Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet cnm klasik erkek modeli naparsin erkekler inatci malesef.Ama esim ses etmez sadece surat asar bende gerilirim ama o yinede ne versem yer icer garibim

dogru soluyn canm ya ısteksıZde oluyo baZen mevburen olshn sen bırak ev işini yapma tedbır al yıne napcaz bole devam artık hay allah guldurdun benı aynıdır herkes bılıym :)))ben yunede baska dertler cıkar dıye korkuym ya hayat bu katlancaz

haklısın tatlım yeni bir kür ya da yeni bir ilaç içince insanın içine yeniden umut doğur...arı sütü bal karışımı dene o da iyi geliyor canım...allah hepimizin kaderini ayrı ayrı yazdı yazgımız buymuş demek canım ne yapalım allahın takdiri keşke yapacak bir şeylerimiz olsa ama maalesef bu şeye milyarlar bile döksen olmayacağı varsa olmuyor kaç kere tüp yaptırıp olmayan daha sonra hamile kalan oluyor nasıl ölümün zamanı dk varsa bu da öyle bir şey canım zamanı gelince olacak inş.

O kadar psikolojimiz alt ust olduki ne iliskilerimiz iliski gibi hersey gorev gibi zorla yapiliyor gibi.Ben bu cocuk fikrinden buyana dusunmekten migren hastasi oldum.Benimde en buyuk korkum o biliyormusun hamileligimizi dogru duzgun yasayamiyacagiz ya duserse ya su bu olursa diye ondan da zevk alamayacagiz Allah korusun

başa gelen çekilir hiç sorma bazen eşim de bende halsiz hasta oluyoruz ama ikimiz de kendimizi zorluyoruz cinsel hayat denen bir şey kalmadı eskiden ben zorluyordum şimdi eşim zorluyor öenmli günleri atlamayalım diye zaman geçtikçe onlarda bizim gibi oluyor

Dogru diyorsun canim.Allah bugunumuzu aratmasin beterinden korusun...

ah canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz allaha şükür bu site var valla her gün bakmasam bir şey oluyor bana umut işte belki güzel bir şeyler okurum diye o bile insana ışık tutuyor...

ah canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz allaha şükür bu site var valla her gün bakmasam bir şey oluyor bana umut işte belki güzel bir şeyler okurum diye o bile insana ışık tutuyor...

Bende duramiyorum resmen buraya bakmadan diyorum bazen kendi kendime kapatayim bakmayayim unutayim hamilelik lafi olmasin hic belki olur ozaaman diyorum ama yapamiyorum

Bende duramiyorum resmen buraya bakmadan diyorum bazen kendi kendime kapatayim bakmayayim unutayim hamilelik lafi olmasin hic belki olur ozaaman diyorum ama yapamiyorum

valla canım buraya uğramasan bile ne fark eder hamilelik fikri kafanda olduğu sürece bir şey fark etmez boşver gel sen bak ne güzel yazışıyoruz zaten şuraya uğrayan kaç kişi varız belli..

Herkes hamile kalana kadar kacmak yok.:)Hamile kalincada kacmak yok :) yasanmisliklara saygi duymak gerekiyor bence tamam Allah versin herkes hamile kalsin ama insan bunca sey paylasip hamile kalinca ilk isi buradan uzaklasmak olmamali..ohh icimi doktum hamile kalan arkadaslar hep boyle yapiyorda canlari sagolsun tabi ama guzellikleride paylasmak gerek.

kesinlikle katılıyorum sana burada sabah akşam nerdeyse benden bile çok girenler hamile kaldıkları anda çekip gittiler halbuki biz onlardan destek alıyorduk...bi hamile kalsam 9 ay boyunca değil aklıma geldiği boş kaldığım her zaman buralara girip umut olacam ama olmuyor ki

Allahin izniyle hepberaber o gunleride gorecegiz tatlim rabbim buyuktur.Insallah hamileligi bebisleride konusucaz o yuzden calismak lazim :) insallah basaracagiz :)

bende katılıyorum canm hamılelıkle ılgılı seylerıde burdan paylasalım inşşşşş yasadgmz herseyı ben varım kızlar artık arkadas olduk ısım olarak bılmesemdw tanıyorum artk yorumlardan

bu ay çok çalıştık ama olmayınca olmuyor tatlım batın ne zaman canım

Bizde tam calisma zamani sayilir aslinda normale gore ama sasti adetim kestiremiyorum zamani bat 3
Mart olmali ama hep uzuyor ustune dustukce olan duzenimde bozuldu ovulasyon testi aldim acilis yarin :)

valla canım buraya uğramasan bile ne fark eder hamilelik fikri kafanda olduğu sürece bir şey fark etmez boşver gel sen bak ne güzel yazışıyoruz zaten şuraya uğrayan kaç kişi varız belli..

Oyle tabii kafada bitiyor hersey.Dusunuyorum bazen acaba Turkiyede bu hastaliktan muzdarip olan kac kisi vardir yoksa az mi merak ediyorum hep.

Soyle valla iyi yazmissin kiz helal olsun sana ben hamile kalmadan kacip kalinca gelicektim onlarin yaptiginin tam tersini yapacaktimTamam belki rahatsizdirlar kotu hissediyorlardir ama bu hergun mu kotu olursun vaktin olmnaz arkadas bir selam ver uzulmeyin vs vs de cik yani hergun gelmelerini beklemiyoruz ama toptan kayboldular hamile kalanlar.Bende valla bir kalsam ahhh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…