• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amaaan kızz ne utanıyosun,kocan o senin :52::52:

Ne bileim iste bazen utaniyorum sanki rahat hissetmiyorum kendimi yani utanmada degilde:30::30::17:

ayyy kızlar ya akljma ne geldı ben dr a gttgm zamn gun asırı demstı buzde ole zorluyodk meger 2 gunde 1 miş sızede ne guldum ama ben esime caksır yedrdım annda etkı etmiştı tavsıye ederm ama ben pek terch etmym gun asırı yeter ya bıkkınlkk gelıyo beeee harıkasjnız yaaaa........:))))))))

hehehe ilahi yaaa guldurdun:1::1:Caksiri da artik gelince alacagim bi o kaldi zaten denemedigimiz adami zehirleyecegim yakinda ot cop vere vere

ayyy kızlar ya akljma ne geldı ben dr a gttgm zamn gun asırı demstı buzde ole zorluyodk meger 2 gunde 1 miş sızede ne guldum ama ben esime caksır yedrdım annda etkı etmiştı tavsıye ederm ama ben pek terch etmym gun asırı yeter ya bıkkınlkk gelıyo beeee harıkasjnız yaaaa........:))))))))
gün aşırıyı hergün mü zannetmiştiniz:9::9::9:
ayy vallahi bizde başta hergün zannediyorduk,meğer 2 günde birmiş,sudan çıkmıyodum o günlerde:52::52::52:
evet canım öyle eşim utangaç olduğum için çok şikayetçiydi en azından o durumu atlattım her şeyde hayır var diye boşa demiyorlar:21: sende git kocana boşver canım utanma hiç:1:

utanma filan kalmadı artık ne yapalım:52::52::52:

kızlar yaaa bende bulusmayı okadar ısterımkı anlatamam yaaa ne guEl olur nasıl kaynatırız kımbılır oooo ama bende ole bı koca varkı kıskanc hayatta izin verme uzak yerlere

Sanirim ilk defa bu kadar hareketli bir. Gece yasadik gerci hareketli geceyi baska yerde yasamamiz lazim dagilalim :) ama cok eglenceli oldu canlar ya agzimizin tadi hic bozulmasin insallahh.

ayy vallahi bizde başta hergün zannediyorduk,meğer 2 günde birmiş,sudan çıkmıyodum o günlerde:52::52::52:

:9: aynen canım geçen bi doktora soru sormuştum 4 günde bir ilişki olsun yazmış.şaka gibi ya 4 gün de bir çalışma mı olur kaçtı önemli günler:1:

heeee kızzz ole sanmıstk bıde ay demekkı bız yanlıs yapıyomusu dıye uzulmustum aynen yaa saclarımı kestrıyom valla hep hamıle kalsam kocayı unutcam bos vercem

Sanirim ilk defa bu kadar hareketli bir. Gece yasadik gerci hareketli geceyi baska yerde yasamamiz lazim dagilalim :) ama cok eglenceli oldu canlar ya agzimizin tadi hic bozulmasin insallahh.

herkes aynı anda çıksın o zaman aklımız burada kalır sonra saat 10.30 da herkes dağılsın o zaman:1: çalışacaklar varmış aramızda ayaklarınızı dikin havaya ileri hareket sorunu olanlar için şansı yükseltiyor ne de olsa

Bende kaciyorum kizlar hepinize cok tesekkurler iyiki varsinizz kiii guc oluyorsunuz bana allaha emanet olun iyi gecelertr

herkes aynı anda çıksın o zaman aklımız burada kalır sonra saat 10.30 da herkes dağılsın o zaman:1: çalışacaklar varmış aramızda ayaklarınızı dikin havaya ileri hareket sorunu olanlar için şansı yükseltiyor ne de olsa

Ben dayamadim bucuga :( iyi geceler canim

bende kaçtım o zaman herkes kaçtı.hepimizi tek tek öptüm sizi seviyorum kızlar iyi ki böyle bi site var ve tanışmışız inş yüz yüze de görüşmek nasip olur.iyi geceler kardeşlerim...

:9: aynen canım geçen bi doktora soru sormuştum 4 günde bir ilişki olsun yazmış.şaka gibi ya 4 gün de bir çalışma mı olur kaçtı önemli günler:1:
neeeee 4 günde bir mii:52::52:o doktora kalırsa,yumurta kaçar:52::52::52:
heeee kızzz ole sanmıstk bıde ay demekkı bız yanlıs yapıyomusu dıye uzulmustum aynen yaa saclarımı kestrıyom valla hep hamıle kalsam kocayı unutcam bos vercem
:9::9::9:

offf çok güldümmm,aynen hamile kalsam kocayı atıcam bi kenarı,işim bitmiş olacak onunla:52::52::52:
Kandirin tabiki onlarida aliriz canim onlarda kendi aralarinda kaynatsinlar :)dusuncesi bile guzel ya insallah nasip olur boyle birsey
inşallah tatlım,neden olmasın...

Back
X