Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kizlar..

Canim stresteen de olablir..millete stres islemez..bizimkilet biraz strese girse yetle bir oluyor deegeerler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet belkide stresten artık bilmiyorum kafama takmiyorum çok rahatım
Amin canım inşallah allah Nasip ederse rahat ya da değil yeterki gelsin artık [emoji20]

Hiz kacti tup yaparken
Bi dde nerrde yapxtiniz..

%55 ti tatlım.bizim hızda ve morfolojide sorun yoktu sadece sayıda sorun vardı onuda bi yükseltemedik.
eskişehir acıbadem hastanesinde yaptırmıştık.

%55 ti tatlım.bizim hızda ve morfolojide sorun yoktu sadece sayıda sorun vardı onuda bi yükseltemedik.
eskişehir acıbadem hastanesinde yaptırmıştık.

Caniim iste olaccagi vakitt belli..50 milyonkeen normal gebelik icin hic sorruun yok..ama olmuyor..tup bebek sebeb oldu..hayirli sagluklii ollur insalkkh .

Kim bilir belkide canım az kaldı zaten 3 4 güne kadar adetim gelir.
progestan vermedi mi doktor?
Caniim iste olaccagi vakitt belli..50 milyonkeen normal gebelik icin hic sorruun yok..ama olmuyor..tup bebek sebeb oldu..hayirli sagluklii ollur insalkkh .

öyle canım.tüp bebek sadece vesile.inşallah hayırlısıyla kucağıma alsam rahatlıycam.

Benim eşimde varikosel ameşiyatı oldu ocak ayında ama hamilellik oluşmadı. Ve eşim ameliyattan sonra doktora gitmek istemediğinden son durum nedir bilemiyoruz. Ama ben sonuçları alıp iki farklı doktora gitmiştim %30 düzelme olur , 6 ay içinde gebelik sağlanmazsa tüp bebel deneyin dendi, yakın zaman da düşünüyorum. Şans tabi ki var ama bu 6 ayda olabilir bir yılda iki yılda... Beklemek istemiyorum artık

Tatlım valla ameliyat öncesi değerlerimiz dibe vurmuştu ameliyat sonrası 1 yıla kadar çok güzel artış oldu fakat hala gebelik oluşmadi 2 aşılama yaptırdım 1.tutmadi 2.ise sonucu belli değil henüz eğer tutmazsa eylülde tüpe geçeceğiz. Doktor eşime eğer değer düzelmese bile aşı yada tup yaparsanız sağlıklı gebelik oluşur değilse ameliyat öncesi gebelik olsa bile düşük olur demiş. Inşallah rabbim en kisa surede nasip eder tatlım

İnşallah tez vakitte. Benim kadın doğum dr sonuçları görünce direkt tüp demişti. Sayı ve morfoloji düşüktü ilk yapılan testte.. Hatta beklemeyin ilerde başka sorunlar çıkar vs dedi. Ben çok inanmadım ve üroloji dr gittik işte orada kondu varikosel teşhisi. Ocak ayından beri birşey elde edemeyince de kadın dogum dr hak vermeye başladım. Ve başka bir dr da tüp yapın deyince tahlillere bakıp, ameliyatın pek de bizim için etkili olmadığını düşündüm. Hareketlilik azdı bizde. Sayı çok değişkendi bi bakıyoruz 5 milyon, bi bakıyoruz 20 milyon ama hareketlilik sıkıntı. Hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim canım

Gunaydinnn kizlarrr...:sly::sly::sly:

Canım bizim de sayıda sorun yok hareketli sorun zaten önemli olan hareket hareket düşük olunca spermler yumurtaya gidemeden ölüyor( inşallah artar en kısa zamanda

Tatlım 1 hafta falan var hiç birşey hissetmiyorum inşallah tüpe gerek kalmaz diyorum ama nasip işte belkide Kısmet te tüp yaptırmak var

canım benim inşh olumlu sonuçlar gerek kalmaz.

insanın evi gibisi yok.çok haklısın.
anneannem bize geldiğinde evine gitmek için gün sayardı neden böyle yapıyor diye annem üzülürdü.
ne yaşta olursan ol kendi evin mutlaka :)

Amin canım...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım artık bu aşı tutmazsa zaten rapor işi kesin galiba artık tüpün bile garantisi yok tatlım en son yapılan aşılamada ileri hareketli % sıfır çıktı düşün 1 ay önce % 33 du

bu nasıl bu kadar farklı çıkıyor yaa anlamak mümkün değil. şans kısmet yani...o kadar....

bende düşünüyordum benimki gibi bir tane daha var mı diye.
bende zor gönderiyorum doktora....
hakta veriyorum üzerine gitmek istemyorum.
biz malieyatımız olduk 6 ayı doldurduk hala test verdiremedim neymişzaten tüp olacakmış ne gerek varmış cevabıda bu.

hakkımızında hepimiz için hayırlısı olsun canım.
inşh hayırlı sonuçlar alırsınız.
Gunaydinnn kizlarrr...:sly::sly::sly:

tünaydın canım ?

nasılsın?evinde uyumak nasılmış

Inşallah canım bugün aşılamam in 12. Günü test yaptım çıkmadı tutmadı demek gebelik olsa kesin çıkardı

İyim ttlim...cok gguzel valla..evdeyken her ne kdr kndimle basbasa kalip basimin etini yesemde yinede guzrl.. Srn nasilsinn..

Inşallah canım bugün aşılamam in 12. Günü test yaptım çıkmadı tutmadı demek gebelik olsa kesin çıkardı

Geç döllenmiş olamazımı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…