- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.761
Geç döllenmiş olamazımı acaba?
Yok canım olamaz çünkü yum gelişimi tam zamanında gelişti geç döllenmez yani
o zaman gelsin tüp bebek canım amacında buyda zaten onun tutma ihtimalli aşılamandan daha yüksek....
Allahım tez zamanda kavuşturdun canım.
Geç döllenmiş olamazımı acaba?
Aminnn...Hyr canim calismiyirrum..
Canim insallh iyidt annen...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşh canım annem bi bitse bende tamamen çocuk işine kanalize olsam artık.
yaş geldi geçiyor.
kızlar naslınz gıremedım uzun zamandr nete ugrayamadım yanınıza.
ben gecen ay asılama yaptrdım . olumsuz sonuclandı.
sızler ne durumdasınz?
o zaman gelsin tüp bebek canım amacında buyda zaten onun tutma ihtimalli aşılamandan daha yüksek....
Allahım tez zamanda kavuşturdun canım.
inşh canım annem bi bitse bende tamamen çocuk işine kanalize olsam artık.
yaş geldi geçiyor.
Canim annenle birlikte cok yiprandin..insallh cocuk icin fazla ugrasmak zorunda kalmazsin..
Canim annenle birlikte cok yiprandin..insallh cocuk icin fazla ugrasmak zorunda kalmazsin..
Allah razı olsun canım....
İnşallah öyle olur....Hepimiz için.
Babam ve annem hastalar görsünler çok istiyorum.İnşh Allahım sağlıkla nasip eder.
Hos geldin tatlim..ne yapalim bizde hp ayni ugraslar cocuk mevzulati iste..bn hala. Beklemedeyim....
merhaba kızlar?
ne yapıyorsunuz?
varikosel ameliyatı kesinlikle gerekli bir ameliyat,bazı doktorlar önermesede işe yaradığı kesin.
Kûn Fe Yekûn.
Ol Der Ve Olur.
Ne yapalim canim..bnde ayni..tek fark bernay ank uni.de tup bbk fiyatini sormus..ilaclar disinda 1500 tutuyor..cok mutlu oldum..
Seen nasilsiinn
çok şükür canım iyiyim....
harbi fiyat gayet uygunmuş.çok sevindim senin adına kısmetse ne zaman düşünüyorsun?
aslında hem düşünüyorsunda maddiyat malesef elimizi bağlıyor.
Ewet ilaclara 3500 demisler..bn baska yerden aliirim ilaclri..
Eylul de tadilat varms has.
Zaten bn en az 2 ay sonra yaoarim..
Hayırlı olsun canım fiyat gerçekten uygun....
azcık doğal kürlere yönel buarada vakit varken...
muhteşem 3 lü yazıp duruyor yaa onu yapmayı düşünüyorum bende eşime ...ama tahlil yapmadı ki...belkide gerek yok deyip oturuyorum...
zinco l cartein birde pharmaton olan takviye...
inşallah cnm biz hiç aşılama yaptırmadık eşimin spermi 1 milyon çıktı tek şansımız tüp bebekti hatta varıkosel ameliyatından önce hiç yoktu biraz artış olunca vakit kaybetmeden yaptıralım dedik ve çok şükür ilk tedavide tuttu..ilk adetin 3.gunu gıttik ben bu ay başlarız dıye öyle muayne oldum doktorum beklemeyelim dedi bnde tmm dedim ve hmn o gün iğnelerime başladım adetin 13.gunu yumurtalar toplandı 16.gün transfer edildi 2tane meleklerim ve sonra 12 gün bekledım 11.gun ıdrarda 12.gun kanda pozitifi gördüm çok şükür sormak istediklerini sorabilirsin...bu arada doktorum yaşım 22 olduğundan tek transfer edecekti ben iki tane istedim ailemde ikiz var hemde şansımızı artırmak için böyle istedik bakalım hayırlısı tek,mi ikizmı bilmiyorum merak ediyorum
merhaba canım,zorlu bi süreçten sonra tüp bebek yaptırdım bende..5.gün transfer yaptılar 12 gün sonra test yap dedi doktorum.ben dayanamadım bugün yani 9.gün test yaptırdım ve 1.20 çıktıdoktorumu aradım söyledim,değerin iyi değil ama bide cuma günü yaptır ondan sonra bakalım dedi.umut varmı sence
merhaba canım,zorlu bi süreçten sonra tüp bebek yaptırdım bende..5.gün transfer yaptılar 12 gün sonra test yap dedi doktorum.ben dayanamadım bugün yani 9.gün test yaptırdım ve 1.20 çıktıdoktorumu aradım söyledim,değerin iyi değil ama bide cuma günü yaptır ondan sonra bakalım dedi.umut varmı sence
Pharmaton + arinmax. Kulndi esim fyda etmedi..
Bir haftta icinde tahlil yapacz 40 gundur ari sutu bal polen kullniyir esim...bakacax bunlar nasil oldu diye..ileerleme yoksa....
Muhtesem uclu- + keci boynuzu pekmezi+ kulaanmayi dusuunuyorrum.ayrrica bir karisimda kndiim hazirlarim blki...
Cnm bn hiç önce vermedim kan idrar testi yapmıştım 8 yada 9. Gun cikmamisti 11.gun idrarda silik gordum 12. Gun kan verdim degerim 200 cikti..seni uzmek istemiyorum bilmiyorum Inşallah tutmuştur
canım nasılsın?Bebiş nasıl ?test günüden önce yapmayın derim. neden üzülesin ki eğer olumluysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?