Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar naslınz gıremedım uzun zamandr nete ugrayamadım yanınıza.

ben gecen ay asılama yaptrdım . olumsuz sonuclandı.

sızler ne durumdasınz?

kızlar naslınz gıremedım uzun zamandr nete ugrayamadım yanınıza.

ben gecen ay asılama yaptrdım . olumsuz sonuclandı.

sızler ne durumdasınz?

Hos geldin tatlim..ne yapalim bizde hp ayni ugraslar cocuk mevzulati iste..bn hala. Beklemedeyim....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim annenle birlikte cok yiprandin..insallh cocuk icin fazla ugrasmak zorunda kalmazsin..

Allah razı olsun canım....

İnşallah öyle olur....Hepimiz için.

Babam ve annem hastalar görsünler çok istiyorum.İnşh Allahım sağlıkla nasip eder.

varikosel ameliyatı kesinlikle gerekli bir ameliyat,bazı doktorlar önermesede işe yaradığı kesin.

Kûn Fe Yekûn.

Ol Der Ve Olur.

varikosel ameliyatı kesinlikle gerekli bir ameliyat,bazı doktorlar önermesede işe yaradığı kesin.

Kûn Fe Yekûn.

Ol Der Ve Olur.

Merhaba canimmm..
Ewwet gerekli her ne kadar ameliyat bize fayda sağlam olmuş olsada hatta değerlerimiz daha kötüye gitmiş olmasına rağmen ameliyatının gerekli olduğunu hala düşünüyorum

Ne yapalim canim..bnde ayni..tek fark bernay ank uni.de tup bbk fiyatini sormus..ilaclar disinda 1500 tutuyor..cok mutlu oldum..

Seen nasilsiinn

çok şükür canım iyiyim....

harbi fiyat gayet uygunmuş.çok sevindim senin adına kısmetse ne zaman düşünüyorsun?

aslında hem düşünüyorsunda maddiyat malesef elimizi bağlıyor.

çok şükür canım iyiyim....

harbi fiyat gayet uygunmuş.çok sevindim senin adına kısmetse ne zaman düşünüyorsun?

aslında hem düşünüyorsunda maddiyat malesef elimizi bağlıyor.

Ewet ilaclara 3500 demisler..bn baska yerden aliirim ilaclri..
Eylul de tadilat varms has.
Zaten bn en az 2 ay sonra yaoarim..

Ewet ilaclara 3500 demisler..bn baska yerden aliirim ilaclri..
Eylul de tadilat varms has.
Zaten bn en az 2 ay sonra yaoarim..

Hayırlı olsun canım fiyat gerçekten uygun....

azcık doğal kürlere yönel buarada vakit varken...

muhteşem 3 lü yazıp duruyor yaa onu yapmayı düşünüyorum bende eşime ...ama tahlil yapmadı ki...belkide gerek yok deyip oturuyorum...

zinco l cartein birde pharmaton olan takviye...

Pharmaton + arinmax. Kulndi esim fyda etmedi..
Bir haftta icinde tahlil yapacz 40 gundur ari sutu bal polen kullniyir esim...bakacax bunlar nasil oldu diye..ileerleme yoksa....
Muhtesem uclu- + keci boynuzu pekmezi+ kulaanmayi dusuunuyorrum.ayrrica bir karisimda kndiim hazirlarim blki...

Son düzenleme:

merhaba canım,zorlu bi süreçten sonra tüp bebek yaptırdım bende..5.gün transfer yaptılar 12 gün sonra test yap dedi doktorum.ben dayanamadım bugün yani 9.gün test yaptırdım ve 1.20 çıktı doktorumu aradım söyledim,değerin iyi değil ama bide cuma günü yaptır ondan sonra bakalım dedi.umut varmı sence

Merhaba canim...tup bebek yapmissin hayirlisi olur insallh..
9 gun icin gerckteen az bi deger..ama belli olmaz tup bbkre 12. Gun test yapin dedikletine gore vardr bi bildikleri..

Nerde yaptin..

Cnm bn hiç önce vermedim kan idrar testi yapmıştım 8 yada 9. Gun cikmamisti 11.gun idrarda silik gordum 12. Gun kan verdim degerim 200 cikti..seni uzmek istemiyorum bilmiyorum Inşallah tutmuştur

evet canım bak onu düşünemiştim polen arısütü vs..inşh şifa olmuştur.

canım tam gününü bele istersen hiç belli olmuyor böyle şeyler okuduklarımızdan yazan arkadaşlarımızadan öyle gördük umarız değerler kat ve kat artar.

Cnm bn hiç önce vermedim kan idrar testi yapmıştım 8 yada 9. Gun cikmamisti 11.gun idrarda silik gordum 12. Gun kan verdim degerim 200 cikti..seni uzmek istemiyorum bilmiyorum Inşallah tutmuştur

canım nasılsın?Bebiş nasıl ?
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

test günüden önce yapmayın derim. neden üzülesin ki eğer olumluysa.
canım nasılsın?Bebiş nasıl ?
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…