- Konu Sahibi delinefsim
- #2.801
evet canım multı vitamin valla eşime argınmax ı zorla aldırdım o küre hiç yanaşmaz eğer bu ilaç etki etmezse o zaman yanaşır:) ilk önce başına bir şeylerin gelemsi gerekiyor ondan sonra akıllanıyor![]()
evet cnm klasik erkek modeli naparsin erkekler inatci malesef.Ama esim ses etmez sadece surat asar bende gerilirim ama o yinede ne versem yer icer garibim
canm benm hıc korkma bu bıtkıden yada her neyse işte bizim kullandıgımız ılacın nerdeyse yarısında bumdan var xy complexte spermlerede cok faydası var tavsıye ederım tatlım
ole canm yaa hayatımızı resmen ona gore ayarlıyoruz inş hepimzizin hayatı yoluna girer boyle yasanmıyo yawww:))))
evet canım çok doğru söylemişsin psikolojik baskı mahvetti bizleri.Allah dan ümit kesilmez.Allah bize de annelik duygsunu yaşatsın inş
sayı da artış var diğerleri de geriledi.bakalım 3 aydır keçi boynuzu kullanıyorduk 15 20 gün sonra ara vericez inş güzel sonuçlarla karşılaşırız...Allah hepimizin duasını biran önce kabul eylesin...
canım bence yapın ona göre kür falan takviyeler yaparsınız.çok stres oluyor insan eşim sonucu getirene dek kalbim ağzıma geldi.
canm bızde sonucu cok merak edıyoruz bakalım musait olunca test yapıcaz allah yardımcımz olsun
Hadi yaa icimi rahatlattin sagol canim benim.Bu xy complex bitkisel mi ozaman icinde ondan varsa.Kullansin ozaman bakalim insallah seninde esinin degrleri firlamistir hersey yolundadir da onumuzdeki aylar hamile kalirsin
Canim insan guvenmek istiyor iste karsindakine.Bende hep okuyorum burda mesela proxeedle aktardan aldiklari macunu kullaniyorlar diyorum keske bizde alabilsek ama kimseyi tanimiyorum nasil guveneyim simdiye kadar doktora inandim sayimiz gitgide dustu proxeed bile kullandirtmadi bize biz kendimiz doktordan vazgectikte aldik allaha cok sukur bu halimize ben birseyler yapmak istiyorum daha fazla ama elimden birsey gelmiyor bilmedigimiz yabanci bir sehirde kimseye guvenilniyor..Allah insallah size sifa kilsin canim.
Kizlar iyiki varsiniz icim rahatladi resmen Ibrahim saracogluna da mail attim cevap verirmi bilmem emin olmak icin bana da kotu bi zarari olur gibi gelmiyor acikcasi insallah bu bir vesile olurda hersey iyi olur gelecek ay sonunda muayenmiz var heralde sperm testine yollayacak doktor bana oyle geliyor yada ultrason falan bakalim neler olacak dua edelim bol bol.Su proxeed olsa onu da alacagim ama yok malesef.Internetten siparise de guvenemiyorum az para degil cunku.Sen hangi sehirdesin cnm eger ozel degilse.istersen ozelden de yazabilirsin