Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saolun arkadaşlar.inşallah yavrularım beni bırakmaz.
inşallah 12 gün sonra sizlere güzel haberler verbilirim.
inş tatlım gecmez smdı k gunler devlette yaptrmayı dusundunuzmu ???
tatlım ınş bu asılaman inş tutcak hıc olumsuz dusunme benım gbı bosa beklycene en azından ası yaptryn

canm bnm ya oyalıyoruz ilte kendımızı dunya telaşi takı bırısı gelıp sorana kadar snra don basa tekrar napalım oda gecıyo zamnla alarm gbı unuttrmuyolar
gunaydın canm herkes buraya kosmus hemen ne guzel
cnm yaa bende tup dennce bı urkuyodm ama artık neden olmasınkı dıyırum

Son düzenleme:
cnm yaa bende tup dennce bı urkuyodm ama artık neden olmasınkı dıyırum

öylee ama ister tüp bebek ister aşılama ister se normal ama olsun yeter ıki...ilki tüp yaparızz blki ikincisi normal olur...

Bnde ilk yaptım elime aldım ikisini düşünmeye başaldımm... :)))

öylee ama ister tüp bebek ister aşılama ister se normal ama olsun yeter ıki...ilki tüp yaparızz blki ikincisi normal olur...

Bnde ilk yaptım elime aldım ikisini düşünmeye başaldımm... :)))

canm benm aynn bende senn gbı dusunuym hıc merak etme bnm 3 senem dolcak devlette yaptrrım dıye dusunuyorum zor bı surec ama rabbım o sekılde vercekse katlanırım snra hıc korunmayz dıyorum esıme :)))))

Canm benm aynn bende senn gbı dusunuym hıc merak etme bnm 3 senem dolcak devlette yaptrrım dıye dusunuyorum zor bı surec ama rabbım o sekılde vercekse katlanırım snra hıc korunmayz dıyorum esıme :)))))

aynen korunmak mı o da nee :)) büyük konuşmuyorum ama bnde korunmam gelirlerse üst üste getirirm... :)))
yeter önü açılsınn ç))

bugün dr gittim endokrine tiroit varmış hamilelik için çok büyük bi engel değil ama ömür boyu ilaç kullanman gerekiyo dedi 1 ay sonra yine kontrol etcek bir varioksel bir tiroit dertler teker teker geliyo

canım iyi artış olmuş inş aşılaman tutar canım bakalım ben ne zaman yaptıracağım ilk aşılamamı hiç hastanelere gitmek istemiyorum gına geldi artık

inşallah canım.
..Allah'ım; Hakkımızda Hayırlı Olanı Gönlümüze Razı Eyle.. Gönlümüzde Olanı Hakkımızda Hayırlı Eyle..

Hayirli olsun arkadasim- esin ne zaman ameliyat oldu ?? degerleri cok cikmis .. bu sayi toplam sayi mi ml de ki sayi mi >>
dualarimiz seninle insallah tez zamanda hamile oldugunun haberini aliriz ..

teşekkür ederim. 10 kasım 2013 te ameliyat oldu. hayır toplam sayı değil ml. deki sayı. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Allah tüm çocuk isteyen herkese hayırlısından çocuk versin inşallah.

merhaba canımmm..seni listeye ekliyeceğim...

Son düzenleme:
bugün dr gittim endokrine tiroit varmış hamilelik için çok büyük bi engel değil ama ömür boyu ilaç kullanman gerekiyo dedi 1 ay sonra yine kontrol etcek bir varioksel bir tiroit dertler teker teker geliyo

endokrine tiroit nedir canm...üzme kendini gececk inşalah..

çoğalsınn inşallah...

teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşallah hepimiz hayırlısıyla anne oluruz.
1.evet 3 ay oldu. eşim 10 Kasım 2013 te ameliyat oldu. aşılamayı da 13 şubat 2014 te yaptırdık.
2. klomen , evikap ve treantal 3 lü tedaviyi Gazi hastanesinde ameliyat eden ürolog doktor verdi. 3 ay boyunca ben kendim proxeed plus ve keçiboynuzu içtim. her akşam ceviz fındık badem kuru incir türü şeyler yedim. hormon testi yaptırmadım. bir sıkıntı olduğunuda sanmıyorum.
3. Ahmet Erdem hala gazi üniversitesinde. fakat özel muayenehanesi var. ayrıca novaart diye bir tüp bebek merkeziyle anlaşması var. aşılama tüp bebk vs. orada yapılıyor sanırım. özel muayene ücreti 300 tl. aşılama sperm alma ve yıkama 200 tl. bide aşılama uygulama ücreti var o ne kadar bilmiyorum. novart tel no: 0312 220 40 20 uygulama ücretini buradan sorabilirsiniz.

İnşallah sorularınıza cevap alabilmişsinizdir. hepimiz için her şeyin hayırlısı.

Son düzenleme:

merhaba canm..arlarda en az 1 ay olmak üzere 2 ya da 3 tane sperm testi yapsın eşin..ayrıca doktor da elle muyane sonucu söyler..test te iniş çıkış fazla ise değrelr de düşük çıkarsa ameliyat önerilitler..

merhaba kizlar

bugun benimde bikac gun gecikmeden sonra adetim geldi .. bakalim insallah bu ay dr a gidebilirim sonuclarimiz duzelmis olurda - esim ikna olursa ctesi teste gondericem sonrada iyi sonuclar cikarsa bende dr a gidicem ki bakalim asilama mi dicek ne dicek ..

ameliyattan bugun tam 4 ay 10 gun gecmis oluyor belki biseyler duzelmistir diye umud ediyorm ..

ALLAH yardimcimiz olsun dualasalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…