Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ee yine yapin iste diyecegim ama ben unuttum bi an sayi meselesini varya olacagi zaman sayiya falan bakmiyor o gecen biyerde okudum 8 milyonla kadin hamile kalmis iste bak nasip meselesi yaaa amaaaannn bosveeeeerrrrrrrrrrr

sen bi hamile kal canım gerisi kolay eşin de gelir türkiyeye canım yeter ki hamile kal

atlattın yani vajinusmusu ilk aylar bence çok kortum sonra alıştım canım.inş sende biran önce alışırsın aslında korkulacak bir şey yok ama alışmak lazım...

çok şükür canım dediğin gibi alışmakla alakalı şimdi korkmuyorum ama sırf çocuk olsun diye olunca sıkıntı veriyor :)

ayy kızlar bu ay bana bişeyler oldu
eşim demeden gidiveriyorum yanınamaşallah bana yaniii,hiçte zor gelmiyo

niye öyle oldu ki Allah Allah:26::26::26:

ahahaa iyi iste ne guzelBana da esime gitmesi cok zoruma gidiyor utaniyorum sanki istiyorum ki o yaklassin ama sirf bu yum gunlerini kacirmamak icin

ee yine yapin iste diyecegim ama ben unuttum bi an sayi meselesini varya olacagi zaman sayiya falan bakmiyor o gecen biyerde okudum 8 milyonla kadin hamile kalmis iste bak nasip meselesi yaaa amaaaannn bosveeeeerrrrrrrrrrr

canım 1 kere zor yapıyorum valla 2.ye can dayanmaz olacaksa bir kere ile olsun zaten yorgun argın ece geliyorum evde iş güç derken nerdeyse çalışmaya bile vakit kalmıyor 3 ay o şekilde hep salladım aman yorgunum aman hastayım boş ver diye iyi oldu bi bakıma dinlenmiş olduk

ayy kızlar bu ay bana bişeyler oldu
eşim demeden gidiveriyorum yanınamaşallah bana yaniii,hiçte zor gelmiyo

niye öyle oldu ki Allah Allah:26::26::26:

önceden bende gidemiyordum utancımdan şimdi ben gidiyorum bazen o diyor alıştık artık bu saye de utançlığım gitti yüzsüz oldum

Dinlkenmeye de ihtiyacimiz var iyi olmus bosver hic kayip dusunme vucudun onada ihtiyaci var hep stres yorgunluk vs..Bende bak sadece bugun evdeyim bisuru yapacak isim var yemek yok daha ben halen internet basinda sizi birakip gidemiyorum hadi sizde cikinda bende cikayim yaaa aaa hahaha ne kadar bencilim suan

ilk defa bu kadar kalabalığız biraz daha kalalım dur kız

Valla yaa ne azgin kocalar var hahahaha Ya da bizim kocalarda bi sorun var zaten var o belli birsey de bende cok kisiden duydum gunde 3 kez falan diye normalde zor oluyor zaten 3.yu nasil yapalim

ayyy kızlar ya akljma ne geldı ben dr a gttgm zamn gun asırı demstı buzde ole zorluyodk meger 2 gunde 1 miş sızede ne guldum ama ben esime caksır yedrdım annda etkı etmiştı tavsıye ederm ama ben pek terch etmym gun asırı yeter ya bıkkınlkk gelıyo beeee harıkasjnız yaaaa........:))))))))

çakşır otu istek mi uyandırıyor canım aman o zaman bende almayayım

olur canım yazın bayramda oralara yakın yere geleceğiz uyan olursa buluşuruz eşlerinizi de alın onları ayrı yere kovalar biz sohbetimize devam ederiz

Bence olur birbirimizi en iyi biz anliyoruz sonucta kimseden fayda yok bana heryer ankara zaten :) gurbet olunca yoldan korkmuyorum atlar gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…