinirim teşekkürler

varikosel ameliyatı olmak için eşi çekinen arkadaşlar: eşimde sürekli olsam mı olmasam mı diye tedirgindi...ameliyat işe yarar mı yarar mazmı bilemeyiz tabiki RABBİM inşallah çabalarımızı boşa çıkarmaz...ama ameliyat yaklaşık 25 30 dk sürdü...mikrocerrahi ile oldu..çift taraflı oldu..amliyattan sonra 2 saat hastanede kaldık sonra eve geldik eşim 3 gün evde dinlendi ..bu kadr dinlenmesi gerek yoktu ..ama iş kendi işi oldugu için yerine ben baktım .onun dinlenmesini istedim..tuvalet sorunu vb.herhngi bir sorun yaşamadık şükür..4 gün sonra
banyoda yaptı..değerlemiz düşük 1 milyon du.doktora yarın gideceğiz tedavi için ilaç yazacak..başka doktorlar proexxed plus ilacı önerilirken bzim doktor ben değrleri biraz yükseltömeylim ki o ilacı vereyim dedi...bakacazz inşallah hayırlı ile biz ve bizim gibi herkes sonuç alırr..

rabbim size bağışlasın...inşallah bizslerde en kısa zamnda sonucunu alırızz..

değerlenizde bir değişiklik oldu mu...rabbim sabır versin inşallah...hayırlı ile sonucunu da alırsın inş...

9 milyondan,35 milyona kadar artış oldu çok şükür.morfoloji de %0 dan % 3 e çıktı.4 aydır da test yaptırmıyoruz.şuan sayı kaç hiç bilmiyorum.
Rabbim hepimize sabır, sabrın sonunda da evlatlarımızı versin inşallah hayırlısıyla:)

bence güzel artış olmuş inş yakın zamanda hayırlı haberlerini de alırız.. canım peki ileri hızınız kaçtı kaç oldu daha sonra?

cnm benim yaaa bende iki yıldır bekliyorum çok isyan ettiğim yıkıldığım üzüldüğüm zamanlar oldu inan ama umudumu kaybetmedimm biliyorum birgün bizede sıra gelcek o güzel duyguyu bizde yaşıyacağızz RABBİM görüyor mücadelemizi bu bir sınama bence artık bu moddayım cnm seni çok iyi anlıyorumm... bizede dr 6 aydan önce düzelme beklemeyin dedi RABBİM sabır versin hepimizeee veee güzel müjdeleri almamızı nasip etsin

Merhaba,

Ameliyat tarihimiz 4 şubat 2013. dün eşim ameliyattan sonra 2.testi yaptırdı sonuçlar şöyle;
Toplam sayı:30.800.000
ileri hareket :%20
morfoloji:%2
Bu değerler ne kadar yeterli bilmiyorum ama içimdeki sabır gittikçe tükenmeye başlıyor.Allah bekleyen herkese sabır versin.

arkadaşlar benide eklermisiniz 30 temmuz 2013 te ameliyatımızı olduk ben nasıl eklenceğini bilmiyorum yeniyimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…