-
- Konu Sahibi delinefsim
canım bence kendine sıkıntı yapma bende 2 senedir bekliyorum ama vakti gelmedi demek ki bize de tüp bebek dendi yaptırdım 6 haftalık iken düştü iki ay sonra donmuşlarla denedik hiç tutmadı ve başka bir doktora gittik eşimde varikosel olduğunu söyledi ameliyat oldu 5 ay sonra çok şükür 1 olan morfoloji 5 e yükseldi tüp bebekte acele etmişim onu anladım çok meşakkatli bir süreç gerek kalmadan inşALLAH RABBİM cennet kokularımıza kavuşturur bizi...
böyle hikayelere bayılıyorum ne kadar umutlanıyorum.çok teşekkür edrrim paylaştığın için.merhaba arkadaşlar, ben de yazmak istedim sizlere de umut olsun diye, çünkü bir zamanlar ben de bu konuları okuyordum ve hamile kalanları duydukça seviniyordum, benim eşimde de sol tarafta varikosel çıktı, hem sperm sayısı, hem hızı hem de morfoloji çok kötüydü, yani normal yapılı sperm hiç yoktu, hemen ameliyata karar verdik, bu hem bir sağlık sorunuydu, hem de hamileliği engelliyordu, ameliyatı oldu, 3. ay testlerde çok güzel gelişme gördük doktor bile inanamadı, 4. ay adet görmedim ve hamileydim, inanamadım çünkü bu kadar çabuk beklemiyorduk, Allahıma şükürler olsun ki ben de 2 yıldan sonra kavuştum, inşallah sizlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
kürlere gelince keçiboynuzu kürü uyguladık, ceviz nadem incir karışımı yedi, doktor da evicap verdi, bi de bi toz verdi ama hatırlayamadım, 3. ayda yapılan testte doktor proxed plus tavsiye etmiş, çok faydası olacağını söylemişti, Ama dediğim gibi o aydan sonra hamile kaldım zaten gerek kalmadı
bu linkte eski ve yeni değerler var
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...sonrasi-yeni-test-sonucumuza-bakar-misiz.html
amiinnn :)))Rabbim bu listede ki tüm isimlerin karşısına en kısa zaman da hamiş diye yazılmasını nasip etsin inşallaaaaaaaaahhhhhh..
hemen hemen aynı tarihlerde ameliyat olmuş eşlerimiz.biz aşılama bile denemedik henüz.slm kızlar.listeye beni de eklerseniz sevinirim.eşim 29 eylül 2012 de ameliyat oldu.3 ay sonunda hiç siperm çıkmadı.6. ayda 1 milyon çıktı.biz beklemek istemeyip tüp bebek yaptırdık-birde dondurulmuş ile denedik ama ikiside negatif oldu.tekrar eşime yöneldik.şimdilerde keçiboynuzu tozu ve proxeed plus içiyor.bakalım inş faydasını görürüz...:18:
böyle hikayelere bayılıyorum ne kadar umutlanıyorum.çok teşekkür edrrim paylaştığın için.
yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)
amiinnn :)))
hemen hemen aynı tarihlerde ameliyat olmuş eşlerimiz.biz aşılama bile denemedik henüz.
inşallah en kısa zmanda mükafatını alırız sabrımızın :)
slm hatunlar konunuzu gördüm yazasım geldi 2008 de evlendim iki yıl hep ben göründüm
sene 2010 eşime varikosel teşhisi kondu
3 gün sora ameliyet dendi
bir gün sora taburcu oldu
7 gün sora birliktelik
3 ay korunma istendii ama o ay hamile kaldım
düşük yaptım düşükten sora 3 ay korunma istendi ama yiene ben adet olmadan kzıma hamiş kaldım
sene 2011 ağustos kızım dünyaya geldi dünyalar benim oldu sene 2013 oğluşum kasımda doğacak
rabbim sizlerede güzel şeyler yaşatsın
evet canım yakın tarihler.biz biraz acale davrandık.5 yıllık evliyiz ve 4 yıl istememiştik.test sonucunu görüce şok olduk ve bir an önce olsun istedik.aslında eşim ameliyat olmadan 4 ay önce test verdiğinde 16 mil.500 bin çıkmıştı.4 ayda nasıl 0 oldu anlamadık.sizin değerler nasıldı ve kaç oldu*
Varikosel ameliyat tarihlerimiz
delinefsim= 14 eylül 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013
minel= 29 temmuz 2013
adzeynep= 12 kasım 2012
kelam= 25 Mayıs 2013
ayseeem= 29 eylül 2012
merinos1= 4 şubat 2013
hykd = 15 nisan 2013
işte geldim meraba:)
benim eşimde 12 kasım 2012 tarihinde ameliyat oldu.10 ay olmuş yaaa
slm hatunlar konunuzu gördüm yazasım geldi 2008 de evlendim iki yıl hep ben göründüm
sene 2010 eşime varikosel teşhisi kondu
3 gün sora ameliyet dendi
bir gün sora taburcu oldu
7 gün sora birliktelik
3 ay korunma istendii ama o ay hamile kaldım
düşük yaptım düşükten sora 3 ay korunma istendi ama yiene ben adet olmadan kzıma hamiş kaldım
sene 2011 ağustos kızım dünyaya geldi dünyalar benim oldu sene 2013 oğluşum kasımda doğacak
rabbim sizlerede güzel şeyler yaşatsın
değerlenizde bir değişiklik oldu mu...rabbim sabır versin inşallah...hayırlı ile sonucunu da alırsın inş...
9 milyondan,35 milyona kadar artış oldu çok şükür.morfoloji de %0 dan % 3 e çıktı.4 aydır da test yaptırmıyoruz.şuan sayı kaç hiç bilmiyorum.
Rabbim hepimize sabır, sabrın sonunda da evlatlarımızı versin inşallah hayırlısıyla:)
bence güzel artış olmuş inş yakın zamanda hayırlı haberlerini de alırız.. canım peki ileri hızınız kaçtı kaç oldu daha sonra?
inş canım faydasını görürüz ameliyatın...bizim de sayı 11 milyon,total sperm 35 milyondu en yaptığımız testte bakalım ne olsun doktor 6 ay sonra gelin dedi ama eşim dün 3.ay dolunca gitsem mi falan diye bana sordu gidelim duruma göre belki ilaç verir dedim bakalım inş fikri değişmez de gider doktora...gözlerimde yaş kalmadı artık çok üzülüyorum olurda değerlerimiz düzelmezse tüp bebek için gerekli prosedürleri anlatınca ne tüpü diyor kızıyor bana allahım inş gerek kalmaz ama yeter ki olsun tüp aşılama bende o moddayım...