- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.801
evet canım multı vitamin valla eşime argınmax ı zorla aldırdım o küre hiç yanaşmaz eğer bu ilaç etki etmezse o zaman yanaşır:) ilk önce başına bir şeylerin gelemsi gerekiyor ondan sonra akıllanıyor
canm benm hıc korkma bu bıtkıden yada her neyse işte bizim kullandıgımız ılacın nerdeyse yarısında bumdan var xy complexte spermlerede cok faydası var tavsıye ederım tatlım
ole canm yaa hayatımızı resmen ona gore ayarlıyoruz inş hepimzizin hayatı yoluna girer boyle yasanmıyo yawww:))))
evet canım çok doğru söylemişsin psikolojik baskı mahvetti bizleri.Allah dan ümit kesilmez.Allah bize de annelik duygsunu yaşatsın inş
sayı da artış var diğerleri de geriledi.bakalım 3 aydır keçi boynuzu kullanıyorduk 15 20 gün sonra ara vericez inş güzel sonuçlarla karşılaşırız...Allah hepimizin duasını biran önce kabul eylesin...
canım bence yapın ona göre kür falan takviyeler yaparsınız.çok stres oluyor insan eşim sonucu getirene dek kalbim ağzıma geldi.
canm bızde sonucu cok merak edıyoruz bakalım musait olunca test yapıcaz allah yardımcımz olsun
Hadi yaa icimi rahatlattin sagol canim benim.Bu xy complex bitkisel mi ozaman icinde ondan varsa.Kullansin ozaman bakalim insallah seninde esinin degrleri firlamistir hersey yolundadir da onumuzdeki aylar hamile kalirsin
Canim insan guvenmek istiyor iste karsindakine.Bende hep okuyorum burda mesela proxeedle aktardan aldiklari macunu kullaniyorlar diyorum keske bizde alabilsek ama kimseyi tanimiyorum nasil guveneyim simdiye kadar doktora inandim sayimiz gitgide dustu proxeed bile kullandirtmadi bize biz kendimiz doktordan vazgectikte aldik allaha cok sukur bu halimize ben birseyler yapmak istiyorum daha fazla ama elimden birsey gelmiyor bilmedigimiz yabanci bir sehirde kimseye guvenilniyor..Allah insallah size sifa kilsin canim.
Kizlar iyiki varsiniz icim rahatladi resmen Ibrahim saracogluna da mail attim cevap verirmi bilmem emin olmak icin bana da kotu bi zarari olur gibi gelmiyor acikcasi insallah bu bir vesile olurda hersey iyi olur gelecek ay sonunda muayenmiz var heralde sperm testine yollayacak doktor bana oyle geliyor yada ultrason falan bakalim neler olacak dua edelim bol bol.Su proxeed olsa onu da alacagim ama yok malesef.Internetten siparise de guvenemiyorum az para degil cunku.Sen hangi sehirdesin cnm eger ozel degilse.istersen ozelden de yazabilirsin
dogru soluyn canm ya ısteksıZde oluyo baZen mevburen olshn sen bırak ev işini yapma tedbır al yıne napcaz bole devam artık hay allah guldurdun benı aynıdır herkes bılıym :)))ben yunede baska dertler cıkar dıye korkuym ya hayat bu katlancazevet tatlım aynen 1 hafta sonra adet olacağım inan evde iş yapmayı bıraktım ya hamileysem modu 2.5 yıldır bitmedi
çalışmalar bittikten sonra rahatlıyorum resmen en azından çalışsak mı çalışmasak mı derdi bitiyoradetime kadar düşünmüyorum rabbim en sağlıklı şekilde en kısa zamanda nasip etse %90 derdim kalmayacak dünyaya yeni gelmiş gibi olacam bu derece dert ettim kendime
Haklisin cnm aktarlarin tabiki maddi bir yaklasimi var ama umit dunyasi ya iste...Bu ara cok yorgun hissediyorum kendimi istiyorumki yeni birsey bulayim yapayimda yeni bir umit olsun.
Hayat cok garip 2yil oncesine kadar evli bile degilken simdi bambaska bir yasamin icindeyim.Yaradana siginiyoruz herseyden elbet bunlarinda bir anlami var.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
inş tatlım çocuk düşünmediğimiz zaman meğer kafam ne kadar rahatmış onu anladım. kafam kazan gibi kaynıyor en çok neye üzülüyorum biliyor musun hamile kalırsam bu hayal gibi olduğu için inanamıyacam hep endişeli olacam bu beni çok üzüyor normal bi gebelik sevinci yaşayamayacağım. keşke hamile kalsam şükür buna tabii ama şu çocuk düşüncesinden sonra hayatımda bütün dengeler değişti normal hayatıma dönmek istiyorum
evet cnm klasik erkek modeli naparsin erkekler inatci malesef.Ama esim ses etmez sadece surat asar bende gerilirim ama o yinede ne versem yer icer garibim
canm benm hıc korkma bu bıtkıden yada her neyse işte bizim kullandıgımız ılacın nerdeyse yarısında bumdan var xy complexte spermlerede cok faydası var tavsıye ederım tatlım
ole canm yaa hayatımızı resmen ona gore ayarlıyoruz inş hepimzizin hayatı yoluna girer boyle yasanmıyo yawww:))))
Hadi yaa icimi rahatlattin sagol canim benim.Bu xy complex bitkisel mi ozaman icinde ondan varsa.Kullansin ozaman bakalim insallah seninde esinin degrleri firlamistir hersey yolundadir da onumuzdeki aylar hamile kalirsin
Kizlar iyiki varsiniz icim rahatladi resmen Ibrahim saracogluna da mail attim cevap verirmi bilmem emin olmak icin bana da kotu bi zarari olur gibi gelmiyor acikcasi insallah bu bir vesile olurda hersey iyi olur gelecek ay sonunda muayenmiz var heralde sperm testine yollayacak doktor bana oyle geliyor yada ultrason falan bakalim neler olacak dua edelim bol bol.Su proxeed olsa onu da alacagim ama yok malesef.Internetten siparise de guvenemiyorum az para degil cunku.Sen hangi sehirdesin cnm eger ozel degilse.istersen ozelden de yazabilirsin
hıc korkma tatlım cok faydalıyms gercekten bende ılacj arastrrken farketmiştm inş sonuclar fırlat hepımızın bence hakedıyoruz bunu hepimiz
dogru soluyn canm ya ısteksıZde oluyo baZen mevburen olshn sen bırak ev işini yapma tedbır al yıne napcaz bole devam artık hay allah guldurdun benı aynıdır herkes bılıym :)))ben yunede baska dertler cıkar dıye korkuym ya hayat bu katlancaz
evet cnm klasik erkek modeli naparsin erkekler inatci malesef.Ama esim ses etmez sadece surat asar bende gerilirim ama o yinede ne versem yer icer garibim
hıc korkma tatlım cok faydalıyms gercekten bende ılacj arastrrken farketmiştm inş sonuclar fırlat hepımızın bence hakedıyoruz bunu hepimiz
Allahim tez vakitte yuzumuzu guldursun insallah
haklısın tatlım yeni bir kür ya da yeni bir ilaç içince insanın içine yeniden umut doğur...arı sütü bal karışımı dene o da iyi geliyor canım...allah hepimizin kaderini ayrı ayrı yazdı yazgımız buymuş demek canım ne yapalım allahın takdiri keşke yapacak bir şeylerimiz olsa ama maalesef bu şeye milyarlar bile döksen olmayacağı varsa olmuyor kaç kere tüp yaptırıp olmayan daha sonra hamile kalan oluyor nasıl ölümün zamanı dk varsa bu da öyle bir şey canım zamanı gelince olacak inş.
O kadar psikolojimiz alt ust olduki ne iliskilerimiz iliski gibi hersey gorev gibi zorla yapiliyor gibi.Ben bu cocuk fikrinden buyana dusunmekten migren hastasi oldum.Benimde en buyuk korkum o biliyormusun hamileligimizi dogru duzgun yasayamiyacagiz ya duserse ya su bu olursa diye ondan da zevk alamayacagiz Allah korusun
ah canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz allaha şükür bu site var valla her gün bakmasam bir şey oluyor bana umut işte belki güzel bir şeyler okurum diye o bile insana ışık tutuyor...
Bende duramiyorum resmen buraya bakmadan diyorum bazen kendi kendime kapatayim bakmayayim unutayim hamilelik lafi olmasin hic belki olur ozaaman diyorum ama yapamiyorum
Bende duramiyorum resmen buraya bakmadan diyorum bazen kendi kendime kapatayim bakmayayim unutayim hamilelik lafi olmasin hic belki olur ozaaman diyorum ama yapamiyorum
Herkes hamile kalana kadar kacmak yok.:)Hamile kalincada kacmak yok :) yasanmisliklara saygi duymak gerekiyor bence tamam Allah versin herkes hamile kalsin ama insan bunca sey paylasip hamile kalinca ilk isi buradan uzaklasmak olmamali..ohh icimi doktum hamile kalan arkadaslar hep boyle yapiyorda canlari sagolsun tabi ama guzellikleride paylasmak gerek.
kesinlikle katılıyorum sana burada sabah akşam nerdeyse benden bile çok girenler hamile kaldıkları anda çekip gittilerhalbuki biz onlardan destek alıyorduk...bi hamile kalsam 9 ay boyunca değil aklıma geldiği boş kaldığım her zaman buralara girip umut olacam ama olmuyor ki
Allahin izniyle hepberaber o gunleride gorecegiz tatlim rabbim buyuktur.Insallah hamileligi bebisleride konusucaz o yuzden calismak lazim :) insallah basaracagiz :)
Herkes hamile kalana kadar kacmak yok.:)Hamile kalincada kacmak yok :) yasanmisliklara saygi duymak gerekiyor bence tamam Allah versin herkes hamile kalsin ama insan bunca sey paylasip hamile kalinca ilk isi buradan uzaklasmak olmamali..ohh icimi doktum hamile kalan arkadaslar hep boyle yapiyorda canlari sagolsun tabi ama guzellikleride paylasmak gerek.
bu ay çok çalıştık ama olmayınca olmuyor tatlımbatın ne zaman canım
valla canım buraya uğramasan bile ne fark eder hamilelik fikri kafanda olduğu sürece bir şey fark etmez boşver gel sen bak ne güzel yazışıyoruz zaten şuraya uğrayan kaç kişi varız belli..
bende katılıyorum canm hamılelıkle ılgılı seylerıde burdan paylasalım inşşşşş yasadgmz herseyı ben varım kızlar artık arkadas olduk ısım olarak bılmesemdw tanıyorum artk yorumlardan
Bizde tam calisma zamani sayilir aslinda normale gore ama sasti adetim kestiremiyorum zamani bat 3
Mart olmali ama hep uzuyorustune dustukce olan duzenimde bozuldu ovulasyon testi aldim acilis yarin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?