• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ayrıntılı yazıyorum test sonuclarını...

ameliyattan once

toplam sperm: 12.600.000
ml de sperm: 7.000.000
ileri hızlı: 0
ileri yavas hareketli: % 10
yerinde hareketli: %30
hareketsiz: %60
morfoloji: % 6

ameliyattan 3 bucuk ay sonra (proxeed plus kullandık)
toplam sperm: 15.000.000
ml de sperm: 7.500.00
ileri hızlı: %2
ileri yavas hareketli:%10
yerinde hareketli: %38
hareketsiz: %50
morfoloji: %7

ameliyattan 6 sonra( son 2 ay arginmax kullandık)
toplam sperm: 150.000.000
ml de sperm: 50.000.000
ileri hızlı: %16
ileri yavaş hareketli:% 30
yerinde hareketli: %15
hareketsiz: % 40
morfoloji: % 8

ameliyattan once

canım valla süper artış olmuş inş en yakın zamanda hamilelik haberlerini de alırız...özellikle morfolojiniz çok iyi ya ileri hızlınız da artmış baya bizim de ileri hız %3.2 inş bizimki de artmıştır..maşallah:nazar:

canım valla süper artış olmuş inş en yakın zamanda hamilelik haberlerini de alırız...özellikle morfolojiniz çok iyi ya ileri hızlınız da artmış baya bizim de ileri hız %3.2 inş bizimki de artmıştır..maşallah:nazar:

canım insallah sonuclarınız daha daha iyi cıkar.. sonuclara gerek kalmadan hamilelik haberini alırız insallah.. ama eger cok buyuk bı artıs olmazsa uzulme ve benım kullandıgım urunleri dene cok kısa bı surede boyle artıs oldu.. doktorum artık bı sorun kalmadı asılamaya da gerek yok yumurta takıbı yapalım dedı ama kullandıgım urunlere de devam etmemi istedi..

canım insallah sonuclarınız daha daha iyi cıkar.. sonuclara gerek kalmadan hamilelik haberini alırız insallah.. ama eger cok buyuk bı artıs olmazsa uzulme ve benım kullandıgım urunleri dene cok kısa bı surede boyle artıs oldu.. doktorum artık bı sorun kalmadı asılamaya da gerek yok yumurta takıbı yapalım dedı ama kullandıgım urunlere de devam etmemi istedi..

allaha şükürler olsun tatlım çok sevindim durumunuza..inş dediğin gibi bizim de değerlerimiz artar bu şekilde...

ameliyattan once

canım çok iyi ya cidden
morfoloji çok fazla yükselmemiş sanırım ama düzelecektir oda

yok canım %4 en az olması gerekiyor %8 iyi bi değer o yüzden ...

sanırım bu konuda seninle aynı fikirde değilim canım eşimin yüzde 5 olduğu için önümüzdeki hafta ameliyat olcak
elimde eşimin sperm testi var geçen hafta yaptırdık
ve normal değer en az yüzde 14 olmalı diyor ki bizimki düşük

sanırım bu konuda seninle aynı fikirde değilim canım eşimin yüzde 5 olduğu için önümüzdeki hafta ameliyat olcak

canım bunu ben değil doktorlar söylüyor...sizin değerleriniz WHO kriterine göre iste zaten en az%30 olması gerekiyor biz kruger kriterine göre diyoruz tatlım..sizin morfolojiniz de iyi %0 olanlar var ...

canım bunu ben değil doktorlar söylüyor...sizin değerleriniz WHO kriterine göre iste zaten en az%30 olması gerekiyor biz kruger kriterine göre diyoruz tatlım..sizin morfolojiniz de iyi %0 olanlar var ...

canım ben sizi anladım zaten
kruger testine göre yapıldı bizimkide
ama inanın kağıtta böyle yazıyor
yüzde 14 ten büyük olmalı diye
ve doktorda yüzde 5 çok düşük dedi

Canim arkadasim dogru soyluyor.. sizin morfolojiniz iyi.. % de 4 ve ustu yeterli ve iyidir.. cok eskiden alt sinir % 14 du ama kullanilan teknolojik aletler yediklerimizdeki hormonlar ve bunun gibi sebeblerden dolayi bu siniri dusurup % 4 e indirdiler... sizin doktor iyi arastirsin cnm bence.. bu arada diger degerler nasildi

Canim arkadasim dogru soyluyor.. sizin morfolojiniz iyi.. % de 4 ve ustu yeterli ve iyidir.. cok eskiden alt sinir % 14 du ama kullanilan teknolojik aletler yediklerimizdeki hormonlar ve bunun gibi sebeblerden dolayi bu siniri dusurup % 4 e indirdiler... sizin doktor iyi arastirsin cnm bence.. bu arada diger degerler nasildi

anladım canım biz daha yeni başladık tedaviye
doktor ne dediyse inanıyoruz işte
ileri hareketli yüzde 15 canım yavaş yüzde 25 hareketsiz yüzde 40
mlm de sperm sayısı 25 milyon
bu şartlarda normal yolla olmaz dedi işte
eşimde başka doktora göründü
onlarda varikoselden ameliyat olması konusunda hemfikir oldular

canım ben sizi anladım zaten
kruger testine göre yapıldı bizimkide
ama inanın kağıtta böyle yazıyor
yüzde 14 ten büyük olmalı diye
ve doktorda yüzde 5 çok düşük dedi

ya tatlım %1 morfoloji ile bile normal yolla hamile kalan var ...şuan % 5 morfolojisi olsun diye ilaç kür kullanan ne kadar kişi vardır kim bilir her doktor zaten her değeri beğenmiyebiliyor canım...

biz 4 ay maxiboom die bir ilaç kullandık 1 ay da proxeed plus ikiside gıda takviesi. ama 1 senede geçti üstünden normal yolla olmayacak gibi bence onun için bu ay adet olunca aşılama ya başlıcaz bi kere deneyelim onu dioruz olmazsa biraz daha bekleriz ama biz ameliyt olmadan da olduktan sonrada bu değerlerle hep tüp bebek dediler.. ameliyt önceki değerle aşılama olmuyo yalnız o açıdan biraz şanslıyız şimdi aşılama şansımız var ama aşılamannında şansı düşük onun için kısmet diorum ama normalle olmuyo ki

canım ameliyat tarihini yazar mısın seni de listeye ekliyelim..

ya tatlım %1 morfoloji ile bile normal yolla hamile kalan var ...şuan % 5 morfolojisi olsun diye ilaç kür kullanan ne kadar kişi vardır kim bilir her doktor zaten her değeri beğenmiyebiliyor canım...

doğrudur canım işte bizde dedik başka doktora gidelim
kuzenimin yakın arkadaşına gittik oda dedi işte varikosel var ameliyat olcan
düzelme şansı yüzde 70 olabilir o zaman dedi

anladım canım biz daha yeni başladık tedaviye
doktor ne dediyse inanıyoruz işte
ileri hareketli yüzde 15 canım yavaş yüzde 25 hareketsiz yüzde 40
mlm de sperm sayısı 25 milyon
bu şartlarda normal yolla olmaz dedi işte
eşimde başka doktora göründü
onlarda varikoselden ameliyat olması konusunda hemfikir oldular

Tatlim zaten varikosel varsa mutlaka ameliyat sart.. onu aradan cikarin.. bizim ameliyattan onceki sonuclara bi bak.. bizde hiz ve sayiyi cok etkilemisi ameliyattan sonra cok sukur artti.. sayi ve hizin biraz bile yukselse dogal yoldan cok erken hamile kalabirsin.. morfolojiniz gercekten sinirin ustunde..

inşallah canım yaa, ailelerimiz bişey sormadan, anlamadan çözeriz.
Sırf o yüzden aceleciyiz.ama sperm çıkışı olurda kısa zamanda tüp bebek yaptırabilirsek onu bile söylemicem.
çok duygusal bi insanın hemen paylaşmak isterim herşeyi ailemle, yanımda olsunlar isterim ama bu kez farklı bi güç geldi.derdi veren allah gücünüde dermanını da veriyor işte.kimseyi üzmek istemiyorum.eşimin üzülmesini hiç istemiyorum.

Hepimiz hamile kalcaz inşallah...bu mübarek günde herkesin duaları kabul olsun.

amin...öyle cnm haklsın hele bu konu gerçekten hassas bir konu..rabim emeklernizi boşa çıkarmaz inşallah..

Back
X